Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
pischi2003 spune:
Ioana, m-ar tenta sa ies dar pare totusi frig. Cred ca o las pe zilele urmatoare.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Noki_Lara spune:
Buna, fetelor dragi! Noi tocmai am papat si ne chinuim sa ragaim!
Bubamara- frumoasa poveste! Nastere usoara, ca a mea!
Mandy- ce ma bucur ca e ok Kriszti! Mersi mult pentru metodele de joaca cu bble!
Ioana- eu nu i-am dat niciodata Sab la fiecare masa. Dr mi-a zis de 3 ori pe zi. Acuma ii mai dau doar dimineata la nasa de 10 si seara, dupa aita, pe la 23. Io in apa de baie pun un litru de ceai de musetel, facut cu 4 pliculetze la un litru de apa.Si mai nou spuma de baie. Subscriu la ceai de musetel pentru constipatie.
Fetelor, m-ati omorit cu blenderele si robotii. Io am 3 feluri diferite - robot mare Philips cu de toate, de-ala vertical si inca unul mai mic, multifunctional, dar zau daca le-am folosit vreodata.
Am oroare de spalatul lor...plus ideea de a face ditai sandramaua in bucatarie. Nici razatoarea Worner nu o mai folosesc.
Ziceti totusi ca la diversificare o sa-mi trebuiasca?
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
mandyksch spune:
Buna intrebare cu carnea fiarta
. N-am incercat ca nu am avut nevoie pana acum. Am facut de ex. spanac, fasole frecata, pireu de cartofi, banane cu lapte
. Cam de astea imi aduc aminte acum pe loc, poate ca ar trebui sa incerc si cu fructe dar nu stiu daca iese bine pt. bb, pentru mine ar fi OK dar pt. bebe nu prea cred.
S-ar putea sa toace si carnea fiarta la o viteza mai mare dar probabil trebuie adaugata un pic de supa pt. "subtiere".
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mara95 spune:
Gogolos, noi am facut kk verde cu mucozitati cam 3-4 zile.Ni s-a parut ca e cam diareica si i-am dat smecta si ceai de menta.Nu stim de la care a facut verde.Pentru ca ni se parea ca dureaza prea mult, i-am facut coprocultura, ca ne gandeam la ce e mai rau.Dar a iesit negativ.Nu i-am administrat nimic, decat lapte de mama si ne-am revenit nemaipomenit de bine.
Noi o stimulam cu termometrul daca au trecut mai mult de 12 ore, timp in care ea se screme si geme de ti se rupe sufletul, si daca nici asa nu merge folosim supozitorul.
Acum avem un ochisor care curge si pentru care dr, ne-a dat picaturi.![]()
In prima luna ,noi, parintii am fost extrem de panicosi, deja am inrosit telefonul doctoritei si pe al prietenilor, dar incepem sa ne acomodam si merge din ce in ce mai bine.![]()
va pupam, mara si flavi(7 dec)
lavi02 spune:
Noki pai ce crezi tu, de ce am deschis sobektu', nu mai aveam pe ce sa tocam banii si ne-am gandit sa-i tocam pe/cu un mixer?
Ian' spuneti-mi si mie cum se scrie exact razatoarea aia minune, sa o caut pe net! Ca mi-ar trebui si mie una...
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
felicia74 spune:
Lavi razatoare borner. Citeste aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64598" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64598
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
silvia_d spune:
Sal'tare mamici!
Mai!!!
Iar incepurati cu kk verde!!?????????????
N-ati citit linku'ala de la-nceput cu culoarea lu'kka la bbei?
La mine face mereu aproape numai verde,si nu ma panichez,adica verde cu bobite galbui,ceva de genul asta,si cu firisoare cu tot,etc...
O fi de la faptul ca intre cele 4 ore de bibe,il mai pun si la titi atat cat mai am,am inceput sa-i dau si bibe cu ceiutz de musetel,ca face manca-l-ar mama cam la 2-3 zile...si se screme,si isi indoaie burtika,etc...dar de culoare nu mai ma panikez...Pupici
In leg.cu blendere,mixere,etc...n-am ce sa bag,ca n-am in casa!
Stiti,eu nu prea gatesc...
Da'o sa m-apuc la 5-6 luni ale lu'bebe,nu??
joy04 spune:
Hola hola
Mai fetelor, am facut-o un draq cu dosarul ala, ca doar am citit ca sunt modificari la norme si trebuie data o alta declaratie, pe care am uitat sa o trimit aseara….dar poate se pricepe contabila sa-mi falsifice semnatura si sa o faca ea….
RIPLEY, asa am facut si sa stii ca a stat cuminte pana la urma , doar ca a marait destul pan’ a vazut el ca nu-l ia nimeni in brate…
Cu baita de accord. Asa este si Vladut, daca ii sar ora de baie si implicit ora de masa, adica baita intre 20.30-21.30 si imediat papa, (dar nu mai tarziu de 22.00)se tezeste pe la 2.00. Daca nu, tocmai la 3.30-4.00.
Si dumnealui se framanta in patut, mai caraie, darn u se trezeste de tot sa ceara titzi. Dar eu il iau, il verific daca a facut kk – mai nou noaptea avem program de kk - si-I dau sap ape.
LAVI, ANDA si eu la fel cu lohiile…de pe la 4 saptamani imi trecusera pe o culoare muuuuul mai galbuie care s-a decolorat pana la transparent si au tinut inca vreo 3 saptamani..adica pana acu. De fapt nu au trecut de tot, daca nu pun un tampon sigur ma patez asa un pic….
MANDY eu chiar te credeam cu cura, ca numa lui soramea ii zise dr ei ca era fata prea grasa si a pus-o la cura san u-I mai dea fainoase. Dar avea pitica vreo 5 luni….Dar pediatra ei i-a bagat copila pe formula de cum a venit acasa din spital, ca a vazut un pampers cu kk si a zis ca este kk de copil care nu mananca bine. Acum ca stiu mai multe, ma gandesc ca nici macar nu a lasat-o sa vada daca i-a in greutate sau nu…sau poate ca mancase la o masa mai putin…..Asa ca nu ma mira daca vine vreun dr cu o idée trasnita.
SIMINA, bine ca-I frumos pe afara si iesiti la plimbare. Acum si la noi este un soareeeee de zici ca-I primavera dar e totusi cam frigut de iesit la plimbare. Si cu depresia, poate o sariti , treceti mai repede peste ea si tu si ANAMARI.
La inceput, am avut sieu cateva zile cand plangeam si daca plangea piticu, dar barem daca imi scapa o lingura din mana. Si cand ma suna mama ma lua un plans mai al naibii, pana s-a rastit un pic la mine si m-a intrebat daca vreau sa ajung la balaceanca, ca ea a vazut cazuri de depresie f grave care s-au lasat cu tratamente la greu. Si mi se facu cam frica, asa ca am inceput (cam cu greu) sa numai fiu asa stresata.
Pupici multi si mai da cate un semn asa…sa ne spui ce-ti fac puiutii…
Si eu stau si ma gandesc daca la al doilea bb ( ca –l “pacalesc” eu pe Cristi) ma mai alarmez atata si daca o sa mai fiu asa de entuziasmata de fiecare schimbare. Dar cred ca da. Ca altfel, nu as mai face daca as sti ca nu voi fi la fel de atenta cu el.
LAVIi, eu trec iar printr-o perioada de scazut productie laptic. Si ca atare azi imi fac neaparat ceai de anason cu chimen. Am vazut ca ai zis ca pui la 750ml, 2 lingurite de chimen, darn u am luat seama de anason cat pui…te rog, mai zici o data? Ca poate eu il faceam prea concentrate sin u-I placea lui piti’ al meu. Plus ca eu beam cam 1.5 l/zi. Dar numai chimen cu anason, fara fenicul.
ACESTA ESTE UN MESAJ SCRIS LA 12.00, AZI 26.01 SI PE CARE NU AM AVUT TIMP SA-L TRIMIT DECAT ACUM. ORICUM MA DUC SA TERMIN CURATENIA.SI POATE MAI APUC SA CITESC SI EU DE IERI CATE CEVA.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
poze
cristinamh spune:
ma, una e cura de spabire si alta e sa nu dai fainoase la un copil care a luat foarte bine in greutate... nu confundati...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Noki_Lara spune:
Joy- Lavi zicea de 2 linguritze de chimen si una de anason, daca-mi amintesc io bine.
Lavi- vroiam sa zic ca daca imi va trebui in sensul ca nu ma voi putea descurca mai usor fara? Sau chiar nu ma voi descurca deloc?
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah