Crema anticelulitica
Raspunsuri - Pagina 2

uki spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Eu acum folosesc crema anticelulitica modeladora cu menta si alge made in spain. Mi s-a facut masaj anticelulitic cu ea la un salon de infrumusetare, dar a inmulit-o cu alta crema pentru ca sa poata face masaj. Eu am comandat-o pe internet de la firma Contrast Impex srl. Ce observ la aceasta crema spre deosebire de altele: nu fac masaj cu ea, mi-o intind pe picioare si in cateva minute simt cum imi iau foc. Zona in care am pus crema se inroseste foarte, foarte tare. Asta eu zic ca e de bine pentru isi face efectul.
Cateodata ma si impachetez in folie si stau la caldura( patura electrica, plapuma...) cam o ora, iar apoi aplic crema, ca...de... asa am vazut la saloane.
Monica
te rog mult spune-mi si mie cum se numeste crema aia de la Contrast

daniella4 spune:
quote:
Eu acum folosesc crema anticelulitica modeladora cu menta si alge made in spain. Mi s-a facut masaj anticelulitic cu ea la un salon de infrumusetare, dar a inmulit-o cu alta crema pentru ca sa poata face masaj. Eu am comandat-o pe internet de la firma Contrast Impex srl. Ce observ la aceasta crema spre deosebire de altele: nu fac masaj cu ea, mi-o intind pe picioare si in cateva minute simt cum imi iau foc. Zona in care am pus crema se inroseste foarte, foarte tare. Asta eu zic ca e de bine pentru isi face efectul.
Cateodata ma si impachetez in folie si stau la caldura( patura electrica, plapuma...) cam o ora, iar apoi aplic crema, ca...de... asa am vazut la saloane.
Monica
si Supliformul intins pe piele, chiar fara masaj arde. Tu de cat timp folosesti crema? De unde o putem lua? Si cam cat costa?
Daniella, mama lu'Alexis

anelize spune:
uki,
Crema e scarboasa pt ca are o culoare......gri-petrol,spre negru.Nu prea poti sa faci masaj cu ea la salon pt ca trebuie sa te speli;altfel murdareste lucrurile si,in plus,mirosi ca un desfundant de nas.E indicat sa faci masaj acasa ca sa poti sta vreo 2-3-ore inainte de dush.Ideea e ca functioneaza ca si supliformul-incalzeste zona masata.Tot pe principiul asta se merge...asa ca,mai bine incercati supliform....parerea mea.

Moniland spune:
Daniella, se numeste exact cum am scris. Am comandat-o de pe site-ul lor www.contrastimpex.ro. Viziteaza site-ul si dai de o gramada de creme profesionale. Are 1000 ml si costa 130 lei si ma tine destul de mult. Daca vrei sa cumperi fa comanda prin telefon, pentru ca, cel putin acum un an cand am comandat-o nu luau in seama comenzile on-line. Ei sunt furnizorii si de parargilul din saloane. Aropos as putea zice ca sunt multumita si de crema antivergeturi. S-au atenuat vizibil.
Si eu am folosit supliform. Dupa sedinta normala de masaj ma dadea cu supliform, ma impacheta in folie si veneam asa acasa. Dar algele cu menta de la contrast parca imi plac mai mult.
Succes!!! si cu cat mai putina celulita.
Monica

uki spune:
pai eu stiam ca Ardes are o crema extraforte pentru slabire, si are si un efect ... termogenic, deci n-ar mai fi nevoie de incalzire
a, si eu ma gandeam s-o cumpar, insa nu pt salon, ci pt acasa...
pe mine supliformul nu ma arde foarte tare, si pun destul...

daniela_b spune:
poate ca la mine efectul supliform nu a fost chiar evident, nu prea am celulita dar am vazut cum s-a intimplat la mama prietenei mele care are 67 de ani!!!, in 2 luni de masaj (viguros, cite 30 de minute seara si 30 dimineata...ca asa scria pe prospect!) si-a facut niste picioare cu carne ferma si tare de ma minunam...Poate o sa va intrebati de ce si-ar dori o femeie de 67 de ani sa scape de celulita? Sa va spun? Si-a gasit un "tip" mai tinar cu 15 ani si voia sa arate traznet! pentru el...
Cind am folosit eu supliform, am zis ca e apa de ploaie dar se vede treaba ca in unele cazuri functioneaza plus ca ...motivatia si perseverenta e foarte importanta. Doamna respectiva se masa cite 1 ora pe zi, timp de 2 luni...nu e putin lucru, eu m-am demobilizat dupa vreo 2 saptamini...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

daniella4 spune:
quote:
Daniella, se numeste exact cum am scris. Am comandat-o de pe site-ul lor www.contrastimpex.ro. Viziteaza site-ul si dai de o gramada de creme profesionale. Are 1000 ml si costa 130 lei si ma tine destul de mult. Daca vrei sa cumperi fa comanda prin telefon, pentru ca, cel putin acum un an cand am comandat-o nu luau in seama comenzile on-line. Ei sunt furnizorii si de parargilul din saloane. Aropos as putea zice ca sunt multumita si de crema antivergeturi. S-au atenuat vizibil.
Si eu am folosit supliform. Dupa sedinta normala de masaj ma dadea cu supliform, ma impacheta in folie si veneam asa acasa. Dar algele cu menta de la contrast parca imi plac mai mult.
Succes!!! si cu cat mai putina celulita.
Monica
Multumesc mult! Sunt intotdeauna interesata sa incerc chestii noi!

Daniella, mama lu'Alexis

stancutza spune:
Supliform rules, intr-adevar!
Unde mai pui ca e si cel mai ieftin din produsele despre care s-a amintit aici. Poate crema de la Elmiplant sa fie aproape ca si pretz, dar nu ii egaleaza calitatile.
La farmaciile Sante din Bucuresti am gasit Supliform cu 39.000 lei bucata! Eu consum cam unul pe saptaman, deci e o investitie minima.
Pentru cine nu l-a incercat inca, nu mai ezitati fetelor!
Stancutza

NicoletaB spune:
e a doua zi de folosinta a supliformului
dupa o saptamana o sa va spun cum e
sper sa fie buna