Miresele anului 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
krelia spune:
quote:
Originally posted by Freia
nasu vrea sa mutam restaurantu la Crown plazza.
daca vrei "intrare" (pers. de contact) acolo...sa-mi dai de stire
quote:
Originally posted by Raza de soare
Krelia, asta e, am inteles eu aiurea. da' ceva-ceva tot a fost...
acu', chiar nu stiu la ce tereferi ... la kestia cu topu'...sau la aia cu rokitza???
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by sunnyday
Buna fetelor!!!
A trecut ceva vreme de cand va citesc si suspinam (in taina) sa ma alatur voua.
In sfarsit, acum pot!
Va rog sa ma primiti si pe mine in randurile voastre. Nu stiu inca nimic, nici data, nici restaurant, nici nimic, dar voi recupera repede.
Credem ca vom face nunta mai in toamna. Iubi vrea in octombrie, dar eu as vrea septembrie. Sa vedem.
Pupici la toate miresicile de pe aici, si la miresel
Esenta e un snop de amanunte
Bine ai venit ....
Si la mine aceeasi situatie....
Nunta noastra
Poze
Freia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Mie-mi fac cu ochiul astea (pt facut pe comanda... sunt cateva idei ):
http://www.whitelady.ro/okazie6.html
http://www.whitelady.ro/okazie7.html
http://www.whitelady.ro/okazie9.html
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
cea cu nr 7 imi place si mie lauuuuu... am trimis deja mail sa intreb cat costa si daca expediaza si in Buc
Freia si Alexa
moko spune:
mai fetele, ajunge "sotul " de la scarbiciuri, inghetat (ca el, saracu', e inginer de "aer liber" si pe vremurile astea ) si eu nu i-am gatit nimik- am stat sa va citesc pe voi! daca ma ii spun ca voi sunteti de vina, da?
in alta ordine de idei, voua vi se pare ca sunt rea si pretentioasa pentru ca ma enervez intotdeauna cand socrela imi pregateste papa- bun -mancare de cartofi- ca sa o car 80 de km ...si asta doar ca sa ma ajute si sa nu mai gatesc eu "juma'" de zi?...chestia asta se intampla absolut de fiecare data cand o vizitam...
SimRam spune:
Parerea mea este ca inclusiv discutiile astea despre puncte si contorizare sunt off topic. Se putea deschide un nou topic pentru asta la generale undeva- si pentru asta se primeau si puncte . aaaaaa...si mai sunt o gramada de alte mesaje off topic care nu-si au rostul in acest subiect si creeaza imaginea unui amestec nereusit si ametitor de cuvinte - de unde apar si neintelegeri chiar intre membrii activi. Eu va citesc de multa vreme pentru ca aveti pareri bune, sunteti o consultanta pretioasa, dar pentru mine- membru inactiv- este destul de boring sa citesc toate mesajele aruncate ca nu cumva sa scap ceva la subiect, ceva ce mi s-ar parea interesant.Nu vreau sa isc o discutie aici, ci doar sa semnalizez acest lucru, vazut de un membru care nu are timp de pierdut, dar care apreciaza acest forum pentru informatiile pe care le pune la dispozitie - of corse asta nu se poate fara aportul membrilor.
krelia spune:
quote:
Originally posted by Freia
sarumana Krelia, o avem pe nasa care lucreaza pt musiu Copos.
ce kestie..si a noastra , la fel ...or fi si colege, te pomenesti
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
moko spune:
si pentru ca voi sunteti cele mai documentate si mai grozave fete, imi puteti da si mie idei de unde pot face rost de o adeverinta de practica in domeniu PR sau comunicare sociala? ca-mi trebuie la facultate si domeniul in care lucrez acum nu are nici o legatura.....?
saru'mana anticipat!!!!
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1
sunnyday spune:
Fetelor, va multumesc mult de urari si primire!
Am reusit sa facem lista partiala si ne-au iesit vreo 180 de invitati. Probabil nu o sa vina atatia, dar vreo 130 - 150 tot o sa vina . Acum stim ce capacitate de restaurant avem nevoie. Am mai primit indicatii de la diverse prietene foste miresici si am un short list de restaurante pe care incepem sa le verificam de joi.
Avem si 3 oferte de nasi, si va fi oarecum problematic sa alegem, intrucat toti ne sunt prieteni buni, dar am fost foarte impresionati de rapiditatea cu care s-au oferit ei. Adevarul e ca ei asteptau sa se hotarasca odata iubi sa ma ceara, iar pentru ca saptamana trecuta a fost ziua mea, au aflat toti cu ocazia petrecerii.
Am citit si despre biserici si vreau sa mergem sa vedem manastirea Radu Anton (parca asa se numeste).
Mai tb sa verific sa nu fie vreun post. Eu as vrea pe 16 sau 23 septembrie.
In wknd vreau sa dau o tura de rochite. Sa vad pe cine momesc sa vina cu mine, ca iubi a spus categoric ca el nu vine, ca vrea sa vada rochiia direct in biserica. Asta e.
A, mai am o intrebare. eu am lasat pagina jos la bara in asteptare de noi mesaje, si nu mi-a intrat nimic. La un moment dat am inchis-o si dupa 5 minute, am vazut ca de fapt se mai scrisesera 4 pagini. Asa se intampla, sau a fost doar de data asta, ca sa stiu si eu?
kss