Constanta la apel (64)
Raspunsuri - Pagina 6
nastasie spune:
buna ziua, fetelor.nu ma dati disparuta.stiu ca trebuia sa postez prima ca razvan s-a trezit la 7, dar nu ma simt bine deloc.toata noaptea mi-a fost greata si am avut frisoane.dimineata de-abia stateam in picioare.si in plus mai am si o durere de mijloc cumplita.trebuie sa fac iar analize la rinichi sa nu am vreo infectie.pana atunci beau ceaiuri calde, fervex, carmol.sa-i dea dzeu sanatate mamei mele ca m-a salvat.imi vine sa zac dar singura nu as fi putut cu razvan care vrea numai joaca toata ziua.va pup pe toate si am sa incerc sa revin mai pe seara.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mav spune:
Salutare!
Azi a fost curentul oprit (revizie tehnica) pentru cateva ore. Cum n-am putut iesi din casa si n-am avut calculator, tv, radio, etc, am cantat si am invatat poezii cu Sebi. E asa haios cum zice <pichic, atat, mic, baie, ibic....> si altele... Ma prapadesc de ras!
Inca nu respira bine... ba chiar a si tusit putin... Mi-e ciuda ca nu putem iesi afara pe vremea asta... Trebuie sa-i facem neaparat analize... Dar m-am vaitat destul!
Crixia, sa stii ca am reusit sa dormim iar fiecare in camera/patul lui!!! Asta e semn bun... poate vine si surioara lui Sebi...
Mamicile cu cate 2 copii... nu prea mai scriu pe aici... Probabil din lipsa de timp?! Astept incurajari sau nu....
Sa aveti o zi super!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
Oana spune:
Buna fetelor.
M-am intors si eu dintr-un conced f. scurt de o saptamana. Nu am lipsit mult dar voi ati scris intre timp 10 pagini! Greu de tinut pasul... Probabil ca fiind mai frig afara, ati stat mai mult pe la calculatoare si ati scris pe forum.
Si noi am fost cu trenul si a fost cald in tren. Mai nasol a fost cu Sageata Albastra care desi era foarte curat nu mi-a placut stilul la comun (ca in autobuz). Mai mult imi place la compartiment. In Sageata aia daca se deschide usa intra frigul peste toti calatorii...si in plus locurile sunt mici nu ai spatiu prea mult de miscare.
In rest lui Paul i-a placut la bunici s-a dat cu saniuta si nu mai voia sa intre in casa. Nu stiam cum sa il mai fac sa intre in casa mi-era frica ca nu raceasca mai ales in ultimele zile ca a fost mai frig.
July, am vazut ca ai mai postat inca o data. Ma bucur si eu ca mai treci pe la noi. Ai spus ca ti-a placut organizarea zilelor Mariei si a lui Paul de asta-vara? Pai... de ce nu ai venit si tu?... Stiu ca atunci am facut anuntul public pe forum cu Cornelia. Oricum sper sa ne mai revedem cu alte ocazii.
Roxana, am vazut si eu ca "ai avansat in grad" pe forum. Am si eu aceeasi intrebare care ti-a mai pus-o cineva, ai vrut tu sau ti-a fost propus? Si ai moderat ceva paruieli pana acum? (Pe la alte subiecte desigur, ca aici la noi nu e cazul.)
Gabi, sa stii ca si Paul a inceput sa invete desenele de pe Minimax, am zambit citind cum le-ai enumerat, a inceput si el sa imi zica de Milo, de Bliki Bill, de Cliford, etc. etc.
Oana (mygirl), am vazut si eu pozele tale. F. dragute si gaza ta de asemenea. M-am distrat si eu cand am vazut-o cu codite. Tu ai facut pe Mos Craciun?
Tania (dady) am vazut ca nu ai mai scris nimic. Lipsa de timp sau..? Sper ca sunteti bine.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Cornelia spune:
Vic, nu ma provoca ! Taceam malc si era mai bine asa. Tinem pumnii pt. surioara!
Programul nostru de noaptea trecuta arata asa: la 10 adoarme Stefan, la 12 adoarme Maria, la 1 se trezeste Stefan, la 3 adoarme Stefan, la 5 se trezeste Maria, la 7 adoarme Maria, la 7.30 se trezeste Stefan!!!! La 9 adorm eu si la 9.30 se trezeste Maria! Un neuron e adormit, iar celalalt e inghetat . La 5 (trezirea Mariei ) constat ca in casa sunt 18 grade! Era sparta instalatia!!! Norocul nostru ca in beci si nu in casa, ca ma mai trezeam si cu patul plutind!
Asa ca am mutat copii la mama si asteptam instalatorul.
