Mamici de mai-iunie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 2
Carmen Cita spune:
Neda succes cu eco pt SD si incearca sa nu-ti mai faci griji ca TT are rezultatele relevante in prop. de doar 60%. De aceea eu consider ca TT mai mult genereaza stres decat clarifica ceva si am preferat sa nu-l fac...
Si eu am inceput cam de o saptamana sa simt bb-lina cum misca, mai mult in partea stanga ... de fapt acele falfaieli (destul de vagi dealtfel), care nu s-au intensificat deloc de atunci pana acum. Le simt mai mult dimineata f devreme, pe la 6-7, cand ma trezesc de obicei pt o vizita la
. Sau chiar prin somn, de fapt in acea stare de semitrezire... In rest mai deloc in timpul zilei.
Sper totusi ca totul e ok!
RALUCAPOP La multi ani! (cu un pic de intarziere
) Sa fii sanatoasa si tu si bb-ul tau si sa ai o nastere cat mai usoara!
Dilaural bafta sapt viitoare la Iosup la morfo-fetala!
Noi mergem joi (maine ... uffffff ca mult mai e pana atunci!) la 14.00 la eco-morfo la Iosup la CMU. Avem, bineinteles, emotii si au inceput sa treaca orele greu. Sper ca totul e ok cu bb-lina.
Carmen
20+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
virgi spune:
Buna dimineata!!!!
Cata activitate..mai ales la capitolul dulciuri..

..o sa ne facem de-o tona..eu recunosc ca mananc ciocolata la greuuuuuuuu..nu stiu cat de bine ii face lui bb..dar pe mine ma satisface.
Si pe mine m-au cam luat grijile..am avut cateva zile.. ceva dureri..n-am fost la medic..n-am sunat..nu stiu ce-i in capul meu..iar acum am aflat...ca de anul nou va fi inchis..iar consultatiile de rutina sunt amanate pana miercuri...doctorul vine daca e urgenta. asa ca trebuie sa astept sa treaca anul nou.
Sotul meu va fi si el liber o saptamana cu aceasta ocazie...asa ca ne facem pregatirile pentru vacanta ..si vom trai cu speranta ca e totul ok...din cate am citit pe la voi....nu sunt singura..care simte presiune in partea de jos a burtii....eu dau vina pe coca cola..si pe gaze.
Irinel...sa stii ca am luat 13 kg....buruienile alea sunt foarte hranitoare

![]()
![]()
![]()
Va urez " Happy Luna New Year" si sa auzim numai de bine.
Carmen Cita spune:
Inaioana in legatura cu Municipalul si problemele de acolo ... nasa mea a cam patit-o in ianuarie 2003, cand a nascut acolo. Baietelul ei a plecat din spital cu un virus intraspitalicesc destul de periculos, de care a scapat abia dupa o luna si jumatate de tratament cu antibiotice
, iar cu doua saptamani inainte, exact cu acelasi virus (streptococ B parca ?) s-a procopsit si fetita nasei ei (nasa lu' nasa adicatelea
) la aceeasi maternitate din Municipal.
Eu ma gandeam ca si-au rezolvat problema intre timp... Oricum citisem multe lucruri de bine despre Universitar, este totusi unul din cele mai prestigioase si dotate spitale, medici buni, etc. Ce-i drept am preferat sa aleg un alt spital. Dar dupa ce am citit aici, pe DC, acea poveste trista si mult mai recenta, nu mai stiu ce sa cred ... se pare ca nu si-au rezolvat problema.
Dilema mea este ca stiu pe cineva care naste acolo la inceputul lui februarie si nu cred ca stie nimic de toate astea ... chiar ieri am vorbit cu ea si era destul de linistita. Acuma ma tot intreb daca ar fi cazul sa-i spun sau daca deja e prea tarziu si mai rau as face, alarmand-o inutil si tardiv. Voi ce spuneti? Poate imi dati si mie un sfat.
Pupici pe burtici
Carmen
20+ cu Eliza
in burtik
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png
dilaural spune:
Buna dimineata fetelor...
hai ca am ajuns si eu sa va scriu...
Deci am fost ieri la doctor. Toate bune si frumoase, mi-a luat tensiunea, m-a cantarit (am achizitionat 5 kg. ... hm! trebuiau numai 4 mi-a zis doctorita.... in fine, suntem in grafic). Faza nasoala vine cand le spun de Triplu Test. Mie mi se luase proba de sange pe 5 ianuarie. Si ma intreaba asistenta "pai si ecografie n-ati facut in aceeasi zi?" ... Pai de unde naiba sa fac daca nu m-ati programat si nu mi-ati dat nimic la mana... Eu am sunat-o atunci si i-am zis dar ea mi-a spus senina ca la Calculul de Risc de la Genetic Lab ma trimite cand ma vad cu D-na Doctor... In fine, cert este ca nu ne-am inteles si acum este prea tarziu ca sa se mai faca calculul de risc!
Asa ca am ramas numai cu proba de sange (deci numai cu TT simplu)... Care am inteles care are o acuratete de 60% fata de Calculul de Risc (in care se coroboreaza TT cu ecografia si cu varsta gravidei) care are o acuratete de pana la 95%...
Ca valori ... cifrele sunt bune...!
Va dati seama ca m-am cam enervat si eu si doctorita... dar mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca pana acum 2 ani acest soft (pt calculul de risc) nu exista in Romania si se mergea numai pe ecografii...
Acum... eu ce era sa mai zic... m-am gandit ca si dintre voi sunt atatea care nu l-au facut...! M-am mai linistit...
