Scandinavii stiu DC (103)
ALBUMUL SCANDINAV
www.desprecopii.com/forum/topic.asp? br / ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">(88); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63725" target="_blank">(89); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63980" target="_blank">(90); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64285" target="_blank">(91); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64429" target="_blank">(92); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64589" target="_blank">(93); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64640" target="_blank">(94); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64743" target="_blank">(95); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64892" target="_blank">(96); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65037" target="_blank">(97); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65252" target="_blank">(98); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65397" target="_blank">(99); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65924" target="_blank">(100); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66517" target="_blank">(101); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67035" target="_blank">(102)
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
Raspunsuri
tata lu Toma spune:
Buna dimineata bobor scandic credincios au ba !
Spinos subectu' cu credinta, modelu' familial and so on.
Sunt perfect de acord ca cei sapte ani d'acasa sunt esentiali in educatia copilului da' creca ati vazt cu tontii copil fumator din parinti nefumatori sau viceversa. Basca aia cu un singur parinte fumator.
Cel mai simplu e , probabil, pentru cei care avura norocu' sa dea o revelatiune peste dansii si s-au prinsara cum devine triaba.
In concluzie, ma alatur si eu celor care incearca sa egzplicheze la puradel cam cum devine ambele cazuri ... cat de coerent sunt io (botezat de mama pe sest; tata a aflat motivul petrecerii cam pe la al doilea pahar de vin) ramane de vazut.
Personal, mi se pare mult mai probabil ca la un moment dat, prin convergenta mai multor factori/forte/conditii, sa fi aparut pe pamant prima celula vie care incet-incetisor s-a facut om decat ca a venit cineva muuuuuult mai destept, mai bun si mai, si mai, si mai, si s-a apucat sa se "distreze" modeland organisme muuuult mai dobitoace ca dansu'.
Eeee, cum se impaca asta cu vopsitu' de oo si cu cununia mea religioasa e alta mancare de peste.
Si nu, numele lu' Toma n-are legatura cu apostolu' cu pricina.
pa,
ps.Era sa inchei cu "Doamne ajuta sa treaca geru'!"
_
Take me home, country roads
Adela99 spune:
'neatza!
quote:
Originally posted by tata lu Toma
ps.Era sa inchei cu "Doamne ajuta sa treaca geru'!"
aici a cam trecut geru' si nu pentru ca am zis io ""Doamne ajuta sa treaca geru'!" :-)
Sabina spune:
neata si de la mine:)
Soma, sigur ca din cer:)
Vrei sa stii si cum? Sotul meu a mostenit de la niste prietenicasa lor, pe care a vandut-o, asta cam prin 91.
Inainte sa bata palma a mai dat o tura sa nu uite nimica...si a gasit o valiza, spera el cu bijuteriile familiei cele vestite...niet, erau doar hartoage.Printre care si actele de la castel.....
Acu, ne cam incearca de Sus de-acolo...trebuie reconditionat, si plus ca impozitu....oh, impozituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Acu avem se pare o oferta, dar tot sub pretul dorit.o asemenea casa se vinde greu....
cat despre dicutia noastra, mie imi place mult:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
brrrr, ce frig! vorba aia, doamne ajuta sa treaca geru'!
nu v-am mai citit demult si mergand in urma am gasit lucruri suuper. acum ascultam pinochio. am vazut si povestea balenei esuate prin tamisa si ionu' meu s-a gandit ca e bine sa mearga sa o vada la fata locului asa ca e in drum spre londra. eu iar stau si tremur cu ochii pe ceas pana la 13.30 cand trebuie sa aterizeze avionul. acum nu mai am cui sa-i cer sa-mi tina companie in clipele astea grele pentru mine . acum un an ati fost cu totii alaturi de mine da' acum s-a impastiat gashca.... oricum daca imi vede cineva suferinta rog acordarea unei atentii suplimentare pana la 13.30.
si tudor al meu s-a imbolnavit, ia antibiotic si doua siropele rosii si buuune
acum va pupez pe toti membrii activi sau nu ai poientitei si revin cand pot fi mai coerenta.
ce pot face din om avioanele astea...
[unde-o disparut emoticonu' cu avion?]
unu
doi
trei
Sabina spune:
tinem pumnii sa ajunga avionu:)
stai calma, parintii mei au facut drumul asta de multe ori, no problem:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
sabina, mersic. mai e un picutz...
am pus si eu poze in albumul scandinav. asta va place? http://photobucket.com/albums/c259/scandinavi/Prietenii%20omului%20scandinav/?action=view¤t=Picture127.jpg
unu
doi
trei
doruletz spune:
neatza
mara, pai io nu-ti zic decat ce am spus si anul trecut: bucura-te ca n-a plecat cu masina pentru ca ar fi fost mult mai periculos decat avionul, sansele unui accident ar fi fost mult mai mari. Si asta o spune statistica, nu io.
Si tot cum ti-am spus anul trecut (io am o memorie de elefant!), accidentele aviatice se petrec in marea majoritate la decolare sau aterizare.. ceea ce iti reduce timpul in care trebuie sa stai cu pumnii stransi de la 4 ore la maxim 1/2h. Accidentele la altitudinea/viteza de croaziera sunt foarte rare (in general e vorba de atentate - muahahaha hai ca te-am linistit de tot, exact ca si data trecuta )
Da' tot ca si data trecuta o sa te sune Ionu' in curand din aeroport
mai viu
mara03 spune:
multam de incurajari doruletzu'. mai e o juma' de ora... si inca cea mai grea, cu aterizarea...
da' ca sa vedeti ce sadici am fost: inainte de a pleca ionu ne-am uitat la cele doua episoade pilot din "lost". si pentru ca veni vorba: pe-aici e o noua moda sa-ti pui zeci de episoade dintr-un serial pe calculator si sa pierzi noptile uitandu-te de nebun la seriale. asa am ajuns si noi in posesia lost-ului ca altfel n-avem timp sa-l vedem la tv.
unu
doi
trei
lilanda spune:
Mna' ziua ...io nu prea am timp ziua sa scriu, ca tre' sa profit de lumina zilei pentru' desenatu'-alteratu' de tipare, ca n-am deloc lumina artificiala buna!!!
mara e bestiala poza Cit despre angoasele tale aviatice, io cre' ca tre' sa zbori mai des, ca sa te obisnuiesti :-)) Acu' insa poate gasesti un rebus intelijent de dezlegat, ca sa-ti tina mintea ocupata!!!
Primii azi prin email de la academie, o oferta de job de la o firma de design....hehehe..."husmodel" se cheama pozitia Au astia nevoie de o babatie cu forme de size M si ma vazu la scoala, o designera de la firma, pe cind probam niste prototipuri de camasi (astea se fac la stas de marime M, adica 12). Amu' sa vad ce ochi o face saptamina viitoare tipa de la firma, cind mi-o masura fundu', ca acolo am 4 cm ease fata de stasul nordic ...ori m-o lua doar pentru capoate de casa
doruletz, chiar tu o botezi pe gepeta???
va pupez, vin mai diseara tirziu, cind ma-ntorc de la daneza!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
tata lu Toma spune:
Lasa-l bre Maro sa-si savureze visichiul in tihna si nu te mai gandi la dansu' ca-i totu' ochiei.
Auzi, nu-mi dau seama cine seamana mai bine cu tine la un an; tu sau Tudor ?! Poza cu cei doi motani tavalii e super !
Ptiu Lilando, taci fato ca daca afla nevasta de la mine ca ma cetuiesc cu fotomodele e vai s-amar di mini. Oooooooooof, viatza mea ...
_
Take me home, country roads