Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Kreliaaaaaaaaaaa, lasaaaaa-neeeeeeeeeeeeeee!!!!! Lasa-ne sa ne infigem niste unghiuteeeee!!!!!!Pupa mama pe ea, o sa-ti stea foarte bine in genul asta de rochie, asculta aici la experta din mine ca te-am studiat bine la intalniri!!SUPERBA!

PS Editat ulterior, ca-s mai inceata. Kateryna, mutumesc mult de raspuns. Acum ma documentam pe net sa vad cum e cu ceaiul asta al tau, ca pare sa fie(din spusele tale) exact ce vrea al meu. Citat: o chestie acolo pe care s-o iau cand zice pe cutie si sa nu tin 1000 de regimuri in acelasi timp. Poate o avea noroc. Iti ramanem recunoscatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dya...de acord!!! Mergem s-o vedem pe cumatra sexoasa la biserica? Io ma duc, pe bune! Ca deja mi-am pregatit si cadoul...in minte..trebuie doar sa-l cumpar! Si pt Trenurelu meu scump..dar pe ea n-o s-o pot vedea....hmmm....
Si apropos cumatra...maine-i 25 ( ca io fac 4 luni de "duamna"). Matalutza te mariti pe 26, nu? Hai ca mai ai 7 luni si o zi, sac!
Si vis-a-vis de ceai de slabit...je nu shtiu ca e de slabit ala verde si acu' frun an ma apucai sa beau! Si m-am trezit fara 4 kg intr-o luna...si nu prea-mi doream!
Sim...asa cum ti-au explicat si fetele...asta e un subiect general! Vorbim de nunti, dar pana la urma suntem oameni-care mai au si probleme si bucurii si necazuri! Si e normal ca atunci cand simti ca ai prietene care te asculta sa le impartasesti "off-ul" tau!
Frumoaselor...am asa un filing placut cand va vad agitandu-va! Succese in linie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Marfa rochitza Krelia.... vei fi o adevarata printzesica...
Da de unde e...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dya...sar'na..sa stii ca asa a zis si tanti de la proba si apropos.....sfat pentru piticoate....nu ne sta bine cu rokii ample cu multe fuste si fara ceva pe umeri...sau cu umerii cazuti....eu m-am vazut si parca eram din 2 bucati...ca un cartof imbracat...insa..acest gen de rokie...inalta si mai ales...subtiaza
cuamtra SunSmile...veniti veniti..toata gashca, facem poza de grup numai cu fetele de pe Dc ...dap, pe 26 e za big dei...iar rokia asta...e za uan....adekatelea...musai sa o am...ca e prea tare!!!!
la fete!!! Pe maine!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele eu mai am 3 luni si ma marit!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Oho... eu mai am 8 luni si 5 zile....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bhey Kreliutzo io chiar viu, sa stii! Si cum "imi permit sa ma bag in seama" o sa fac toate "demersurili" necesare sa ajung si la Calarasi! Macar la biserica s-o vaz pe decoltata care mi-a furat mintile!
Kateryna..putin,putin! Tu esti duamna cu acte...hihi, sa fie intr-un ceas bun!
De fapt tuturor va doresc asta!
OFF-TOPIC: ( ca tot ne cearta fetele)stie careva frun bar mai acatarii la granitza cu pretenii nostri bulgari? Ca tre sa ajungem duminica sa ne intalnim cu "nasul" lui Alex
Pupici la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bhey Kreliutzo io chiar viu, sa stii! Si cum "imi permit sa ma bag in seama" o sa fac toate "demersurili" necesare sa ajung si la Calarasi! Macar la biserica s-o vaz pe decoltata care mi-a furat mintile!

apai....esti binevenita si la nunta, daca-i p'asa ...sa si dantzuiesti ...ca io o s-o invit si pe "decoltata" (da' sa nu-i zici, da? )...acu'....daca ne-o invita si ea pi noi, si daca om putea veni...venim si sa jucam..daca nu...macar sa-i "barfim" toalili da la biserica ....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

So, o rezolvai si pe asta.
Domnitele Sun Smile, Krelia si Giova sunt somate sa se prezinte in fata " marii adunari nationale si internationale" pe 1 iulie anu cuent la "Catedrala" in Calarasi pe stanga. Asta daca vin dinspre Bucuresti. Ca altfel e pe dreapta. Daca ajung mai devreme... le asteptam la Premerie. Tot pe stanga, langa catedrala.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput