Bebelusi de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 14
starchi spune:
BRAVO LULU!!! SUPER DOCTORITA AI!!!
LA ATAC!!! PE SOACRE!!!
Observati ca astazi sunt cam agitata si agitatoare!!! 
Da, explicatia nu o am!!!
Eu am o soacra super,are o sg fixatie cu imbracatul.Tot timpul i se pare ca Matei e imbracat prea subtire.
Da, saraca nu-mi mai zice nimic de cand i-am explicat ca sunt ma-sa (copchilului) si daca e sa raceasca, raceste din cauza lu' ma-sa...ceea ce e absolut ok.
Pe mina ma exaspereaza mai mult cunostintele (in special cele mai mari ca mine, cu copii) care imi umplu capul cu tot felul de sfaturi: umezeste-i buzulitele cu apa ca se deshidrateaza (asta la o luna), laptele de mama e dulce si de-aia ii trebuie apa, pune-i nu stiu ce in cap, sub cap ca sa nu i se intample
...si altele...
Ei si asa a rarit sotul meu vizitele lor...el e strajerul nostru...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
lulu75 spune:
mamini cum rezisti soro in tara aia friguroasa? Nu gaseai si tu o tara mai calda?
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
lulu75 spune:
Fetelor hai sa facem o listuta si cu zilele noastre de nastere. Ce ziceti?
Luminita si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
blackpanterro spune:
Pitacantrop, bine ai venit in clubul nostru si multumesc mult de raspuns, o sa incerc sa ii dau si formula cu ceai sa vad daca merge.
Oana, multu si tie, imi pare rau ca si voi aveti dureri de dinti.Si la Aidan se vede al 2-lea dinte jos.A spart gingia dar e inca mic la baza gingiei.Cu dintele asta nu a facut febra si nu a plans atat de mult dar se trezeste des noaptea.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
emaaimee spune:
Mersi Oana
,ne aratam dintii,nu radem
acu'radem.
Mai fata asta face kk pe banda a facut de 3 ori niste banuti si acum n4 cred ca pot sa il chem cocoshei(tot bani) ca sunt mai mari![]()
Daca e rahatzita si doarme nu se irita?Sper ca nu ca doar nu o scol sa vad!ca mi-a dormit acu' iar apr 2 ore
Luminita-ma gandisem si eu la asta,dar mi-am zis ca poate unele dintre noi nu vor sa aiba chiar toate datele la vedere.Eu de ex nu vreau sa ma bag in lista daca va fi.Ca imi uratzi voi de ziua mea e ok,dar in rest nu vreu sa ma trec.Sper ca nu te-ai suparat!
mamini-bine ca ai rasp tu in leg cu frigul ca aveam de gand sa te intreb pe tine.Noi aci nu avem frig acum max 6-7 gr zilele asta nu mai putin ,posibil si mai mult.Am avut acum o sapt 12-13.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
ellarot spune:
Am reusit sa ajung la zi cu cititul 
Si noi iesim afara cu bb , duminica de exemplu am stat o ora jumate in parc, era asa frumos afara... erau vreo 2-3 grade cu +, iar cand e cu minus, stam ceva mai putin. Da' e bine de cine poate iesi cu bb la aer curat, eu stau la et 2 si ma cocoseaza caruciorul
, asa ca ies doar in week-end, in timpul saptamanii ies doar cand ma ajuta o vecina si tare bine se simte minunea mea la aer curat ![]()
Legat de mame...eu m-am resemnat... raman tot un copil in ochii ei, iar cu soacra-mea...o vad de 2-3 ori pe an(distanta prea mare)...asa ca nu avem motive de "razboi". 
lulu75 spune:
Nu ma supar!!!
Luminita si
Andrei
lulu75 spune:
Ella si eu o vad pe soacra-mea de 1-2 ori pe an dar cand vine...sta vreo 2-3 luni 

Luminita si
Andrei
cin spune:
Sunteti mortale cu soacrele voastre...bine ca noi stam singurei: mama in ardeal, soacra in rm valcea... e minunat fara ele... rar cand vin p-aci si oricum de la inceput le-am cam taiat-o (si-or fi varsat oful una alteia)...dar tot din ciclul "soacre": stiati ca baieteii n-au voie sa planga???? le-or cadea ... eu stiu??
de dimineata ma tot chinui sa scriu si eu una alta, dar de fiecare data intervine ceva...acu am reusit...
spre rusinea mea, eu nu l-am scos pe vlad afara zilele astea, nu de frig pt el...ci ca mi-era mie groaza sa ies..
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
Laura25 spune:
Am vorbit cu Isabella, Stefanel s-a trezit, a baut un pic de ceai si statea de vorba. Am inteles ca a fost destul de complicat, ca a durat mai bine de o ora, timp in care a si inghetat cel mic de frig, l-a adus la reanimare vanat. L-au incalzit cu pungi cu apa calda si paturi. Oricum, operatia a reusit si in principiu, maine ii externeaza
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos