targoviste?! e cineva pe fir?
Raspunsuri - Pagina 6
gabriela_tutuianu spune:
nu cred ca e de vina faptul ca nu-mi merge net-ul , ci voi nu prea mai intrati.sau aveti si voi probleme cu net-ul.
astept un semn de viata de la voi
mihaser spune:
Gabriela eu am mai intrat pe aici, dar nu a mai postat nimeni
si nici informatii noi nu aveam.
Oricum vreau sa va urez o primavara frumoasa si distractie placuta de 8 Martie!
In legatura cu profesorul de la Carabela am dat sfoara in tara si cat de curand o sa postez ceva informatii.
Eu sunt cam suparata ca nu se intoarce bebelinul si mi-au cam intrat morcoveii...deoarece nu mai am mult pana nasc! Ma duc luni la dr. si sper sa nu ma sperie mai tare! O astept si pe mami pe la mine dupa 15 Martie...m-am saturat sa stau singura toata ziulica.
Voi ce mai faceti? Invatati ptr titularizari?
Pupici,
35+
Mihaela
gabriela_tutuianu spune:
buna mihaela
eu sunttitulara asa ca numai invat pentru examene
sper ca va fi bine cu bebe.fata sau baiat?unde nasti?
asteptam vesti de la tine
mihaser spune:
Gabi ce bine ca ai scapat de examene! Deocamdata o sa am baietel si o sa nasc aici in Timisoara, insa botezul o sa-l facem acasa la mine...langa Targoviste. Nu pot sa-mi aduc toate neamurile tocmai la capat de tara, cum zice bunica mea.
Tu ai inceput deja lucru sau esti in concediu ptr cresterea copilului?
35+
Mihaela
motanik spune:
Buna fetelor!
Mihaser, Doamne ajuta sa se intoarca bebe! Stai linistita ca va fi bine, sunt sigura. Cum o sa il cheme?
Gabriela, ce mai faci?
Cam rar se scrie, intr-adevar. Eu una promit sa fiu mai activa.
Vinerea viitoare vine colega din .ro si duminica plecam spre Plymouth, la curs. Abia astept.
Intre timp, am luat si bilete pt Paste...aici e pe 16 aprilie si avem liber si vineri inainte si luni dupa.
Vineri mergem la Canterbury (de cand aveam la scoala Chaucer cu ale lui Catnterbury Tales tot visam sa ajung si eu acolo..) iar sambata atunci cred ca alegem un tur cu autocarul ce include Windsor, Bath si Stonehenge, cu intrare la castel, la baile romane si la Stonehenge...
Apoi de Pastele ortodox cred ca stam acasa, facem oua rosii si coacem cozonaci.
Voi v-ati facut planuri sau e inca devreme?
Ei, fug si eu...Va doresc w/e frumos si numai bine.
Pupici
--------------------
Andra
gabriela_tutuianu spune:
buna fetelor
eu sunt inca aspiranta.nu am reusit insa imi doresc foarte mult.astept vesti de la voi.
Happiness_4_us spune:
Salutare.
Numele meu este Nana si sunt din Targoviste.
Am terminat Ienachita Vacarescu in 1996 si, surpriza, nu sunt profesoara, sunt economista .Sper sa discutati si cu mine, chiar daca nu sunt in invatamant.
Am lucrat in Targoviste la Minisat vreo 6 ani, pe urma la Terra Soft vreo 3 ani, dupa care am venit aici in Islanda.
Cam atat despre mine deocamdata.
Va pupik si.... bine v-am gasit, fetelor!
Nana Motoc
gabriela_tutuianu spune:
buna si bine ai venit printe noi.mai discutam si noi de una,de alta.nu conteaza ca nu esti in invatamant.important este ca esti din targoviste si ca poate nu vom cunoaste vreodata.
stii,pe aici,pe forum toata lumea este bolnava sau se plange de sanatatea precara.nu am auzit pe nimeni ca se plange de sanatatea sociala.
eu vreau alti prieteni.mai multi.voi?
motanik spune:
Salutare fetelor!
Bun venit Nana, ne bucuram sa te avem printre noi. Poate o sa ne si intalnim toate intr-o zi..
Gabriela, si eu tot aspiranta, sper sa raman repede.
Doamne ajuta si tie, sa aduci pe lume cat mai curand un bebelus sanatos si frumos!
Ce mai faceti fetelor? Slaba activitate...a venit primavara?
Eu duminica plec la curs si mi-e cam groaza ca o sa stau 2 saptamani fara al meu sotz...brrr...
Fug, va pup, sper sa apareti mai des. Astept vestid espre voi. O saptamana frumoasa si numai bine.
--------------------
Andra
mihaela73 spune:
Bine ai venit printre noi Nana! Nu am mai intrat de mult pe aici, mea culpa. Am avut multa treaba la birou si nu am intrat decat cate putin pe net. O primavara frumoasa tuturor! Cum sarbatoriti Pastele? S-ar putea sa vin si eu in Tgv de Paste cu toate ca e f tentant sa plec pe undeva...e mama in vacanta si o va lua pe Lia la ea .
Mihaela - s-a intors bb? e asa grav daca nu se intoarce? (nu ma prea pricep dar parca stiam ca poate sa se intoarca chiar inainte de nastere) Oricum nu-ti mai face griji ca sigur va fi bine!!