Mamici de iulie - august 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
adelapop spune:
mishi eu merg azi la doctor si azi avem si noi 14s.
o sa iti spun diseara daca ne-a dat in continuare acid folic.
oricum la 16s esti insarcinata in 4 luni deci cred ca e ok.
eu nu imi dau seama daca se vede burtica de gravida ca aveam deja burtica, de fapt imi dau seama ca e mai gogonata dar nu se vede rau. cu pantaloni pe mine nu se vede deloc.
she_wolf incearca lapte cald cu miere....dar bea mai mult
sau freaca lamaie cu miere si lasa sa se macereze putin - este ca o bomba de vitamine si te intareste.
cicel la bucuresti au fost -17 grade....si tot mi s-a parut fff frig. dar la -30 ![]()
eu pot manca orice .. doar la carnea de vita mi se mai face rau (cand ma gandesc la ea). sunt o fericita
. si beau apa foarte multa si fac vizite 
cornelia_laura spune:
pika-pika, esti o draguta
. Eu am vrut tot baietel, dar nu ma "deranja" nici fetita. Greu e oricum sa-i cresti dar si bucuriile sunt pe masura. Am o cunostinta care are 2 fete si sunt mai zbuciumate ca 2 baieti. Asa ca nu e regula, depinde de firea copilului nu de sex. Pupici de la Eduard.
eliza, sanatate multa tie si fetitei, aveti grija de voi!
Bafta celor care merg azi la doctor, sa veniti cu vesti bune!
Am uitat sa va spun ca am visat ca trebuie sa-i spun LUCA lui bebe. Si credeti-ma ca nu ma gandisem la numele asta pana acum.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
14+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Cristina_Ioana spune:
Cornelia, cred ca ai citit ca vorbeam eu cu fetele de Luca si de-aici oi fi visat...si pe bebelinul meu il va chema Luca, hai sa ne traiasca! 
Cristina 16+
Kehleyr spune:
Daaaa... eu vin cu vesti bune
. Mi-am luat rezultatele la triplu test si sunt OK. Pentru cele interesate, la Emilia Irza rezultatul se da sub forma de valoare absoluta (masurata la pacienta) si MoM care este o abatere fata de mediana valorilor adunate statistic. Dupa care iti da un "risc calculat dupa varsta mamei" (in cazul meu 1/920) si un "risc calculat dupa testarea serologica" (in cazul meu 1/8043). Apoi vine paragraful cu interpretarea, cu "risc scazut", dupa care spune ca daca riscul final calculat este mai mic de 1/400 de nasteri nu se recomanda investigatii invazive (adica amnio). Mai spune ca valoarea pentru AFP (<2MoM) nu prezinta risc pentru defectele de tub neural. Si cam atat... mai zice sa ii informezi de rezultatul sarcinii (ca altfel ei cum sa colecteze statistici?
) si iti mai spune a nu stiu cata oara, in caz ca nu stiai
, ca TT nu e metoda de diagnostic ci este un test de screening.
Asa, revenind acum la preocuparile noastre de
.
Este foarte bine sa bei apa multa in sarcina, pana la 2 l pe zi, asa ca stati linistite. Si eu poftesc la inghetata, mi-a adus sotzul acum cateva zile Twix la caserola 
(dup-aia n-am mai gasit
) si am terminat-o (in doi) in prima seara.
Mie mi s-a retras burta in 3-4 luni cred. Eu nu am practicat nici un fel de sport (deh, sunt mai lenesa cu sporturile de sala) dar am tinut regim si pot sa zic ca dupa un an de la nastere eram mai slaba si aratam mai bine decat inainte sa raman gravida
.
Eu poftesc in permanenta la paste si de doua zile mananc numai spaghete. In fiecare seara pun portie mai mare si tot nu ma satur. Azi cred ca fierb o cutie intreaga
.
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'
geliza spune:
Anasia, tocmai ce am citit la "Sarcina si alimentatia" ca si alte gravidute (de ex. Lyly) ia Biomarin plus...asa ca nu-ti face nici un fel de probleme...aaaa, voiam sa te intreb: nu ti-a ghicit dr T sexul bebeului?
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
anasia spune:
multumesc, geliza, am scapat de magneB6(pastile mari)si cand le-am vazut si pe astea....imi stau in gat cand le iau; l-am intrebat eu pe dr T dc e baiat sau fetita, dar aveam 12 sap si 1 zi de la um, iar la eco era de 11 sapt si 5 zile, mi-a zis ca e inca mititel, vad peste doua sapt la Iosup, poate am noroc;
la multi ani, Lili! sa fii sanatoasa si bb la fel!pupici
anasia
iulenca spune:
Salutare burtici.
Nu stiu cum e la voi da la mine cand vad vremea asta si stiu ce frig e nu imi mai vine sa ma trezesc si sa vin la job. Si cand ajung la munca desi mare lucru nu fac si nu ma deranjeaza nimeni si e cald si bine am o lene ......Pe de alta parte eu sunt de-aia care vroia sa vina la munca pana in ultima zi eventual sa isi care copilu dupa ea pe la servici. Cred totusi ca am starea asta de lene doar de la vreme si e deajuns sa se faca mai caldut afara ca sa imi revin. Ma enerveaza ca inca nu le-am zis la munca de bebe pentru ca la inceput vroiam sa fiu sigura ca e totul k, iar acum nu il prind pe sefu la birou deloc, si e un om super nu pot sa ii fac o instiintare in scris tre sa ii spun face to face. Si pana nu ii spun sefului nu vreau sa stie colegii ca cine stie cum se scapa. Sapt asta m-am hotarat cum apare cum ii arunc bomba 
Apropo de burtici, nici la mine nu prea se vedea, eu oricum aveam 2 burtici mici dinainte de a ramane
. Totusi vechii pantaloni nu ma mai incap (erau foarte strimti inainte e drept)si parca de vreo 2 zile am vazut un pic de burta ca de gravi da ...
Acum ma chinui cu niste fuste ca sunt singurele care imi vin si in care ma simt bine. Am fost in oras sa imi cumpar pantaloni mai de
da ba sunt prea mari ba nu imi plac .... ba sunt prea scumpi ( era o pereche de pantaloni draguti la Mother Care 2.5 mil).
Apropos de MOTHERCARE, daca nu dispuneti de sacosa de banet nu treceti pe acolo ca ..... ( o bavetica simpla era 600.000 deci inchipuitiva alte hainute cat erau)
Ma bucur ca nu sunt singura care moare de sete non-stop. Eu inainte reuseam cu greu sa beau 1 buc. pahar apa pe zi. Acum beau apa de ma umflu ( la inceput minerala acu plata ca parca nu ma baloneaza asa tare)simt ca mi se face rau si tot nu ma pot abtine + compot, suc natural.... La masa nu pot sa iau o inghititura daca nu beau dupa o gura de apa. Dupa aia stau intinsa in pat ca nu ma mai pot misca si cand ma mai linistesc bag iar apa. Asa ca noaptea va dati seama ce trafic e catre baie.

Ziceati de inghetata, bravo voua, mi-ati facut pofta stiu ce mananc in seara asta. Apropos de pofte ciudate pe frigul asta acum vreo 2 seri eram in oras si m-a apucat o sete...... Binenteles ca l-am pus pe om sa se duca sa ia suc. Numai ca nu vroiam asa orice suc - mi se pusese pata pe Cola ( de care nu beau aproape niciodata) da nu asa oricum ci inghetata. A cautat al meu un chiosc care sa aiba frigidere afara si Cola inghetata. Cand mi-a aduso am baut cu o placere nebuna - simteam aschii de gheata pe gat si nu ma puteam opri - a zis ca sunt nebuna. Da dupa aia mi-a trecut nu am mai poftit la Cola.
Oooo cat am scris ( va spuneam ca ma plictisesc la munca).
PUPICI la tote fetele si la burtici si la copii dulcici.
iulenca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos
anasia spune:
buna, burtici; se pare ca am dat de altceva, mi-au iesit pe pleoape si cele superioare si inferioare niste punctulete mici rosii, nu stiu de la ce pot fi, n-am mancat ceva care sa ma duca la toxiinfectie alimentara, dar mai stii, ma gandesc sa nu fie de la ger, dar de ce numai acolo?
anasia
a.cicel spune:
iulenca si eu ma plictisesc la munca. Azi chiar am avut de lucru, ca am trimis 2 faxuri si am dat salariile...dar in rest...
Eu nici nu ma gandesc sa vin la munca pana in ultima zi...Cum teoretic trebuie sa nasc pe 10 augus, am facut eu un calcul si de la 1 iunie pot sa intru in prenatal. Nu de alta dat in ultimele luni avem nevoie de miscare, iar eu intepenesc pe scaun la birou. Asa, mai bine ies la plimbare prin oras... Nu sa stau intr-un birou si sa ma uit pe geam ce frumos e afara.
10+
POZE