Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineatza,
Joy, scuze, cred ca din viteza cu care ti-am scris cererea am gresit si am scris baza legala ca fiing OU 148/2005 dar defapt e Legea pensiilor, adica L19/2000. Deci modifica cererea si scrie de L19 acolo !
Pentru fetele care au dubii in ceea ce priveste greutatea lui bb trebuie sa va spun ca Broscutza pe la 3-4 luni era mai degraba Hipopotamutzul familiei, era de-a dreptul obez, si cum nici mami si nici tati nu sunt slabi, din contra, intrasem la banuieli. Am fost la doctor ( mai ales ca puiul era un MANCACIOS si manca ca un disperat ( deja ii dadeam la greu Milupa cu porumb (parca) si pref de orez si sucuri de fructe si supa si... etc, incepuse sa ii rasareasca mugurii de la dinti si balea in telecomanda (inca sunt uimita cum nu a ruginit) si doctoritza mi-a zis sa stau linistita dar sa incerc pe cat posibil sa mai subtiez din cereale.
La cinci luni si ceva, dintr-o ambitie de-a maica'mii ( dar asta e o poveste separata) l-a pus in premergator si pe la 6 luni nici un mileu nu mai statea pe mobila prin casa din cauza lui. Dar nici sunculitzele nu mai erau chiar atat de "proeminente".
Imi pare rau ca nu pot sa pun si eu poze cu el aici ( 1. nu stiu cum, 2. nu am decat 1 poza digitala de la 1 an si ceva si cateva de pe la 3-4-5 ani) sa il vedeti cat era de grasut. Si cat de biafrez e acum. Macar de am slabi si noi ca el !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
lavi02 spune:
Ripley si Mandy m-am
cu zapada, gheta si suncile. Toate se topesc la primavara! Singurul motiv e ca iesim din casa, nu mai stam atata pe forum, etc.
Aura lasa, lasa cu cele 37 kg probabil vreo 20 din ele erau apa retinuta. Tot vreo 4-5 am si eu acuma in plus.
Simina da' mie imi place de tine, scrie mai des! Chiar ma intrebam ca trebuie sa fii foarte ocupata de nu mai scrii!!!
Ioana !!! Pai de ce nu intrai de pe atunci sa ne consolezi? Si doi la mana, eu atata mi-am mai pomenit noada, uite acum am gasit si eu pe cineva sa "consimta la amoarea mea" cu noada!
Pe mine m-a durut noada toata a doua-a treia parte a sarcinii plus o buuuna bucata dupa nastere, de credeam ca asa raman. taica-meu radea de mine, zicea ca m-am "dejghinat" la nastere. Dar nu m-am dejghinat deloc, ma durea asa din timpul sarcinii. Vreo luna jumate-doua dupa nastere nici nu puteam dormi pe spate ca ma durea. Acum - minune! mi-a trecut!
Ooof, cu bunicii bucurati-va ca ati avut parte de ei atata timp, pana la varsta asta, e MARE LUCRU.
Eu mi-am cunoscut o singura bunica(din partea tatalui) si a murit in ian 1996 cand aveam 17 ani si ea 84. Mama mi-a murit in 1998 si nu a apucat sa ma vada maritata, la casa mea si cu copii. Cred ca tare mult s-ar fi bucurat.
Am mai fost contemporana cu bunicul din partea mamei, care a murit cand eu aveam 2 ani dar era la tara, in Ardeal si nu a apucat sa ma vada. Si cu o strabunica din partea tatalui, care traia in Iugoslavia, pe vremea aia nu se putea circula, asa ca nici ea nu m-a vazut.
Acum eu si sotul meu mai avem in total un singur bunic, al lui, care are si el 88 de ani si jumatate.
Asa ca bucurati-va ca ati avut parte de ei pana la varsta asta.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
dordia2000 spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Mirela_Anca, Pico si Buluci sa va traiasca puii si sa fie sanatosi si mancaciosi!!!
Ripley cum sa ma supar pe tine!!! Eu asa ii dau de la 5 zile si nu am avut pb cu colici decat de 2 ori cand am mancat condimente multe!!! Adica carnati de casa dar din comert si friptura la punga magica cu sos cu tot! Acum eu am respectat indicatiile sora-mii si prospectul produsului!! Nu cred ca e mult din moment ce asa scrie si pe prospect!!! Oricum eu intentionez sa ii mai dau cam o sapt si gata, apoi nu ii mai dau deloc!!!
Cat despre greutate....noi aveam luni 5.400 la 2 luni si o saptamana si 65 cm. Eu zic ca e ok dar mai nou luna asta (a 3 a) nu cred ca vom lua cele 750 gr daca continuam cu 160-180 pe saptamana. Dar nu cred ca e vreo problema mare rau!
Acum noi asteptam medicul sa ne spuna cum stam cu icterul dupa tratament si sa-l intrebam una-alta!!!
