Metoda Mihaelei Tatu - mit sau adevar?

Metoda Mihaelei Tatu - mit sau adevar? | Autor: adseana

Link direct la acest mesaj

Scuze, nu stiu daca s-a mai discutat despre aceasta metoda pe aici...

Ma numesc Adriana si am o fetita de 9 luni si jumatate.Problema mea este ca asi dori sa fac ceva sa slabesc, dar metodele 3-3-3, sau 1-1-1 nu le pot tine, pentru ca...pur si simplu nu pot manca o zi intreaga acelasi lucru.Adevarul e ca am un program foarte dezorganizat de mancare, dar cu Alexandra...care nu sta locului o secunda, nu pot sa mananc decat atunci cand ea doarme
Am citit in mai multe reviste de metoda de slabit a Mihaelei Tatu, si, sincer, am fost foarte tentata de multe ori, sa sun si sa o comand...dar nu stiu...poate fi adevarat asa ceva...sa slabesti fara sa te infometezi???
Daca stiti careva ceva despre acest lucru, va rog sa imi spuneti si mie!

VA multumesc si va pup!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Metoda din reviste? Hmmm... doar o noua gaselnita ca sa stoarca lumea de bani.

Eu cred ca pe Tatu au ajutat`o mult "modelatorii" cu bisturiu, in nici un caz minunile alea pe care le povesteste ea.

Dar daca vrei sa incerci, o faci pe banii tai....

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

E un mit, parerea mea. Mai bine citeste cartea lui Montignac. Ai sa fii f surprinsa daca tii regulile alea ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

nici nu te gindi sa dai bani pe asa ceva sau macar sa-ti bati mintea...ca raspuns la intrebarea ta: metoda Mihaelei tatu este un mit

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Oricat de disperata as fi sa slabesc, cred ca asta este una dintre metodele la care nu as apela niciodata.
Nici macar mit nu stiu daca se poate numi, este mai degraba un mod de a mai stoarce niste banutzi de la persoane gata sa faca orice si sa cheltuie oricat doar pt ca o persoana publica spune ca metoda da rezultate. Si, din pacate, mass media are o influenta asa mare in a ne face sa credem toate prostiile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nici sa nu te gandesti sa dai bani, e o porcarie, am citit experiente ale fetelor care au cumparat "cartea".
Incearca Montignac, WeighWatchers ... diete echilibrate care nu te fac sa lesini.
si sa-ti traiasca mandretea de fetita !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Eu nu cred in acele reclame mincinoase.
Mihaela a slabit cu regimul disociat ,asistata de nspe mii de nutritionisti si a mers l o clinica particulara unde nu stiu ce si-a mai facut.
Era la o emisiune pe vremea cind tinea regim si spunea ca e "in ziua de fructe ".Asa ca .......sa ne lase cu povestile.
Acelasi lucru am vazut si depre Catalin Crisan si de fapt a tinut nu stiu ce regim.
Reclame mincinoase!
Nu cred ca s-a inventat o metoda de slabire fara nici un sacrificiu din partea cuiva.
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi!

Sincer si eu tind sa cred ca nu e adevarat, am zis ca va intreb si pe voi...si bine am facut!
Gata cu prostiile, voi incerca sa tin un regim si sa scap cumva de kg astea....

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Acum cativa ani am lucrat pt una din cele 2 firme care se ocupa de asemenea reclame ( ex: cele "Trimiteti 2 ambalaje sau 3 capace " ) si care, desigur, are si reclama cu Tatu. Va pot spune ca e bataie de joc si ca doar Tatu, Romtelecomu' si altii asemenea lor iau bani pe... nimic. Nu va lasati pacalite ! E doar reclama !!!
De ex, concursurile de genul celor de mai sus, sunt lucrate cu mult inainte sa li se faca tragerea oficiala, pe princiupiul " ia sa vedem cate plicuri a inregistrat calculatorul... bun, are 100, castiga asta... premiu mare... are doar 5, nu ia nimic... e fata lu' cutarescu ? ooo, se cuvine sa... ".

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Este doar un mit chiar si in presa s-a scris ca de fapt tatu a slabit prin alte mijloace.Eu una nu as da banii pe asa ceva.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu cunosc exact dieta, dar am citit niste comentarii despre. In sensul ca e aproape imposibil sa-ti procuri ciudateniile din care a alcatuita. In fine, eu sunt pt bucatariile mai clasice

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput