Aspirante optimiste - 177

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Asi

Ancutz,nu vorbesti cu mine?Ma bucur ca esti mai bine.Pup fata

Pup toooate fetele,absolut pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine si ca ma incurajati.Maine sper sa am veste cea buna pe care mi-o doresc si pe care vreti si voi sa o auziti.ancuta si dac sunt II liniute ramine cum am stabilit cu paharul.-ici tuturor

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Floricica mea, pup fata mea. Iti simt lipsa pe mess. Mi-e dor sa vorbim.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Tin pumnii celor care asteapta ...II.
Am citit despre Leditia si nu vreau sa-mi imaginez prin ce trece dragutza de ea. O asteptam cu drag si cu mult optimism !
Martha, nimic nu e mai important decat BB si sanatatea ta. Din pacate eu mi-am dat seama cam tarziu de asta si sincer regret...
Va pup cu drag pe toate

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ancuta, te sun maine sa vad ce mai faci, ca vad ca ym nu mai intri.
Am vb cu vale, e acasa si face gentamicina de 2 ori/zi, saracuta.Bine ca inca mai putea vb.

Va pup pe toate si va urez o dupa amiaza placuta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna fetelor!!!
Am facut si eu prima inseminareeeeeeeeeeeee

Asi,Sorina7,Andicu,Georox,Adela Achim...........va multumesc ca mi-ati tinut pumnii dar se pare ca a intervenit o miiccccccccaaaaaaaa problema .

De ce doctorii astia pot deveni asa de nesuferiti?
Cand i-am aratat spermograma doctoritei, replica ei a fost ceva de genul oooooooohhhhhhhh.........eeeeeeeeeee ca focul !!!Da??? am zis eu tampita!!
La inseminare, in timp ce ma conducea spre capra aia urata, imi zice ceva de genul ca " sperma nu e chiar asa de buna cum au aratat analizele si ca sunt undeva la limita minima pt o inseminare!"??????????????????????????
Parca mi-a dat cu ceva in cap.Oricum am facut-o, daca nu se prinde luna asta va fi luna viitoare..sper.Pt sotul meu am o reteta cu naturiste de o sa-l apuce durerile de cap numai cand o vede.

Adela Achim eu sunt la dr Hrubaru dar inseminarea am facut-o la doctorita Vladescu tot la spitalul Bega.
Mult noroc fetelor...la .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

am uitat un lucru foarte important.
Pot sa devin o aspiranta? Sa ma treceti si pe mine pe lista viitoarelor mamici???va rog va rog va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele!
Dacicica imi pare rau de accident,dar nu se stie niciodata,poate,poate...trebuie doar sa speri!Si noi am fost la dr.Vladescu-cu noi a fost f.draguta.Momentan sotul face tratamentul indicat de ea,si...mai vedem-poate mergem si noi la Szeged...
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dacicica cine stie poate ca iasa de data asta bebe.Au mai fost cazuri in care doctorii au strambat din nas si bebe a aparut totusi.
Spune-mi numele de botez si esti pe lista.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor ce s'a intamplat cu Leditia??unde sa citesc nu stiu spunetimi si mie....
Dacicica multa bafta...lasa nu te mai gandii va fi bine ai sa vezi..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput