Constanta la apel (64)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Va salutam si noi...baietii dorm...io ma relaxez un pic...
Aici nu e prea frig, dar soare cu dinti...
Maine avem program de voie, cred ca vom merge prin mall...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
jone spune:
si eu am iesit afara.
mi-a zburat orice gand de a o scoate pe alex.
frig de frig.
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
crig72 spune:
Am si eu o rugaminte la voi:aveti cumva in plus un carnet de vaccinuri sau stiti de unde as putea sa fac rost de unul.Noi nu avem ca la nastere au considerat ca nu ne mai trebuie asa ceva.
va pup si o seara buna!
Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
roxanaz spune:
Tatiana e ok cu cutaden...dar cel mai bine cu o crema emolienta tare....nivea sau sanosan-ul ala pentru vreme rea. chiar si bepanthen e bun!
aveti si poze noi cu iepurele daca aveti chef: http://community.webshots.com/album/546734423xQUgXv
happymumy spune:
Uf si noi asteptam primavara! De 2 zile nu am scos nasul afara!In rest, muncim din zor cu plastelina(si, da exista plastelina non-roxica), coloram, dansam ,citim povesti, si mai avem niste carticele minunate, care iubitei mele ii plac foarte mult, cu niste stickere de lipit ,aflate in mijlocul cartii, si care trebuie lipite la locul potrivit.EH sper ca ati inteles ceva!Ne mai chinuim ci cu niste cuburi puzzle, dar pe care mai mult le fac eu, dar invatam incet,incet.
Hai ca mi-am facut timp sa-mi pun in ordine pozele, le-am pus si pe cele de cind am facut 2 anisori! Sper sa mearga de data asta! Daca nu, astept reclamatii!Adresa este:http://community.webshots.com/user/HappyMumy
Pupici tuturor!
Ghiulten si Ayla(15.01.2004)
Ontica Camelia spune:
'Neata!
Roxana, noroc cu frumusetea ta de baiat ca nu cred ca puteai face singura curat Am o Alex este putin ragusita, nu face febra, medicul de fam. este dupa-amiaza, ce ii pot da? Decaseptul este recomandat la copii asa mici? Merci .
Ghiulten, Ayla a fost superba la ziua ei , deci am reusit sa vad pozele . Tortul a fost superb, daca a fost si bun sa sti ca noi chiar va invidiem .
Adriana, ce mai faci? te-ai obisnuit sa dormi mai mult?
Mav, ce mai faceti voi? Sebi este bine?
O zi buna tuturor!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
roxanaz spune:
neatza neatza
da Camelia, noroc cu Pat ca o ajuta pe femeie la curatenie...saraca de ea! mai mult o alearga, trebuie sa inchida toate usile ca cu el...aiurea treaba. da e haios, e mare prieten cu aspiratorul! parerea mea este sa nu ii dai nimic daca e doar ragusita...fa-i eventual niste miere cu lamaie. nu cred ca are vreun rost sa ii dai decasept...mai ales ca nu stiu daca se descurca cu suptul lor. sanatate!
Ghiulten, am vazut pozele, tare dragutza Ayla....ca de obicei! mi-a placut fustita cu petale de floricica!
o zi frumoasa tuturor!
jone spune:
roxana ai intrebat daca mai am nelamuriri sieu zapacila de abea azi am vazut.
incep sa scriu aici si termin dupa juma de zi.
am priceput cum sta treaba cu vaccinurile o sa sun si doctorita si sa vad ce zice si ea, eu mi-am facut lectiile si stiu acum despre ce e vorba.
cristina - nici noi nu avem carnet de vccinuri.doctorita mi-a trecut pe un carnet de sanatate model mai vechi.
pupici si multa caldura.
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
Madamsadamy spune:
GHIULTEN-frumoasa tare printesa, sa-ti traiasca.
ROXA, recomanda-mi draga si mie un vaccin, care sa fie pentru:plictiseala de a sta acasa-gata m-am odihnit destul
:spor in gasirea unui nou loc de munca
:si eventual ceva spor la bani din cer picati ex:loto, diverse pachetele gasite oriunde, numai in calea mea.
De citit va citesc zilnic dar cum eu stau bine cu sanatatea iar activitatile sant inghetate in perioada asta,si m-am saturat de si la finalul zilei.
Noroc cu calculatorul ca-mi mai umple timpul.....dar si de el se pare ca m-am saturat.
Stie cineva sa joace CANASTA?
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy