Aseara am venit acasa si fetita mea mi-a arata pe spatele piciorului o pata rosie,de marimea unei monede,care o arde si o mananca.M-am uitat atent sa nu fie o julitura, dar nu e.Pielea e pur si simplu inflamata,cu aspect uscat.
Nu o pot duce azi la dr. ca e racita si se simte rau.Nu stiu ce sa fac.
Spuneti-mi si mie care sunt simtomele acestei boli si ce as putea sa fac.S-au o fi vorba de ceva dermatologic?Eu m-am gandit in prima faza la ce e mai rau.
alina
Acum mi-a aratat ca i-a aparut si pe celalalt picior ceva asemanator si tot cu arsura puternica si dureroasa.
alina
pina o duci la doctor tamponeaza cu bitter suedez daca ai, ii calmeaza imediat usturimile
daca ar fi zona zoster ar avea dureri f mari, chiar insuportabile
daca nu o doare nu e ZZ
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
la 14 ani am facut zona zoster
imi aduc aminte ca sunt basicute mici pline cu ceva, durerile sunt mari, si se umfla
poate ca are dermatita atopica
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Am fost la dr. si se pare ca e o dermatita atopica.M-am mai linistit.Ne-a dat un unguent pe care o sa-l iau azi si mi-a spus sa o ung si cu crema de galbenele de 2 ori pe zi.Ce m-a nedumerit a fost faptul ca nu are voie sa se spele cu sapun,dar daca asa a zis asa voi face,macar sa-i treaca.
alina