Metoda Mihaelei Tatu - mit sau adevar?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu as fi mai dura si as spune: nici mit, nici adevar ci escrocherie. In locul ei as umbla cu capul acoperit de rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Intimplator, am discutat in vara cu matusa mea care a comandat aceasta dieta, are in jur de 50 de ani. Pe ea a ajutat-o, a slabit in 3 luni cca. 8 kg, a primit o reteta de ceai in functie de grupa sanguina si ca retete de mincare nu e nimic deosebit in afara de faptul ca nu ai voie grasimi si ff. putin mincat seara. Deci in afara de reteta pt. ceai o gramada de bani pt. ....nimic. Tot ce mi-a povestit ea din ce a primit, imi suna foarte cunoscut de la nutritionist; ea a fost multumita, ca la anii ei s-a mai miscat cintarul. Dar a si tinut regimul, nu este prin infometare, dar evident trebuie sa fii atent ce maninci si nu in cantitati industriale.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Escrocherie la drumul mare! Eu nu stiu cum de nimeni mai de sus nu se revolta la asa mari gogosi servite in cele mai ciudate forme de publicitate. Asa niste mincinoase mi se par vedetele astea care zic ca au slabit numai pentru ca...au fost cuminti si silitoare!Sa fim seriosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Eu clar nu cred in retele de slabit ale vedetelor,prin simplu fapt ca au si alte mijloace la-ndemana.
Am vazut rezultate la regimul disociat,pe termen lung,dar si acolo am rezerve referitoare la persoanele pe care le cunosc si au tinut acest regim si au slabit miraculos de mult si mai mult slabesc in continuare fara sa mai tina regimul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Eu nu cred in metoda de slabit a Mihaelei Tatu , e mai slaba la inceput de sezon de emisiune si mult mai grasa la sfarsit...cat ar incerca ea sa slabeasca degeaba....si banuiesc ca in spate nu e numai cura ci si ceva operatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Eu cred ca madam Tatu si-a facut bypass gastric. E singurul mod in care slabesti repede mancand orice , asa cum se lauda ea in metoda ei. De cand si-a facut si cumnata mea aceasta interventie , a slabit 15 kg ( in doua saptamani) si poate manca .. .orice, numai ca in cantitati foarte mici.
Altfel nu cred ca se poate slabi asa de repede si atat de mult.

Parerea mea, poate totusi exista fete care au incercat astfel de diete minune.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

intra pe google si da-i sa caute grupe de sange si gasesti acolo mai multe chestii,diete , cure de slabire, etc........
bafta

irlandeza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu cred in metoda mihaelei tatu

o incerc si eu pe cea cu grupa sanguina, desi am A (vegetarian)

Mergi la inceput