Am nevoie de idei!
Vreau sa deschid anul acesta(Doamne ajuta!) sau anul viitor o gradinita particulara, cu ore de engleza/italiana dar cu predare in romaneste.
Habar nu am cum sa-i dau nume.Vreau sa fie si pe placul parintilor si al copiilor.Ma gandeam poate ii intrebati si pe micutzi cum le-ar place lor sa-i zica la gradi si va mai ganditi si voi.....
In rest orice fel de idei legate de gradinita sunt bine venite.
Va multumesc, Anca
Raspunsuri
hanako2004 spune:
eu nam pe cine sa intreb ca fetita noastra e inca mica
dar iti raspund eu
-sar putea numi:arlechin(o)
-tandarica
-pinichio
-heLLo kitty
-prichindel
si poate iti mai dau si fetele ceva ideii
multa bafta in noua afacere
INGERASUL NOSTRU poze
Jocelyn spune:
Uite aici un link cu nume de gradinite particulare http://www.gradinite.com/gradinita.php?tip=1&tip_gradinita=0 poate iti vine vreo idee.
Ai mare grija pe cine angajezi atat la educatoare cat si la ingrijitoare etc.... daca nu te pricepi mai bine apelezi la o agentie de recrutare care sa-ti angajeze niste persoane pe care sa nu le dai afara dupa 2 luni.
Ceea ce se face in clasa, poezii, cantece, notiuni noi sa fie afisate undeva sa le vada si parintii; e cu program prelungit sau scurt? Meniul zilei sa fie afisat deasemeni..
Sunt multe de spus, eu am participat la infiintarea unei gradinite si m-am ocupat si de reclama.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
pochita spune:
Imi place foarte mult forumul asta.Mi se pare foarte uman, si cald asa parca te faci sa uiti ca e in format electronic.Poate are de-a face si cu neamu' nostru.
Multumesc mult pentru raspunsuri.Mi-am notat toate ideile si am sa mi le notez si pe urmatoarele(stau si eu cam prost cu memoria desi sunt tanara) caci nu cred ca exista niciodata prea multa informatie.
Gradinita va fi si cu program scurt si cu program prelungit(in functie de optiunea parintilor.)Mie nu-mi place sa fac lucrurile de mantuiala, si sunt sigura ca cu dragoste,pasiune si munca o sa iasa bine.....in ciuda birocratiei si conditziilor "atmosferice" din iubita tzara.