Personal Trainer

Personal Trainer | Autor: anelize

Link direct la acest mesaj

Fetelor,m-am decis ca fara un personal trainer nu pot sa ma mobilizez.Trebuie sa fie cineva de care sa imi fie rusine si care sa traga de mine ca altfel......
Eu sunt din Constanta,deci m-ar interesa unul de aici,dar astept si impresiile fetelor din alte orase.Si,de curiozitate,cum se plateste-pe sedinta/pe luna/pe saptamana,si cam cat costa,aprox?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Heloooo!
Nu s-a antrenat nimeni??Sau nu are nimeni nici o prietena/cunostinta care se antreneaza?
Va rog,fetelor.....

Mergi la inceput

Feteloooooooooooooooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu centrez,eu dau cu capul!!!!!!!!!
Hai mai fetelor ca erati sportive pana acum ceva timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by anelize

Feteloooooooooooooooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu centrez,eu dau cu capul!!!!!!!!!
Hai mai fetelor ca erati sportive pana acum ceva timp

Cel mai bine cred ca e sa te duci la un club de fitness in orasul tau si sa intrebi acolo. Imposibil sa nu aiba pe cineva specializat! Orice club care se respecta are. Si vezi care sint preturile si conditiile. Eventual te duci in mai multe cluburi si apoi alegi pe cel mai "apetisant" trainer

Nu de alta, ca sa ai motivatie!

Glumesc.

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

De dus ma duc,dar vroiam recomandari reale,simtite pe pielea voastra.
Se pare ca nu am noroc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

anelize, cred ca motivul pentru care nu au sarit fetele cu raspunsuri, ar fi acela ca un personal trainer este destul de scump si nu isi permite oricine; Deci experientele in acest caz sunt limitate, sau chiar inexistente printre membrii forumului. Eu una nu as da banii pe asa ceva ( numai daca as avea f.f.f. multi) ceea ce nu e cazul; dar e ok si daca te duci la o sala.
Mai ales ca acolo vezi cum "muncesc" altii si parca te impulsioneaza si pe tine.
Stiu e mai greu sa ajungi la sala, dar cu un pic de vointa...!
Pupici si multa, multa vointa!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

chiar aseara am fost la sala cu prietenul meu (e o sala unde mergem numai noi,un fel de cicuit inchis si suntem doar noi 2 acolo )si a facut el pe antrenorul dur cu mine.m-a cam epuizat,dar lui ii pot zice sa ma mai lase in pace,dar fata de trainer mi-e rusine sa nu fac tot ceea ce imi cere el. o sa incerm inainte fara....daca tot nu am sfaturi utile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

eu chiar ieri am fost la prima sedinta de fitness si pentru ca habar n-aveam cu ce se manaca aparatele alea, am cerut un instructor personal. Costa 350.000 peste costul abonamentului, pentru 12 sedinte. Si e f. fain, pentru ca a stat "dupa fundul" meu si mi-a zis exact ce si cat trebuie sa fac. Eu zic ca merita. Dar dupa ce o sa invat bine ce-mi trebuie mie si cum sa folosesc aparatele, o sa renunt la instructorul personal.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Stefana

eu chiar ieri am fost la prima sedinta de fitness si pentru ca habar n-aveam cu ce se manaca aparatele alea, am cerut un instructor personal. Costa 350.000 peste costul abonamentului, pentru 12 sedinte. Si e f. fain, pentru ca a stat "dupa fundul" meu si mi-a zis exact ce si cat trebuie sa fac. Eu zic ca merita. Dar dupa ce o sa invat bine ce-mi trebuie mie si cum sa folosesc aparatele, o sa renunt la instructorul personal.

Rochita de vanzare

Am fost si eu aseara la sala,dar ......nu prea am spor fara sa traga cineva de mine.
Nu a costat mult.Doar 350000 pt 12 sedinte? Eu credeam ca suma se ridica la vreo 500.000-1 mil / sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Am fost si eu aseara la sala,dar ......nu prea am spor fara sa traga cineva de mine.
Nu a costat mult.Doar 350000 pt 12 sedinte? Eu credeam ca suma se ridica la vreo 500.000-1 mil / sedinta.

350.000 numai pt instructor personal, ca abonamentul liber e 990.000 .
Eu acum am prins o oferta de 50% din abonament, dar altfel nu mi-as permite.

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Stefana

quote:

350.000 numai pt instructor personal, ca abonamentul liber e 990.000 .
Eu acum am prins o oferta de 50% din abonament, dar altfel nu mi-as permite.

Rochita de vanzare

Sa ne spui si noua daca se vede diferenta dintre antrenamentul facut singura si cel facut "impinsa".

Mergi la inceput