Bebelusi de iulie-august 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 13

brianamica spune:

Laura25, sincer pe mine m-a lasat fara cuvinte.
Desi ar fi trebuit sa nu ma mai mire nimic
. Ea de atunci nici nu a mai vazut-o pe Ana, nici macar nu da telefon sa vada ce face.  ![]()
Pur si simplu !!!
Si asa dude am de  la ea..... o groaza, pot sa scriu un roman!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

mamini spune:
 hai ca eu va tot citesc, dar nu am mai scris...
Vizionat Victorita-striperita e o frumoasa! Kasi, sotul tau ai zis ca e preot? mai era cineva aici cu sot preot? a terminat teologia in Buc sau Pitesti?
Laura, soacra-ta e mortala cu tras curentul prin pori in sinus, e o noua anatomie...las-o in pace. si aia cu urchile inchise in uter...da, ca la pisici! e de coma. e bine sa nu le intre apa ca ii deranjeaza, ca si pe tine, daca iti intra, dar se sterge. otita nu se face asa.
Briana, a ta alt fenomen...Ema...asisderea.
soacra-mea a incercat ea sa imi "esplice neste kestii, cum se face corect sau mai bine..." si i-am spus f scurt, cu gura pina la urechi ca eu fac prost de aproape 5 luni( cit avea Veve cind am fost acasa) si copilul s-a obisnuit asa. si a tacut. oricum, nu a venit decit cite putin in vizita, de citeva ori. mai des decit socru-meu care a venit sa ne ia de la aeroport, sa ne duca, la botez si atit. si am fost noi de doua ori cu fata la ei, dar innebunesc sa o duc acolo, fiindca au 2 pisici si un ciine in casa, plus 3 maidanezi si un lup in curte, par peste tot...pisicile nu cred ca sunt deparazitate si fie-mea baga tot in gura. asa ca...raminea sa vina ei sa o vada. si au venit, putin si rar. nu am plins, ma jur.
M

mamini spune:
 Anis, fie-mea la minus 5 doarme dusa 2 ore. aici se recomanda sa ii scoti normal pina la minus 10, evident, corespunzator imbracati. si sa stai cit suporti tu, ca om mare. si pina pe la minus 15 poti sa ii scoti, dar sub o ora. eu am scos-o la minus 8, cel mai frig si am tinut-o o ora 45. si a fost f bine.daca ar fi cu minus 5, aici ar iesi copiii din casa din aprilie pina in octombrie, sau din mai in septembrie.
ma duc ca ma jeleste...
M

ellarot spune:

LA MULTI ANI STRENGARILOR DE AZI 
Fetelor 
, saritoare ca de obicei! imi pare rau ca nu mai prea am timp de scris (abia reusesc sa va citesc, da' ma tin de voi 
 )
Am fost la ginecolog dupa ce mi-a venit CM prima data (in dec.) si a zis ca e ok, da' acum eram nelamurita ca au trecut mai bine de 40 zile (inainte era regulat la 28 zile; durata-3 zile ) si tb sa apara (nu ca i-as duce lipsa 
, ). Macar m-ati linistit 
 daca nu vine pana luna viitoare o sa-l sun pe gine sa vad ce zice. 
Daca bb a facut alergie de la carnita pui, dupa cat timp se mai poate incerca? Sau pot trece la peste, carnita de vita?
Ca sa vedeti cu ce-mi ocup eu timpul
...incerc sa finalizez schita viitoarei noastre casute(care speram ca o vom incepe in toamna cel tarziu 
), mers la arhitect, umblat dupa avize , etc.
Deja incep sa apara fire albe, cand vom incepe cu mesterii nici nu vreau sa-mi imaginez cum o sa arat 

