Copiii si Mozart, f important.
Raspunsuri - Pagina 4
Elena spune:
quote:
Originally posted by Sabina
LA MULTI ANI LAURA!!!
Elena, nu stiam.Sa-ti traiasca frumoasa! Si sa asculte Mozart:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina, multumim mult pentru urari !! cele mai bune ganduri si de la mine pentru tine si Sofia scumpa !
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
monica-elizabet spune:
am notat si eu carticelele si vreau sa le comand pentru alexutz...si pentru ruxi cand o sa fie mai maricica.
multumim de pont sabinutzo
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
CriPOD spune:
Ma simt datoare sa scriu si eu, daca nu din alt motiv, macar pentru ca e preferatul curent al fiicei mele, si mi-a impuiat capul azi cu asta (ultima data acum 5 minute cand a strigat din pat dupa ce eu am crezut ca doarme: Happy Birthday Mozart!!!) Telepatie
Ca veni vorba de carti, cd-uri, videos, noi avem o gramada, si alea de bb (seria "baby's first": mozart, piano, beethoven si "baby classical"...), dar si pentru copii mai mari, ca deh, crestem...
Vroiam numai sa va povestesc...despre o serie www.pement.net/classicalkids/default.asp" target="_blank">Classical Kids superba, nu stiu daca o s-o gasi si pe la voi. Este adresata copiilor mai marisori (poate de varsta scolii). Ea a reascultat "Beethoven lives upstairs" recent si ii place la fel de mult de fiecare data, se distreaza, face ochii mari, etc, chiar si la 10 ani. Radia pur si simplu cand a auzit pe fundal menuetul pe care tocmail il invata atunci...
Sunt povestioare biografice despre compozitori clasici, pe fundalul muzical al compozitiilor lor, cu tot felul de chestiute picante, personale, hazlii, care ii fac mai speciali astfel in sufletelul lor. La noi au contat foarte mult toate side details astea (la fel s-a-ntamplat si cu Einstein, stie tot felul de chestiute mai mult sau mai putin serioase, asa i-au invatat la scoala). Fiecare cd este dedicat unui compozitor. Au si carti si dvd-uri, dar ea prefera sa isi imagineze decat sa vada (motiv pt care nu i-au placut niciodata filmele dupa cartile preferate )
Amadeus l-a vazut la scoala, m-a inebunit dup-aia doua saptamani pana l-am gasit si l-am inchiriat sa-l mai vada odata.
Asa ca, Happy Birthday Mozart!!!
RA spune:
Sabina,Sabina,ai vazut google?
Eu l-am deschis acu' si imediat m-am gandit sa vin sa-ti spun