Copiii si Mozart, f important.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Pt copii mai e faina si opera Flautul fermecat, pt ei e ca o poveste! Si muzica e distractiva! Totul e sa nu fie in regia sinistra a celor din Braunschweig care au transformat totul in organizatii secrete si costume negre, de s-o dus tot farmecul Eu stiu simbolica da nu trebuia sa mi-o arunce in fata, ci sa ma lase pe mine sa o gindesc incetisor . Da cred ca in tara e in regie clasica, cu costume frumoase si accesibila si copiilor. Sper sa o aiba Opera anul asta in program, ce stii Sabina?

-----

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

am dat azi peste un articol-www.jurnalul.ro/articol_44740/motu_si_mozart_long_liveamadeus_.html" target="_blank"> Long Live, Amadeus!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Sabina, multumesc de raspuns si de pontul cu Marty - am intrat pe site-ul editurii si l-am ochit.

Asa ca promit si eu sa pun mana pe carte si sa le spun povesti despre compozitori. Daca lor nu le-o placea, macar ma aleg eu cu ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am cumparat mai demult de pe la Miniblu un CD cu "Mozart for Babies" care are o selectie de piese Mozart mai scurte si mai usoare. Are si poza unui bebelus foarte roz si zambaret pe coperta asa ca fi-mea l-a acceptat cu mare placere la categoria "la-la bebe" (adica muzica pentru copii) alaturi de eterna Cutiuta Muzicala .

Pe 23-24 februarie este la Ateneul Roman urmatorul eveniment din seria anului Mozart:

Joi 23 și Vineri 24 februarie 2006, ora 19.00, Ateneul Român
CONCERT SIMFONIC
Orchestra Simfonică a Filarmonicii "George Enescu".
Dirijor: Misha Katz.
Solist: Jean Bernard Pommier.
În program: W. A. Mozart - Uvertura la opera "Don Giovanni"; Concertul în La major pentru pian și orchestră, KV 488; Recviem, KV 626

Eu intentionez sa nu il ratez .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RA spune:

Miruna,daca zici ca-i place,eu zic sa nu ratezi!Va fi o experienta inedita pentru el!
Eu imi amintesc cu mare placere,prima oara cand mi s-a permis sa merg
si eu la "concert".Era o seara de vara,eram imbracata elegant,ca mama,evident,era o seara Vivaldi...Si acum am un "ce" special pentru muzica lui!
Iar Mozart e chiar foarte potrivit pentru micii incepatori.

Cred ca si ideea povestitului e excelenta;eu n-am avut parte de povestit,insa cand am mai crescut,am devorat toata colectia de biografii romantate ale marilor compozitori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca tot vreti concerte, maine la radio dirijeaza un prieten de-al meu, Tibetiu Soare, un diriojor tanar si extrem de bun si talentat, macar kla radio sa ascultati, evident, numai Mozart:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Azi, pe TVR Cultural, 24 de ore Mozart, cu transmisii in direct din cateva din capitalele muzicale ale lumii. In momentul asta doi muzicieni interpreteaza o piesa la instrumentele lui personale, tocma' la Mozart acasa :)

Sa aveti o zi muzicala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mie imi place foarte mult Mozart si cred ca atunci cand voi fi insarcinata voi asculta in fiecare seara, sa se obisnuiasca gagalicea

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Si noua ne place Mozart !! Laura a fost foarte incantata cand a auzit ca este nascut tot astazi, in aceeasi zi cu ea .

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

LA MULTI ANI LAURA!!!

Elena, nu stiam.Sa-ti traiasca frumoasa! Si sa asculte Mozart:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput