Bebelusi de iulie-august 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Ella - ce bucurie primul mers de-a busilea, ce frumos
Niko - felicitari pt primul dintisor
Nicoleta - la noi temperatura e la 24 de grade
Laura - eu ii dau lui Andrei : Vigantol 2 pic , 3pic x2 Fier, Vit c 1/4 10 zile da 10 zile nu, Calcu sirop 2ml la pranz 2 saptamani da , 2 nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Pai dupa sesiunea mea ar fit timpulatunci dau si eu o petrecere...cu toate cele necesare...dar intre infractiunile prin internet si coltii Edutului nu mai stiu ce retin...cred ca m-am

Joker...mama de ied zapacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Kasi, am admirat-o pe Victoria cea frumoasa . Sa-ti traiasca!

Ma retrag si eu. Va doresc o noapte linistita si calda! (ca la gerul de afara...)

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monical spune:

Emaaimee- mutumesc de retete, ma ajuta foarte mult

Acum plec la culcare, odihna placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Mai fetelor nu stiu ce sa mai fac.....cum naiba sa il fac pe Aidan sa vrea formula?Bea de toate din biberon, supa, suc, apa dar nu formla
Eu mai alaptez numai noaptea....cateodata si ziua dar nu mai mult de o data pe zi, in rest numai mancare pe care o mananca foarte bine + iaurt.

Alaptand asa de putin productia a scazut, evident, dar nu asta e problema, vreau sa se invete cu formula in caz ca nu o sa mai am lapte, sau macar lapte de vaca ca ii dau oricum vitamine.

Nu stiu cum sa mai fac, am incercat de toate, i-am pus putin sirop sa fie mai dulce, i-am pus cereale, iaurt, cu nimic nu merge zici ca stie ce ii in sticla si nu vrea.
Ce sa mai incerc?

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

incearca sa schimbi tetina, poate aia nu ii place. Sau sa incepi cu lingurita, sa vezi daca-i place formula. Poate noici gustul ei nu-i place. .

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adriana, nu stiu ce sfat sa iti dau, pt ca Eva a acceptat formula de la inceput; dar, asa cum spunea si Lia, poti sa incerci sa ii schimbi tetina, desi nu cred ca o sa mearga, din moment ce bea altceva din bibe, cu acceasi tetina, numai formula nu vrea. Nu am nici o idee ...

Yasmari, nu stau cu catusele de pat, ci de fiica-mea, pt ca nu ma lasa o secunda! Abia-abia am adormit-o in seara asta.

Anis, eu am scos-o afara pe Eva ... dar la noi au fost 27 grade C. Si Eva are tot asa, ca un virf de ac, la dintele din stinga sus, iar daca dau cu platul unghiei, se simte ca si cum ar zgiria (cred ca i-a iesit ieri, sau peste noapte, pa ca o verific de dinti in fiecare zi).

Fetelor, am inebunit eu sau copilul meu a inceput sa bea cafea fara sa stiu eu . Pt ca azi (luni) s-a trezit la 7:30 dimineata, a dormit 10:30-12:30, apoi 3:00-4:00pm, iar de atunci pina la 12:30am (noaptea) nu a dormit decit 30 min (8-8:30pm) ... deci 8 ore fara somn ... si n-a avut nimic, a ris incontinuu, am citit carti, jucat, mers afara, facut baitza, leganat, cintat, uitat la tv, mincat, iar leganat, iar ris in hohote ... Numai somn nu!
Eu si sotul muream de somn, ea parca abia se trezise; iar sotul i-a spus ca daca nu adoarme, sa mearga ea la serviciu miine dimineata, daca e tot asa fresh, iar eu i-am spus sa aibe singura grija de ea, pt ca eu sigur voi dormi. Parca vad ca miine dimineata se trezeste la 7am ....

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Oana 27 grade la voi ? Venim și noi acolo ! Iar fetița e normal să bea cafea adăugat la lăptic merge o cafea cu lapte nu ?
Cred că am descoperit motivul plînsetelor lui bebe meu : are năsucul înfundat rău de tot mai are și polipi și nu știu ce metodă rapidă de desfundat năsuc să aplic. Să=l așez cu fățuca putintel in aburi sau m=am tîmpit eu ? cu riscul de a mă considera nebună nene doctor am să=l sun să întreb. L=am chinuit pe mititel cu spray cu apa de mare dar tb ceva mai forte acum. Oricum azi noapte a dormit de la 11 seara la 6 dimineața apoi a păpat și acum doarme . Am scris doarme ? Incorect căci s=a trezit ! Mă duc sa=l țuc.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

OOffff,
Am scris un mesajel cu e toate pt. toate, pe masura ce citeam, ca am ramas restanta, si l-am pierdut! Sunt oricum, buimaca de cap; fie0-mea nu a mai vrut sa bea laptele de seara si am tot stresat-o ora aia cat e valabil; ea voia sa doarma si ma-sa cu sticla dupa ea..... Acu tare-s curioasa cand se va trezi?
In plus ma si simt hamesita, ca de 2 sapt sunt la cura si am dat jos 4 kile (in loc de 7!- unde esti, Briana?????) si asta se adaiuga la starea generala de nervi.
Pot saa spun ca am vazut intre timp pozele lui Kasi, Albinuta, Corbioana, Anis, Anais, Cin. Sunt splendizi bb, sa va traiasca!

Lia & Gia

Mergi la inceput

Sper sa intelegeti ceva din ce am scris, ca am fost cam incoerent.
Ma duc la nani ca e tarziu. Sa aveti o zi buna!

Lia & Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna ziua! Ne primiti va rugam si pe noi in mijocul vostru?
Sint mamica lui Adrian, nascut la data de 9 iulie.
Sintem jucausi si guralivi.
Va urmaresc de multa vreme, dar nu am avut pina acum curajul sa va scriu.Adrian trebuia sa se nasca in luna iunie...dar i-a placut in burtica si s-a nascut la 42 de saptamini.
Va pupam.

Mergi la inceput