Crema anticelulitica

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

am inceput de trei zile cu tratament intensiv impotriva celulitei.
asa cum mi-ati sugerat fetelor,dimineata la dus ma amsez bine cu maglavaisul cu cafea si seara inainte de culcare imi fac ceva masaj cu supliform,nu prea viguros ca sunt obosita dar mai nou am citit tot aici pe forum ca ar fi si mai bine dc dupa supliform m-as inveli in folie alimentara???adica daca as inveli fundul si coapsele.mi-ar fi cam greu sa dorm asa,dar as face-o si pe asta daca ziceti ca e eficient.asa ca astep pareri!!
si bineinteles sport.deocamdata mai putin dar de luni incep sa merg la sala la fitness,in fiecare zi
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Energy prin impachetarea cu folie alimentara, crema actioneaza mai puternic si se obtin rezultate mai rapide. Supliformul este gel, mai concentrat decat o crema. Daca vrei sa te impachetezi cu folie peste supliform, ti-as recomanda sa o faci in timpul zilei, sa urmaresti cat rezisti. Iti spun din proprie experienta. Eu nu am rezistat decat 15 min. Simteam mancarimi peste tot unde era folia. Nici nu ma gandesc ca as putea sa dorm cu supliform si folie. Vezi prima data cum reactionezi.

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Energy prin impachetarea cu folie alimentara, crema actioneaza mai puternic si se obtin rezultate mai rapide. Supliformul este gel, mai concentrat decat o crema. Daca vrei sa te impachetezi cu folie peste supliform, ti-as recomanda sa o faci in timpul zilei, sa urmaresti cat rezisti. Iti spun din proprie experienta. Eu nu am rezistat decat 15 min. Simteam mancarimi peste tot unde era folia. Nici nu ma gandesc ca as putea sa dorm cu supliform si folie. Vezi prima data cum reactionezi.

monica

monica,multumesc in primul rand pt raspuns,eu sunt din craiova asa ca nu ne potrivim!
am incercat intr-o seara sa ma infasor in folie.coapsele si fundul.la inceput era o senzatie de rece apoi incet incet a inceput sa arda dar nu a durat mai mult de 15-20 min senzatia.nu era insuportabila.dupa asta nu am mai simtit absolut nimic.m-am desfacut insa pt ca fiind prima data nu ma infasurasem bine,aveam cocoloase si nu puteam sa dorm.insa acum ca aflai ca e mai eficient,garantat dorm asa,mai ales ca stiu ca dupa 20 min nu mai simt nimic si oricum sunt atat de obosita seara incat nu mai am putere sa-mi fac masaj puternic,doar cat de cat cu o rola pt masaj.

mutumesc mult!
pupici

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Eu folosesc uleiul anticelulitic de la Hemel si este 100% natural(uleiuri eterice,extacte de pplante).Are 200 de ml si costa 475.000 lei.Efectelui sunt super.Se aplica pe pielea umdea o cantitate foarte mica de ulei,se maseaza zona foarte bine cel putin 20 min apoi se infasoara acea zona masata cu o folie din plastic si sa sta macar 1 h.Veti observa pe acea folie cat de mult va transpira.
Succes!

Mergi la inceput

fetelor,am inceput de cam o saptamana sa imi tratez celulita si spre surprinderea mea deja se vad rezultate!!!! nu-mi vine sa cred,asa repede?dar asta ma motiveaza si mai tare!!!
nu va imaginati ca am scapat de celulita dar nu se mai vede asa rau,parca nu mai am gropite!

Madutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bravo
ma bucur pt tine
eu m-am lasat
trebuie sa ma apuc din nou

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

bravo
ma bucur pt tine
eu m-am lasat
trebuie sa ma apuc din nou

multumesc Nicoleta ,esti o dulce!

eu continui in forta!aseara am descoperit ca nu mai aveam folie alimentara dar am improvizat repede cu saci de gunoi si nu ma las!!!
va multumesc inca o data fetelor pt retete!!chiar functioneaza!

pupici

Madutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

SUPLIFORM-ul e foarte bun si eficient ,in plus e si la un pret rezonabil La mine cel putin a avut succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

io am Roc retinol, am luat la oferta 3 tuburi, da' mare-i lenea, sper sa ma mobilizez si sa le folosesc!, atunci o sa si scriu daca au ajutat!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_tudor spune:

Eu folosesc Supliform de aprox. 2 saptamani pe burta deoarece am vergeturi mari si multe de la nastere!Pentru fetele cu probleme asemanatoare vreau sa va spun ca e f. bun!S-au atenuat vizibil asa ca o sa il folosesc in continuare!

Mergi la inceput