A, Maria e tare razboinica. Stefan are un cucui, trei zgarieturi, si i-a infipt si o lingurita in gura . Pe cuvant, ca stau tot timpul cu ochii pe ei, si daca nu eu, mama.
Miercuri incep serviciul! Hip-hip-ura!
Sa stiti ca azi am prezentat doar partea goala a paharului .
Adriana, multa sanatate iti doresc!
Oana, bine ai venit!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
roxanaz spune:
hahahaha Cornelia ai fost simpatica cu paharul gol.....sunt sigura ca sunt si parti pline! de la noi! si intr-adevar programul tau de somn e....cel putin criminal. bafta la servici!
Oana imi pare bine ca v-ati simtit bine la bunici,....mai ales Paul! de moderat nu am moderat inca nici o incaierare....si nici nu imi doresc. n-am facut eu nimic special, doar am fost propusa.
Dana de vaccinuri din astea nu am cunostinta....dar iti urez succes in tot ceea ce faci!
mav spune:
Cornelia.... pai imi tii pumnii sau "razi" de mine?!
In alta ordine de idei, daca tu poti, eu de ce n-as rezista??? Si asa, doar cu unul, si cu "serviciul meu acasa" (apropos, e o chestie f serioasa!), de abia reusesc sa ma culc dupa miezul noptii si sa ma trezesc la 5,30-6 dimineata... Dar, ma gandesc ca mai tarziu o fi mai bine, atat pt copii (sa fie 2), cat si pt noi (o fi mai usor? vor creste si ne vom intelege, nu?!). Chiar sunt in dilema...... Pe Sebi l-am dorit f mult, amandoi, si nu ne pare rau deloc ca-l avem! Acum, parca am vrea si o surioara pt Sebi... Dar pare o "nebunie".... (cel putin asa cum prezinti tu jumatatea "goala" a paharului).....
Vic & Sebi (04.02.2004)
Cornelia spune:
Vic, nu rad, doar zambesc un picut. Eu ma simt foarte bine, sa stii, in postura de mamica dubla. Si daca m-as descurca singura (am ajutor de la mama) nu as exclude ideea unui al treilea bb. Satisfactiile depasesc cu mult greutatile. Stiam ca o sa fie asa, frumos vreau sa zic, nu ma asteptam sa nu imi mai mearga toate ca pe roate , dar, in ciuda plansetelor pe care le auziti pe aici, ma simt FERICITA si IMPLINITA!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
lizuca spune:
Cornelia, draga de tine, jos palaria pentru optimismul si puterea ta de a face haz de necaz. Cred ca, atunci cind vei merge la serviciu, vei avea senzatia ca te duci ca sa te mai odihnesti si tu. Si eu tot asa fac – iau toate incercarile ca pe niste provocari (ce naiba, ma darima pe mine o chestie ca asta ! Pot s-o fac si o sa ies si mai tare din toate !) si incerc sa vad mereu partea pozitiva a lucrurilor. Las’ ca se fac ei mari si clipele grele de-acum or sa fie sarea si piperul povestilor retraite de mai tirziu.
Alisia s-a trezit azi-noapte pe la trei plingind ca o « scarpina » popoul. I-am schimbat pantalonii de la pijama, credeam ca o string, dar a mai miorlait o vreme plingindu-se de mincarimi. Azi nu mai are nimic, dar ma intreb ce-o fi fost asta. Sa investighez, sa nu fie cumva vreo forma de paraziti ?
sinzi_ana spune:
Cornelia, exact din cauza descrierii tale nu ma mai gandesc sa fac al doi-lea bebe...hihi...nu as rezista...haha...
Cred ca astepti serviciul sa iti mai tragi si tu sufletul!!!
Tatiana, e greu in casa...
Oana, bine ati venit!!!
Noi cred ca vom pleca maine putin si pana in Brasov, daca tot suntem asa aproape...hihi...dar eu as vrea sa lenevesc aici...
Azi am fost prin mall...si am cascat gura la hainute...au reduceri cam peste tot...si aveau niste chestii pt bebei pana in 2 ani super...uf...si pt fetite in special...mi-au luat ochii!!!
Roxa, aici mothercare e ff scump (cu tot cu reduceri) in Uk era unul dintre magazinele ieftine...
Dar am vazut niste hainute...hihi...dar pt 3-4 ani nu prea ai de unde alege...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
sinzi_ana spune:
Tatiana, deci Mall-ul e in Vitan, si magazinele pt copii la care merita sa te opresti sunt "Z". Mothercare, Mark and Spencer si daca vrei adidas, champions si nike mai au hainute super pt fetite...
Dar pt gaza ta gasesti tot ce vrei pe toate gusturile, si mai sunt si reduceri (la mark and spencer si mothercare nu prea se cunosc ca preturile sunt oricum mari, dar hainele sunt de ff buna calitate si super haioase!!!!)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David