Va pup si mai scriu , va promit 

Oana C spune:
 Anis, Emaaimee, felicitari pt D3!!! 
Felicitari si celorlati bebelusi pt dintisori!!!
Si Eva are D3 afara, dar D4 inca nu se vede; probabil o sa-i iasa ca cei de jos, la diferenta de 10-14 zile ... Dar, saracuta, nu ma asteptam sa sufere asa de tare. 
M-am facut si fata "desteapta" 
 si i-am dat duminica dupa-amiaza capsuni sa roada ("spalate" de soacra), iar duminica seara si luni dimineata s-a stricat la stomac si a facut un fel de diaree cremoasa cu miros puternic de iaurt , iar ieri (luni) a vomat de 2 ori 
 (dupa ora 4 pm si pe la 6:30pm), de fiecare data dupa ce i-am dat mincare solida; asa ca o sa vad ce-i dau de mincare azi ... Daca vomita iar, mergem la pediatra. Oare vomatul sa fie tot de la dintisori sau de la stomac? Dar dupa ce a vomat a fost f ok, vesela si jucausa, deci nu s-a simtit rau. Doar azi-noapte, cind s-a apucat de plins in somn 
Offfff
Oana si 
 Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Asa creste Eva

anis spune:
 Mamini...bine ca ai raspuns...e exact ce mi s-a spus si mie.Bine ca mai aud si eu ceva normal..ca m-a innebunit toata lumea..."cum scoti copilul afara??"...."esti nebuna"

AniS si 
 Ingrid 
 *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

lulu75 spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Vroiam sa va mai intreb o chestie tot din ciclul "invataturile soacrei mele catre nora'sa". E adevarat ca nu e voie sa le intre la baie apa in urechi? Ca ea zice ca daca le intra urechile in apa e maaare pericol sa faca otita. La un moment dat aproape ma convinsese ca are dreptate. Dar de vreo luna stau ai mei cu urechile in apa si vad ca n-au nimic, slava Domnului! Eu am intrebat cum de nu au facut otitta cat au stat un uter, ca doar au stat in lichid... si cica atunci "aveau urechile inchise"
. N-am prea inteles "adica cum" vine asta...
Laurade
![]()
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Vad ca si tu ai o soacra "inteleapta" ca a mea. A mea imi spunea sa ii dau vreo juma' de kil de ceai cand andrei avea 1-2 luni si il imbraca in septembrie cand erau 40 grade cu 3 perechi de izmene. Offfffffff!!!!
In legatura cu apa din urechi, noi am fost la nasul sotului meu care e ORL-ist la Elias si ne-a zis asa:" Fratilor, apa din urechi se duce. Nu bagati betisoarele decat la suprafata in urechi. Daca e sa racesca copilul raceste si capata vreo afectiune chiar daca il cocoliti" Eu mai uit sa il sterg pe Andrei cu betisoare si iata ca are 5 luni jumate si...nu i-au copt urechile.
Dr. mea de fam i-a zis soacrei mele:"doamna daca dv sunteti asa priceputa de le stiti pe toate, de ce nu dati la medicina sa ne inlocuiti pe noi prostii care stim ca un sugar se hraneste cu lapte nu cu ceai" M-a uns la suflet
Luminita si
 Andrei Tudor (16 august 2005)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei

ellarot spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Ela , la noi in familie nu se manaca supa. Noi suntem moldoveni de aia la care daca nu e borsul acru si friptura acoperita de condimente nu merge pe gat. La ei am observat ca au mancat mult mai bine supa cand le-am pus o rosie in ea, ca ii da un pic de gust. Ma gandesc ca borsul ala ar trebui sa aiba si niste vit. C, daca e acrisor (s-ar putea sa gresesc in privintza asta). Off-topic : Nasa ta sta in Piatra sau e nascuta aici si plecata in alte zari? Daca sta in Paitra, cand vii sa o vizitezi? Te astept cu drag si pe la noi.
Laurade
![]()
Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Laura, asta e cu supa
, iar nasa e plecata de ceva ani si sta acum in Adjud, da' parintii ei sunt in Piatra-Neamt. Poate daca vom ajunge vreodata pe acele meleaguri, o sa ne cunoastem 

mamini spune:
 eu daca sunt spre zero grade si peste o tin trei ore, daca e mai frig, mai scad...acasa toata lumea era ingrozita ca scot copilul in ger atitea ore...saraca de ea. m-au capiat. de parca in Finlanda o scot doar vara...astia scot copiii la gradi( cresa) pina la minus 15 la joaca, la zapada 2-3 ore. dar asta va fi la anul, va fi si ea mai mare.
asa se calesc.
M

lulu75 spune:
 anis draga mea si eu l-am scos pe Andrei. Eu l-am scos la 4 zile dupa nastere in parc asa ca...
Am vb si cu doctoritele lui Andrei (2 la numar) si mi-au spus ca e ok.
Luminita si 
 Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei 

de