Aspirante optimiste - 177

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Liano mama, mai bine sa nu citesti ca ramai cu gura cascata! Cine stie draga de ea prin ce trece acum, numai Dumnezeu stie. Din cate am intzeles este ceva destul de grav si nu poate sa discute chestia nici macar cu sotzul ei. Trebuie sa-i respectam dorinta, sa nu o batem la cap cu intrebari.

te pupa dulce babutza ta preferata

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

babutzoooooo de'as ramane toata cascata si tot vreau sa stiu ce i se intampla....ia zimi te rog frumos unde sa cetesc...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

babutzoooooooo ma lasasi asa sa crap????????

ai uitat ce zici tu????Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dacicica, bafta multa la IAS...tinem pumnii sa iasa bb!!!

Cred ca mi-au scapat unele lucruri! Ce s-a intamplat cu Leditia? Ma rog la D-zeu sa-i fie bine!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Asi, multumesc. Daciana e numele de botez.
multu multu multu multumesc.

Sper sa fie bine.
Adela, dr Vladescu a fost super ok cu mine nu am ce sa zic, dar...

Mergi la inceput

dar????? Dacicica

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Liana, Leditia a scris la mamici de sept-oct.

Dacicica, bafta multa, lasa cine stie poate vine bebeul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Tumpi, Adiutza, aveti dreptate ca bb-le e mai important decat orice altceva si eu tot de aceeasi parere sunt; mie mi-a dat doctorul 10 zile de concediu medical pe care sefa mea cu greu l-a acceptat si ar vrea sa-i spun daca o tin tot asa sau imi revin ; nu mi-a placut deloc a sunat ca si cum m-ar fi pus sa aleg si eu nu pot prevedea viitorul, offffff
Maine merg la doctor si am mari emotii mai ales ca azi nu prea am fost in forma deloc
Vale, ce mai faci? mai da-ne un semn...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

martha, vale pana saptamana viitoare sta acasa si face gentamicine,saracuta are amigdalele pline cu puroi, i s-au inflamat si ganglionii.
Referitor la bb, vb si cu dr ta si daca ea considera ca este sarcina cu risc sa-ti dea concediu,fiinca ar fi pacat sa sti ca ai putut face ceva si nu ai facaut din cauza unei sefe fara suflet.
Daca exista legi ca sa ne aparam cu ajutorul lor.Daca iti pot fi de ajutor cu ceva, spune-mi.
pupici si ai grija de tine si samburelul din burtica.
Leditia imi pare rau de ce s-a intamplat,sper sa fi bine si sa nu iei decizia sa ne parasesti.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Dacicica, doctorii astia au un mare talent sa-ti taie increderea si optimismul.
Dar, ramai optimista. Stiu ca sansele sunt mici, dar ce ne ramane decat speranta????
Leditia, n-am citit ce ti se intampla. Dar, orice ar fi, sper sa gasesti puterea sa depasesti momentul si sa revii printre noi. Sanatate multa!
Martha, e mai bine acum . la semnatura ma refer.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput