Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 asa e. Tb sa iti stabilesti prioritatile intai!!! Si la mine prioritatea e sa scap de creditele pe care le am deja si apoi mai vad de masina sau alte investitii majore!! Pe rand!!!

Pisi eu nu ma refeream la facut scoala cu acte cu tot si cu examen ci la luat cateva ore cu un instructor ca nu mai stiu nimic. La figurat vorbind sa mai fac scoala inca o data.

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vezi mai Dordia, de-asta m-am spart eu in figuri cu fier de calcat nu-stiu-de-care pt ca o lunga vreme m-am abtinut de la toate astea pt scopuri mai "nobile" cum ar fi apartament, mobila, masina: prin 2000 sau 2001 cand deja lucram amandoi si incepusem sa punem bani de-o parte pt apartament discutam cu un prieten de aparate de fotografiat, noi aveam o janghina si ne-a intrebat de ce nu ne luam unul ca lumea pt ca avem bani. I-am raspuns ca da, avem, dar ne intrebam: ce ne trebuie mai tare: aparat de fotografiat sau apartament? Si daca ne luam toate aparatele de fotografiat de care ne e "pofta" nu mai ajungem sa ne luam apartament in veci. Asa ca acu' le-a venit momentul - si ap. foto, si fier de calcat...pe rand, nu deodata!

Apropo de roboti de bucatarie: eu am un Bosch si nu pot sa zic ca sunt data pe spate. De fapt nu e chiar robot: are batatoare de spuma, amestecatoare de aluat, tija si sita pt pasat si un vas inchis cu cutit pt maruntit (macinat). L-am cumparat cand cu diversificarea la Silvia.

De fapt eu in macinatoare am mai macinat si carne si cred ca asta la busit, (desi pe cutie arata ca poti macina carne), acu' nu mai poate.
Buseala consta in faptul ca nu mai invarte 100% ca lumea, nu mai pot macina cu el. Dar spuma si frisca mai bate.

Cat despre scula pt pasat .. nu stiu zau daca merita! Am citit pe forum si auzit si live de la mamici ca au folosit in acest scop blender-ul. La blender tot ce bagi - iese. Pe cand la scula mea de pasat mai si raman niste fibre pe care le arunci.

Eu cred ca o sa-mi iau blender la Nati.

Cat despre storcator de fructe eu il consider necesar - cum altfel scoti sucul din morcovi si mere ? Mai ales din morcovi - cred ca e un chin... Eu am unul De Longhi de care iar nu-s foarte incantata, mai ramane zeama in resturi. Voi ce storcatoare aveti? Merita sa-mi iau altul? Cred ca economia pe care o faci luand un storcator mai ieftin se compenseaza prin sucul care iti ramane in reziduurile pe care le arunci. Am vazut la o cunostinta un storcator rusesc moooaaaama ce bine storcea ala, ramanea numai fibra uscata!

Daca sa-mi iau storcator nou - am dubii.

Pt citrice exista si pt ele storcator electric dar eu am folosit manual cu succes.

Hai sa discutam despre electrocasnice cum am discutat despre articole pt bb, fara sa sarim la beregata: de ce din ala ieftin sau de ce din ala scump? OK? Deal?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Subiect care ma fascineaza: defapt pe mine ma fascineaza obiectele electrocasnice, nu stiu de ce poate tocmai pentru ca mama a cumparat cateva intresante cand eram eu mititica dar nu le folosea si nici pe mine nu prea m-a lasat.
Ca sa va faceti o idee, sunt casatorita de 7 ani si deja sunt la al treilea fier de calcat. Nu ca m-as omori cu calcatul, chiar il urasc, nu stiu de ce.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cu blenderul faci intr-adevar orice tip de pasta, dar trebuie sa pui si supa, ca altfel nu se invarte. si iese o pasta mai moale.

cu mixerul ala vertical faci cam acelasi lucru, poti si fara supa.

ce nu poti face cu ele e sa toci si carnita. pt ca bb nu va manca la infinit numai legume... si sa toci cu cutitul nu prea ies asa mici...

io am rezolvat cu www.andreirazvanpoze.home.ro/moulinex.jpg" target="_blank">asta. merge la cantitati mici. pentru cantitati mari bagam la blender. dar daca puneam in el juma de piept de pui, un cartof, unt si laptic, in 30 de secunde aveam o crema numai buna de dat la copil. cica face si maioneza sau altele, dar nu l-am exploatat decat pt tocat ceapa si alte legume si facut papa la bb.

storcator de fructe am avut un no-name, care nu facea mare branza. aveam mai multe resturi decat suc. am primit cadou un philips de care sunt f multumita. si se spala relativ repede.
suc de portocala se poate face manual, dar morcov si mar... mai bine dai banii pe storcator, ca e chin...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Lavi02 de acord. Fiecare dupa posibilitati!!! Eu raman la parerea mea ca si la fier de calcat(apropos : ti-ai luat?) ca la aparatura prefer sa imi iau ceva de calitate chiar daca costa mai mult!!! Merg pe principiul ca "sunt prea saraca sa imi permit lucruri de proasta calitate". Dar repet: este parerea mea si principuil pe care merg. Daca am, dau pe un lucru bun si de care sa ma folosesc timp indelungat, daca nu am astept sau nu imi iau decat in cazuri de extrema urgenta!!!

Cat despre robot m-am cam hotarat mai mult la um blender de la Braun ceva gen : http://www.domo.ro/sub_gama.php?id=S:14-A:101 modelul MR 4050 CA. dar mai inspectez sa vad ce mai vad!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neatza!
Pischi, tu scoti piticul afara azi? Eu ma gandeam sa o pun la aerisit in camera, imbracata ca de plimbare, asa mai faceam inainte sa vina frigurile astea nenorocite.

Lavi, nu prea am raspuns la intrebarea cu inscrisul pe forum, cred ca din comoditate...sa-mi fie rusine. Am incercat o data si nu mi-a iesit si am abandonat. Oricum va citeam toata ziua

Am bagat trei lingurite de ceai de musetel, sper sa o rezolvam cu constipatia.
Stiu ca s-a mai discutat, dar nu am urmarit rezolutia: serul fiziologic se poate pastra dupa ce a fost desfacut? Cat si cum?

pupi la toate si toti

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Cristina link-ul pe care l-ai dat la mine nu merge!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

n-am idee de ce nu vrea
http://www.andreirazvanpoze.home.ro/moulinex.jpg

ieri doar mergea... ia incearca cu clik dreapta pe link si "save target as..."

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

parerea mea este ca pasatorul tau chiar nu este bun, lavi, daca mai raman chestii in pasta dupa ce il folosesti.
mda, cu storcatorul de fructe, cam asa e - morcovi nu poti stoarce decat cu el; dar pentru pasat carne fiarta, merge bine mersi pasatorul; de tocat carne, eu am masina de tocat, dar nu am folosit-o prea des; stiu insa ca mama a bagat la robot carne si a iesit un fel de ... parizer.
oricum, pasatorul meu e de la mulinex; e ok, dar mixerul lor nu imi place(il am si p-asta), pentru ca e slabut - faci numai piureu si bati albusuri, ca altfel se lesina tot(ramane infipt in compozitie); ala da, merita sa iei unul mai puternic.

Mergi la inceput

Ioana eu fiola de ser o folosesc pana setermina. Si o tin acoperita ca un dop din fasa sterila!!! Si ii pun in nasuc inainte de fiecare supt cate 1-2 picaturele!!!

14.11.2005

Mergi la inceput