Miresele anului 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Buna
Razuca ti-am trimis meil. Scuze la fata ca a venit asha tarziu!
N-am primit nimic...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ooana spune:
Freia...nu se supara nimeni...doar ca noi nu am stiut de aceasta hotarare a administratorilor...noi vom intra in continuare...pentru ca ne place sa fim impreuna, iar de suparare nici vorba...nu-i asa fetelor?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Nu 96, ci 94 ! Treaba lor ce fac ! Eu vreau doar sa ma lase in pace.. cu spusu', pai nu ziceai tu k sa nu le spun, k ti-o iei si tu ? nu te spun...
Pai da..94 zisai si eu
cu spusu'....m-am dumirit...ma gandeam la altceva...
fata!
Ia fiti atente aici, banc. Se numeste "Prima data"
Prima data (pentru cei casatoriti !)
Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter de hotaraste sa realizeze un interviu.
-Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
-Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm "Prima data". Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala "A doua oara". Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru. Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm "Prima data". A fost prima si ultima data cand ne-am certat.
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Freia spune:
imi pare rau ca nu ati fost anuntzate, nici eu nu am stiut, cine a citit si la probleme poate a obs ca atunci cand cineva a intrebat aici, m-am uitat si eu la nr de mesaje si am obs acelasi lucru si am anuntzat mai departe si la am si scris la rubrica deschisa pe aceasta tema la sugestii. Pt ca nu am fost prezenta pe forum la momentul implementarii acestei decizii nu ati fost niic voi anuntzate si nici eu nu am stiut ca a intrat in vigoare.
Acum siti, asta este, mergem mai departe, dpdv al meu sunt doar niste mesaje, asa ca ma ocup de ce e mai imp pt mine acusica: nunta.
Freia si Alexa
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Ia fiti atente aici, banc. Se numeste "Prima data"
Prima data (pentru cei casatoriti !)
Un cuplu celebra 50 de ani de casnicie. Armonia si linistea din familia lor erau celebre in tot oraselul, asa ca un reporter de hotaraste sa realizeze un interviu.
-Cum se face ca de 50 de ani nu v-a vazut nimeni certandu-va sau macar ridicand tonul unul la altul?
-Secretul este la inceputul casniciei, in luna de miere. Ne-am hotarat sa o petrecem la o cabana superba pe creasta muntilor si am inchiriat doi magarusi pentru a ajunge acolo impreuna cu bagajele noastre. La un moment dat, magarusul sotiei mele s-a impiedicat si au cazut. Sotia mea, desi se lovise, i-a spus animalului pe un ton calm "Prima data". Magarul s-a ridicat si am continuat drumul. Dupa un timp, s-a impiedicat din nou. Sotia mea i-a spus, cu aceeasi voce egala "A doua oara". Ne-am continuat calatoria, magarul s-a impiedicat a treia oara. Atunci sotia mea a scos un revolver si a impuscat magarul in cap. Am facut criza de isterie. I-am spus ca e nebuna sa procedeze asa de crud cu bietul animal, ca trebuie sa consulte un psihiatru. Sotia mea s-a intors catre mine, m-a privit in ochi si mi-a spus calm "Prima data". A fost prima si ultima data cand ne-am certat.[/font=Comic Sans MS][/purple]
Prima data!
Raza de soare
Freia spune:
asea, ca aceste discutii fura incheiate, de mine cel putin, sa revenim la lucruri... pamantesti e, ca ter sa fie si una tare pe ziua de azi: nasu vrea sa mutam restaurantu la Crown plazza. mda... si tati i-a comunicat ca daca ne scoate banii de i-am lasat la avans e ok, merem, daca nu... nu. s-a trezit si musiu in ceasu 29. as-mi vine cateodata sa ma sui sus pe o craca si sa urluuuu.
mama ce rima am facut . ma duc sa culc copilu si sa mai fac un raport pt servici. sapt asta lucram de acasa .
Freia si Alexa
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
se vede c-ai imbatranit.. pai nu tu ne-ai zis ? si zi, ce-ai facut ?
Ntz....n-am zis ca ma duc.....am zis..."ce-ati zice daca va zic ca eu ma duc......." .....deci, nu am concretizat nimic in afirmatia mea ......dar...am concretizat in intalnire....
si....mi-am gasit modleul de rokitza care-mi place....culmea...total diferit de ce vroiam eu....si care, pe deasupra este si foarte avantajos ca si croiala ....mai greu e cu pretul....dar...daaaaar....avem o promisiune...nu spui care....decat daca imi reuseste
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
Mie-mi fac cu ochiul astea (pt facut pe comanda... sunt cateva idei ):
http://www.whitelady.ro/okazie6.html
http://www.whitelady.ro/okazie7.html
http://www.whitelady.ro/okazie9.html
Raza de soare
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ooana
Freia...nu se supara nimeni...doar ca noi nu am stiut de aceasta hotarare a administratorilor...noi vom intra in continuare...pentru ca ne place sa fim impreuna, iar de suparare nici vorba...nu-i asa fetelor?
Nu se supara nimeni, dar cum spuneau si fetele, puteau sa ne anunte si pe noi inainte.
Nu mai zic nimic, ca si asa am suparat-o ieri pe Freia
10+
POZE
Raza de soare spune:
Krelia, asta e, am inteles eu aiurea. da' ceva-ceva tot a fost...
Raza de soare