Singura chestie care ma omoara este treaba cu SD. Nu am (Doamne Fereste) pe nimeni in familia mea sau a sotului... dar am auzit de atatea cazuri ca sunt cam sarita de pe fix cu treaba asta. Mai ales ca am o amica care a facut un copil la 19 ani perfect sanatos iar al doilea la 26 de ani cu SD... si era ok si ea si sotul... Asa ca asta e groaznic... ca boala asta nu alege...! Hai ca nu va mai ingrijorez si pe voi...
Pe 6 februarie ma duc la morfo-fetala. Din pacate... (alta chestie care m-a cam suparat) la Iosup nu mai este nimic liber pana dupa 25 februarie (cand ar fi prea tarziu pt morfo-fetala) si atunci m-a programat la Dr. Adela Dinu la ecograful din Clucerului (care cica e cel mai bun). Voi ce stiti despre doctorita asta??? Din cate auzisem este ok... si asa mi-a confirmat si doctorita mea ca sa am incredere si sa ma duc la ea ca e profesionista. Ce ma sfatuiti? Sa mai imi fac o programare si la Herghelegiu asa dupa capul meu?
By the way... am auzit o discutie aseara ca si Chiteasca vine la CMU...
Mi-a facut si doctorita mea o mica ecografie asa de control sa vada activitatea cardiaca a bebelinei care este ok si colul care e super strong!
Ma mai duc pe 7 martie la control!
In concluzie sunt bine!
Hai sfatuiti-ma si pe mine cu ce v-am rugat! Va pupic pe toate...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
19+ cu
Andreea Eliza
inaioana spune:
Carmen, eu am nascut la Municipal pe 30 martie 2004 si n-am avut nici o problema, totul a fost impecabil. Habar-n-aveam evident de problemele respective, daca erau atunci...
Nu stiu daca e cazul sa o alarmezi pe mamica respectiva, tu stii mai bine felul ei de a fi, etc, dar poate ca ar fi bine sa ii spui pur si simplu, fara prea mult tam-tam, ca sa stie. Eu asa ma gandesc.
Dilaural, de ce nu te duci la Chitzeasca la Medlife? Te poti programa mai devreme, sigur. Eventual, daca alea de la receptie spun ca nu, du-te pana acolo si vorbeste cu ea si sigur te programeaza mai devreme(te baga printre altele, dimineatza). Nu stiu daca se mai duce sau nu la CMU dar cand eram eu gravi cu Katja ea era la CMU cu Iosup, acuma am vazut ca s-a mutat!
Mult succes!
Ioana
24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
dilaural spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Dilaural, de ce nu te duci la Chitzeasca la Medlife? Te poti programa mai devreme, sigur. Eventual, daca alea de la receptie spun ca nu, du-te pana acolo si vorbeste cu ea si sigur te programeaza mai devreme(te baga printre altele, dimineatza). Nu stiu daca se mai duce sau nu la CMU dar cand eram eu gravi cu Katja ea era la CMU cu Iosup, acuma am vazut ca s-a mutat!
Mult succes![/green]
Ioana24 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja[/font=Comic Sans MS][/b]
Inaioana... doctorita mea vorbea aseara cu asistenta ca vine Chitzeasca la CMU si sa ma programeze la ea.... dar se pare ca vine abia pe la sf lui februarie (deci si asa ar fi fost tarziu).
Eu stiu ca Herghelegiu si Iosup sunt cei mai buni ecografisti... mai ales pt sarcina. D-asta as fi vrut sa merg la ei neaaparat!
Acum... nu stiu cum sa fac. O sa merg si la Adela Dinu sa vad cum o fi...
Merci mult!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
19+ cu
Andreea Eliza
doroti_5 spune:
Eu deja incep a ma enerva, de 3 ore am scris un mesaj si nu apare inca, si cind apare voi trecetila alta pagina...
doroti_5
24+ si
Natalita-Elena
adriana spune:
Ama, eu sunt cu okii pe tine
. Ai putut sa iei filmuletul de la mihaela?
Ca il vreau si eu.
Fetele care mergeti la Iosup, el mai are program si la Diagnosis, pe mine m-a programat de la o zi la alta, incercati si acolo. Pentru cine vrea o programare la el, aveam eu pe 1 Febr. la ora 11, la CMU Unirea... o dau.. pe nimic[:P]
Stie cineva vreun site unde se pot explica toate masuratorile lui bebe? Adica termenii aia, BP, TCC, etc..![]()
Adriana
18w5d
ama_kaly spune:
Cami eu n-am putut vedea filmuletul,dar oricum nu stiu cum e cel de pe national geographic ca sa zic daca este sau nu acelasi!
carmina iar ma inebunesti cu burtica ta maricica si frumusica..si sunt invidioasa ca la mine tot nu se cunoaste 
Aia de la facultate au observat doar ca "m-am ingrasat putin",nicidecum ca as fi insarcinata..
CarmenCita merci pentru inca un link
,se pare ca dupa toate linkurile astea din saptamana 28 intri in luna a 7a..
VoichiV cine mai are rabdare pana pe 19februarie??
Na ca am scris si eu colorat ca voi!
io
26+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
cristina1702 spune:
buna!
eu acum am aflat de grupul vostru! eu eram tare singurica si m-am bucurat cand am aflat ca exista grupul mamicilor de mai iunie 2006...eu sunt in 19 saptamani si nasc spre sfarsitul lui iunie...adica dupa 21...
de altfel nu prea ma descurc pe aici...nu stiu cum sa intru in grup...incerc sa invat cum e cu forumul...cum sa va scriu...dar sper sa o scot eu la capat...o sa citesc din urma diverse subiecte ca sa mai aflu si eu cate ceva....
cred ca de azi incolo o sa mai auziti de mine... daca-i dau de cap ...
cristina