Mamici de mai-iunie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
dilaural spune:
quote:
Originally posted by adriana
Fetele care mergeti la Iosup, el mai are program si la Diagnosis, pe mine m-a programat de la o zi la alta, incercati si acolo. Pentru cine vrea o programare la el, aveam eu pe 1 Febr. la ora 11, la CMU Unirea... o dau.. pe nimic[:P]
Adriana18w5d
Adriana, ai idee cat este o eco morfo-fetala la Diagnosis? Dar la CMU? Eu pana acum am fost la CMU dar fiindca sunt arondata acolo n-am platit nimic... Dar presupun ca daca ma duc fara recomandarea doctorului va trebui sa platesc... habar n-am...
As vrea eu programarea de la Iosup... Cum se procedeaza?
Pupici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
19+ cu
Andreea Eliza
cristina1702 spune:
eu mi-am facut programare la iosup la diagnosis; costa 2.600.00 dar nu e cu ecografie 3d; asta pt ca ei spun ca e mai bine sa fie facuta cu 2d
cristina1702 spune:
pur si simplu suni la 021-231.67.41 / 231.67.42
la clinica diagnosis si spui ca vrei morfo-fetala la iosup; o sa vezi ca te intreaba ele diverse...cate saptamani are sarcina, de ex; si stabilesti ziua in care iti convine (si ora) sa te duci...
cristina
Steluta spune:
Buna burtici!
quote:
Originally posted by dilaural
Adriana, ai idee cat este o eco morfo-fetala la Diagnosis? Dar la CMU?
Azi am fost la Iosup, si pentru eco morfo-fetala + inregistrare + 3 poze, am platit 3.350.000 de lei vechi.
In legatura cu bebelina, dr. m-a linistit ca este in regula. Eu eram ingrijorata datorita rezultatului de la Triplu Test cu risc crescut de defect neural. Nu mai am la mine hartiile cu toate masuratorile, ca sa va mai dau detalii. Conform ecografului avem azi 19 saptamani si 4 zile.
Ah, si pentru listuta amei, voi naste cu dr. Tutunaru la Spitalul Elias.
Numai bine tuturor burticilor!

Steluta
19s
adriana spune:
Eu am cautat sa vad unde e mai ieftin la dr. Iosup
, si am ales Diagnosis, unde eco morfo era 2 mil 400, fata de CMU unde e 2 mil 900 .. Mi-am facut si card la Diagnosis si am platit doar 2 mil..
So.. orientati-va si voi..
Dilaural, ti-am raspuns pe privat..
Deci programarea pentru dr. Iosup s-a dat ![]()
VoichiV spune:
cristina1702 bine ai venit printre noi! sarcina usoara
Ama, adevarul e ca nici eu nu mai am rabdare, plus ca daca l-as descarca de undeva, l-as vedea cand am eu chef...
am auzit ca in Bucuresti ar fi un magazin f dragut pt mamici undeva pe langa Piata Dorobanti, pe strada Beller. Voi ati auzit ceva de el?
VoichiV
22+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
cristina1702 spune:
la dorobanti e mother's care...dar nu am fost niciodata...stiu doar ca mi s-a parut foarte mare...si am auzit de bine despre magazinul respectiv...
cristina
dilaural spune:
Dupa cum ii spuneam si Adrianei pe privat as fi vrut eu sa merg la Iosup pe programarea ei, dar nu mai am cum...![]()
Daca merg fara recomandare de la doctorita mea trebuie sa platesc chiar daca sunt arondata CMU... si chiar n-am acum disponibilitate financiara avand in vedere ca tocmai am fost nasa :)))
Si dupa ce am discutat cu doctorita mea la telefon ea a insistat sa merg la aparatul de la Clucerului, ca la ala de la Unirea putea de ieri sa-mi faca programare. Si nici nu e de acord sa merg la ambele. Asa ca voi ramane cu eco la Dr Adela Dinu...
Sper ca totul sa fie bine...
Va pup si mii de multumiri Adrianei! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
19+ cu
Andreea Eliza
doroti_5 spune:
cristina1702 bine ai venit si sa-ti creasca burtica sanatoasa!
doroti_5
24+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe