Bebelusi de iulie-august 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Anis subscriu si eu la ce spunea Albinuzta referitor la -5 grade pt ca am citit si eu nu mai stiu pe unde dar parca tot pe aici ca la mai mult de -5 grade nu se scoate bebe afara. In plus eu cind am iesit la cumpărături mi se lipeau nările nasului abea respiram iar David are polipi, năsuc infundat nici nu ar mai putea respira cum tb pe vremea asta. Așă ca stau in casă și mă gîndesc la zilele de vară .
Am observat ca a mai venit o mămică printre noi și mă grabesc s=o intimpin cu BINE AI VENIT !
Ankak sanatate multă puiului tau ! Katinka în sfîrșit ai mai dat un semn de viață !
Laura25 să ne dai diseară vești despre cum a decurs operația.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai ca m-ati facut si am sunat-o pe doctora.Mi-a zis ca e ok, sa o scot pe gerurile astea maxim 15 min.
Asa ca am facut bine si ieri.Si o sa ies si azi cu ea..tot asa 15min.Daca aveam balcon, o scoteam 15 min pe balcon..da' cum n-am ies afara.
Daca nu a avut ea ieri..cand era mai frig ca azi...dar pt mine e f important acordul dr.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Multumim pentru primire!
Adrian s-a nascut la 9 iulie,prin cezariana, greutate 4050g, 51 cm, Apgar 4, Lausanne. La 6 luni avea 8 kg si 72 cm. Are un program fix...e ca un cesulet elvetian.
Ora 8: 200ml lapte
Ora 12: 150-200 g pireu de legume cu carnita sau ou sau ficatel+ 120 ml lapte
Ora 16: 100-150 g fructe+ 120 ml lapte(fructele nu ne prea plac)
Ora 20: 250 ml lapte cu cereale
Ora 23.30: 150 ml lapte

Iesim de 2 ori pe zi afara cite o ora. Cind era mai cald stateam cite 2 ore.
Se rostogoleste cu o viteza uimitoare. I-am amenajat in mijlocul camerei un loc unde se poate rostogoli in voie, fiindca a cazut o data din pat si nu mai vrem sa se repete.
Cam atit despre noi.
Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Cristina (palmyrah2002), acu' te vad, draga mea...bine ai venit printre noi. Unde stai in Iasi?

Daca va mai povestesc ceva ziceti ca's nebuna fara sanse de recuperare.... am lasat copilu' in carut in balcon singur in casa si am plecat la cumparaturi...prin cartier! Cind am venit liniste in casa da' acu' s-au gasit vecinii sa bata in pereti asa ca nu cred ca o sa mai doarma mult!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Pitecantrop bine ai venit la noi!

Of! Spuneti-mi sa ma mai si opresc! Va citesc, mai si raspund la cite ceva si deja am mincat juma' de piine.... Regimu'????? undeva pe apa Simbetei la vale.....

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Starchi, Albinuzza, senzatia de regret si remuscarile nu va vor parasi niciodata din pacate...

Insa se pare ca eu am fost cea mai harnica. Am inceput serviciul cand avea Ana 4 luni (decembrie 2005).

Laura 25, multumim de urari. Ne bucuram tare mult cand avem de facut public anunturi ...

Cuscra mea ce mai face ?

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Azi-noapte Eva a plins in somn pt prima data de cind s-a nascut si s-a foit si marait toata noaptea (dupa ce a adormit la 12:30am, la 8 ore de stat treaza); s-a trezit la 6am, dar a mincat numai 60ml de formula ... Nu stiu ce are; tot de la dintisori? Cu ceilalti doi de jos nu a fost asa de rau .

Merg la ea, ca s-a trezit (8am) ... si va spun mai incolo de soacra si alte rubedenii de pe-aici

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Oana ...si eu ma plang deja de 8 zile parca de dintisorii lui Ingrid..dr mi-a zis ca dintii de sus sunt f durerosi.Eu ii dau supozitor cu novocalmin si ii trece.Asa ca enjoy the club ...eu il astept pe al 4-lea sa sape..ca il vad sta sa iasa..al 3-lea sapa in continuare si plange inca noapte..dar dupa ec o sa iasa bine amandoi..cred ca va mai trece 1 sapt..o sa fie mai bine..o sa incepe sa o manance si dupa aia incepe sa muste.cand ma gandesc....

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani sarbatoritior zilei !

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Fetelor,

am uitat sa va spun ca noaptea trecuta Matei a dormit fara scandaluri.S-a trezit la 4.00-a mancat, adormit imediat dupa, trezit fresh la 7.00.

Poate mi se drege si mie, in sfarsit, baiatul!!!Ca altfel o sa ma duc la serviciu cheauna!

Pitecantrop - bine ai venit in club!
Anis - apropo de ag. de bone, iti dau un PM ca nu stiu daca am voie sa fac public numele.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput