Miresele anului 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

am pus poze !!

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai daca-i asha VENIM breh! Nu, acum serios, vorbesc cu mushteriu si facem pe ala in 4 si macar la biserica ne infiintzam! Ca sincer chiar n-as rata momentul! Te pup, decoltata mea nebuna!

quote:
Originally posted by ralu_trancu

So, o rezolvai si pe asta.
Domnitele Sun Smile, Krelia si Giova sunt somate sa se prezinte in fata " marii adunari nationale si internationale" pe 1 iulie anu cuent la "Catedrala" in Calarasi pe stanga. Asta daca vin dinspre Bucuresti. Ca altfel e pe dreapta. Daca ajung mai devreme... le asteptam la Premerie. Tot pe stanga, langa catedrala.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Ralu ... asta e rochia pe care ai vazut-o la C. Phillipe?
http://www.christian-philippe.ro/Imagini/Rochii/B18.jpg

Da, Kateryna...aia e rochita!

Fetelor mi-am luat verighete!!!!!
Sunt suuuper incantata!
Sunt din aur galben si aur alb, mate, cu o dunga lucioasa in diagonala, concave (adica sunt curbate spre interior nu spre exterior).
Le-am vazut sambata si mi-au placut enorm...dar puiului nu i-au placut pt. ca aveau forma asta concava, mai aparte.
In final l-am convins si a fost de acord cu mine ca sunt cele mai frumoase.
Azi le-am cumparat.
Urmeaza sa le si inscriptionam.

Poze pun tot la "Au inceput pregatirile" in juma de ora maxim.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Rallu-Superbe verighetele .Sa le stapaniti sanatosi!

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Gata fetele...pus si verighetele la poze!

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

[quote]Originally posted by andreea_trend

CADOU PT FETELE CARE SUNT IN SESIUNE

saru'mana!daca de examenele din weeek-endul trecut am scapat, ...de cele care urmeaza...e din ce in ce mai greu!!!
maine dimineatza ma duc cu copiii la circ, am inteles ca e super-spectacol!!!!o sa va arat si voua poze- sic!!
rallu, super verighete- sa le purtati fericiti si sanatosi si indragostiti!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Am si eu o intrebare.....care ma framanta...Cat de serioase sunt cele de la Salon Gabriela?Le-am trimis un mail sa intreb de niste rochii daca le au disponibile pentru inchiriat si nu mi-au raspuns....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Freia

quote:
Originally posted by elara

Krelia, perfect de acord cu tine.

Parca am bate pasul pe loc.

Pai a fi activ nu e tot una cu a fi inactiv, nu?????

Doar din capul locului de asta s-a inventat contorizarea.

Sa zicem ca ar scrie toate cele 90 de mirese zilnic...Pai ar fi ceva, nu?
Dar nu e asa...

Pai te compari tu, Krelia, sa zicem, sau Raza cu miresele care au scris (probabil, unele, doar cand s-au inscris pe lista sau doar ed 2-3 ori???)

Si sa zic ca ma duc pe alt topic...Acolo as fi nimeni....nu? Si poate ca am experientaaaaaaaa la greu, nu?

Adica nu vreau sa zic ca e un capat de tara, da' totusi atat cat era in forma creata era ok.

Adica ii iei cuiva un drept pe care il au toti numai fiindca e mai bun??????????? Fiindca e CU ADEVARAT UN MEMEBRU ACTIV?

Si fiindca il intereseaza doar un topic, nu mai merita contorizarea?
Adica ce vb noi aici e cam flecareala fara sens?

Noi credeam ca ne suntem de folos una alteia si poate si celor care nu au curajul sa se logheze si chiar si celor care poate fac chiar sondaje...sau mai stiu eu ce...

Si cele care scriu numai la "in unul sau in doi..." li se aplica la fel? Ca eu acolo mi-am castigat stelutele.
Acum se aplica peste tota sa? Si la gravidute la fel?

Macar de nu ar fi vb numai de noi, miresicile.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Rallu, valabi i pt tine, nu fiti copii, contorizarea intradevar s-a facut pt a deosebi membrii cu activitate de cei fara activitate. Dar,atentie, a scrie felicitari, floricele, plecaciuni si alte chestii nu inseamna ca esti memru activ. Un membru activ se deosebeste exact prin ceea ce acest site doreste de la utilizatorii sai calitate si nu cantitate.

Si ce drept ti-a fost luat? nu uitati ca acest site exista prin bunavointza Administratorilor, pe chletuiala lor.

Asa cum sunt si ale forumuri necontorizate, asa a devenit si acesta.

multumim pt intelegere.

si ca o paranteza, discutii colaterale acestei probleme le puteti deschide la sectiune de Probleme si Sugestii.

Aici suntem Mirese si discutam de nunti .

si ca o parere personala nu cred ca este un capat de tzara ca nu mai acumulati puncte, in schimb acumulati experientza la organizat nunti .

Freia si Alexa

Freia, era vb de mine, nu de Rallu.

Si cand am zis "un drept" nu am exclus faptul ca era obtinut prin bunavointa administratorilor acestui site. Aceiasi care au si decis sa il revoce. Dar asa cum am spus, eu m-am resemnat.
In consecinta ma rezum doar la explicatia data mai sus.
Imi cer scuze, daca am suparat cu opinia mea. Si nu doar imi cer scuze ci si regret.

Revenind la nunti , am o veste: ne-am programat la biserica Elefterie.
Krelia, te rog, trece-ma si pe mine pe lista (multumesc frumos ).

Deocamdata ma opresc la acesta pagina cu cititul, e deja ora 01.00 (sunt la o f buna prietena la calc) si maine la servici sigur nu voi avea timp sa va prind din urma si sa mai si tin pasul cu voi.
Dar ma voi stradui, poate zilele ce urmeaza.
Va pup.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neataaaa
Rallu frumoase verighetele! Sa le purtati cu mare fericire!
O zi faina sa aveti! Ne auzim mai incolo!
Pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

De maine in fix 7 luni, ma marit, fratilor....[/font=Comic Sans MS][/purple]

Eu ma marit....FIX PESTE O LUNA

10+

POZE

Mergi la inceput