Personal Trainer

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pai unde e sala asta Stefana?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Pai unde e sala asta Stefana?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

EnerGym, cu doua sali: una in Pacurari, la Autocenter, si una la Iulius Mall, intrarea prin Viper. Ce ti se pare asa amuzant?

Anelize, n-o sa-ti pot spune o diferenta, pentru ca eu n-am mai facut pana acum deloc fitness. Tocmai de asta am si vrut instructor personal, ca ma uitam la aparatele alea ca la extraterestri.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

anelize eu pot sa-ti spun ca e maare diferenta.
in primul rand un trainer trebuie sa-ti faca un program - numar de exercitii pe grupe de muschi. cand am fost prima oara la sala pe langa ca nu aveam habar cum se folosesc aparatele nici nu stiam cam cate repetari ar trebui sa fac dintr-un anume exercitiu. trainerul iti face un program, "trage" de tine in sensul ca iti va da exercitii care sa-ti solicite intr-adevar musculatura, pe grupe de muschi, etc- ca sa ai rezultate trebuie sa faci exercitiul respectiv pana nu mai poti ori singura ti-e prea mila de tine sa te soliciti atat
mie mi-ar place sa stea trainerul dupa fundul meu de fiecare data dar din pacate nu imi permit, asa incat fac programul dat o perioada iar cand incep sa simt ca exercitiile sunt prea usoare, sau ca mai pot adauga greutati ma duc la el ptr un nou program.
spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by boo lina

anelize eu pot sa-ti spun ca e maare diferenta.
in primul rand un trainer trebuie sa-ti faca un program - numar de exercitii pe grupe de muschi. cand am fost prima oara la sala pe langa ca nu aveam habar cum se folosesc aparatele nici nu stiam cam cate repetari ar trebui sa fac dintr-un anume exercitiu. trainerul iti face un program, "trage" de tine in sensul ca iti va da exercitii care sa-ti solicite intr-adevar musculatura, pe grupe de muschi, etc- ca sa ai rezultate trebuie sa faci exercitiul respectiv pana nu mai poti ori singura ti-e prea mila de tine sa te soliciti atat
mie mi-ar place sa stea trainerul dupa fundul meu de fiecare data dar din pacate nu imi permit, asa incat fac programul dat o perioada iar cand incep sa simt ca exercitiile sunt prea usoare, sau ca mai pot adauga greutati ma duc la el ptr un nou program.
spor la treaba!

Ioana

MERCI DE INFORMATIE.
M-ai convins.Merg si eu.

Mergi la inceput