In legatura cu carnetul de conducere si cu sofatul eu sunt campioana!!! Am carnetul de ...10 ani si am condul nici o luna la viata mea. Prima cauza este lipsa masinii si apoi nici nu ma atrage asa rau!!! Am o frica de traficul din bu....mama-mama!! Dar cand o sa am ceva bani care sa nu-mi foloseasca la altceva poate ne vom lua si noi masina dar pana atunci o consider o mancatoare de bani inutila deocamdata pentru noi. Stiu ca e mai comod in multe situatii...dar merge si fara!!! Oricum va trebui sa repet scoala si eu si Doru ca suntem catastrofe rau!!!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
In legatura cu kg eu am mai spus ca am dat jos inca 2 kg fata de perioada cand am ramas insarcinata. Adica sunt fericita ca m-am ingrasat in sarcina 9 kg si am dat jos 11 imediat in 2 sapt de cand am nascut. Si inca ma mentin!!!Dar eu am un nr de kg la care voi nici nu ati ajuns macar cu tot cu sarcina!!! Asa ca ... eu mai am de dat vreo 30 ca sa ajung ca voi acum!!!
Va pup!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Dordia, daca ai deja permis, in nici un caz nu vei repeta scoala. In momentul in care vei avea masina la dispozitie vei lua un prieten bun care e intelegator si te duci frumusel undeva pe un drum putin circulat si reincepi singura ABC-ul conducerii. Sa stii ca sunt persoane care nu au condus ani de zile si apoi cand s-au urcat si-au adus aminte fiecare manevra. Mama mea de ex. are permisul de ff multi ani si conduce cred ca nu mai des de 2 ori pe an. Dar atunci, dupa ce ii trec primele emotii (2-3 minute ) conduce ca un adevarat profesionist.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
dienutagraviduta spune:
quote:
Dar atunci, dupa ce ii trec primele emotii (2-3 minute ) conduce ca un adevarat profesionist.

pischi2003 spune:
'neata dragi mamici!!
Ce ma bucur ca se mai inmoaie frigul poate mai scoatem si noi nasul pe afara....
Si eu am carnet de vreo 10 ani si ceva, am condus mai mult pana m-am maritat masina tatei iar acum, cu a noastra....pauza, muuuult mai rar. Dar vine ea caldurica si-l mai trec pe sot in dreapta....
Iar la kg., inca am cu vreo 6-7 in plus. Dar n-am ce face acum cu matzu mic'. Ma oftic doar ca nici unul din costumase nu ma mai incape neam 
.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
lavi02 spune:
Dordia iti dau dreptate cu masina - mancatoare de bani si nu strict necesara. Noi intai ne-am luat apartamentul, in dec. 2002, am avut 50% banii nostri si 50% credit. Puteam sa ne luam masina (avem prieteni care asa au facut) dar am preferat locuinta, ne saturasem de stat in chirie. Banii pe care ii dadeam pe chirie merg acum ca rata dar conditiile sunt altele. Plus ca bati un cui - stii ca ramane al tau. Asa ca masina am mai amanat-o pana la inceputul lui 2005 (cu credit si ea, of course). Nu zic, viata e mult mai confortabila cu masina dar nu ne pare rau deloc de ordinea achizitiilor. Noi am zis ca nu facem bb2 pana nu avem masina pt ca ne era destul de greu sa mergem la cumparaturi de ex cu un copil si mijloacele de transport in comun, ne intrebam ce va fi cu 2?!
Numa' bine inca nu ne-am incumetat la Carrefour cu amandoua, pentru ca daca incepe Nati sa planga si Silvia sa faca mofturi, vom fi ocupati cate unul cu cate una, si cine mai face cumparaturile?! (Silvia cand se vede intr-un hypermarket ori incepe sa vrea bicicleta, etc si sa le incalece sa vada care ii place mai mult, ori incepe sa fuga ca apucatu' printre rafturi - ii place ca sunt spatii largi. Asa ca - atunci cand era numai Silvia - faceam cu schimbul, unul cumpara, unul vedea de Silvia.)
Dar am mai iesit in oras cu amandoua (cu masina) si chiar e o senzatie de confort.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Bubamara spune:
He, he, fetelor sunteti curajoase rau si cu nervii tari daca mergeti cu masina. Eu sunt o fire mai colerica si mor cand stau pe scaunul din dreapta si ii vad pe astia ce magarii fac in trafic. Iti taie calea, nu-si tin banda si se baga peste tine, iar daca te vad femeie la volan....Sotul imi spune pitbull de cate ori merg cu el. Porecla mi se trage de la un mic accident pe la noi in cartier, cand un bou neatent n-a dat semnal, nu s-a asigurat si a intrat fix in portiera mea pe care a facut-o armonica. In momentul doi, am deschis usa (nici eu nu stiu cum, ca dupa aia n-am mai reusit) si m-am dus gramada la ala, care era cu vreo doua capete mai inalt ca mine si l-am facut cu ou si cu otet (asta ca sa ma exprim politicos). Asa ca... ori imi iau un Hummer (mama, ce visez la el dar nu pot sa-l am), ori mai bine stau pe scaunul din dreapta si ma manifest sonor!
P.S. Ma chinui sa scriu si eu povestea nasterii, dar sa vad cand imi da time-out printesa.
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
Bubamara spune:
Si apropos de greutate: am luat 31 de kg in sarcina, am dat 19 jos pana acum si, in zilele mele proaste, ca sa ma mai binedispun si sa ma autosugestionez, recunos ca stau mai intr-o dunga pe cantar, ca sa-mi treaca depresia!
Raluca