jocuri de societate
dragilor,ce jocuri dragute de pierdut timpul mai stiti?Avem niste prieteni de familie cu care ne intalnim regulat,mai facem o carte,un gratar si nu mai stiu ce sa-i invatCand am venit in Germania,direct din facultate,insarcinata si plictisita de moarte i-am invatat wist,renz,tarnib si asa de mult le place ca de 3 ani tot cu astea batem cartile.Stiam mai multe,dar le-am uitat.De exemplu remi..n-am mai jucat de vreo 5 ani si am uitat efectiv cum era..si tin minte ca eram campioana la canasta.Nici septica nu mai stiu macar:)
So,ce vreau eu cu acest subiect..ce jocuri mai stiti voi,nu neaparat de carti,dar asa,de pierdut vremea amuzant.
Raspunsuri
she_wolf spune:
Ehehe, ce vremuri...acum suntem in pauza.
De cele mai multe ori jucam canasta, cu carti sau remi, alte jocuri de carti, mima sau "domnul si doamna". Mima banuiesc ca-l stii, iar la "domnul si doamna" se alegea o pereche (de ex. alb si negru, oul si gaina, acul si ata, baba si mitraliera etc etc), iar unul dintre noi trebuia sa ghiceasca despre ce este vorba punand diverse intrebari la care aveai voie sa raspunzi oricat de evaziv, insa corect. Unul singur raspundea la intrebari.
Claudia (10+) si Cristi (16.12.2002)
Jocelyn spune:
Eu drept sa va zic ma dau in vant dupa monopoly, scrabble si remi. La carti cred ca doar macaua mai stiu sa joc
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
she_wolf spune:
A, daaaaaa, jucam si monopoly, uitasem!
Narcisa, cum e jocul ala? Macar in linii mari.
Claudia (10+) si Cristi (16.12.2002)
Leah spune:
Mie Monopoly nu imi place, dureaza prea mult si ma plictiseste. In schimb joc cu mare placere scrabble, l-am redescoperit de curand si ma chiar pricep putin asa ca mai si castig din cand in cand. Si remy mai joc cand ne adunam mai multi. Unui prieten i-am cumparat de ziua lui un joc miniatural de biliard, asa ca va imaginati ca e vedeta intalnirilor noastre, tot timpul baietii se chiorasc sa joace mini-biliard....nu stiu cum de au rabdarea....
Carti am uitat sa mai joc, stiam si eu de toate, dar deh! lipsa de exercitiu....
Leah
mamica dulce spune:
ce dragut!desi scrabble imi place enorm..inca nu pot sa ma bag sa joc in germana,si nici alte jocuri de cuvinte.Poate cineva sa scrie regulile de la remi?
Narcisa despre ce fel de Siedler vorbesti?Eu am un joc pe computer care se numeste asa,mai joc cu sotzu',fiecare la calculatorul lui,dar asa din an in pasti ca nu ma pasioneaza in mod deosebit.Ma gandeam la ceva mai amuzant.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
yank spune:
Bridge jucam pe vremuri,apoi am jucat o perioada online.Mi-a plecat axa si de atunci nu am mai jucat.Imi e dor de o partida...
Rufus spune:
Fetelor, mi-e nu-stiu-cum sa va spun cum ne distram noi, cai batrani, cand ne strangeam mai multi; dar nu ma pot abtine.
Ne strangeam in cerc si, fiecare, cand ii venea randul, sforaia in toate felurile, lung sau scurt, gros sau subtire, sforait sa fie; regula spune ca daca nu poti (de ras, normal) sa sforai imediat, iesi afara din joc si, tot asa, pana ramane unul (castigator). Daca vreti sa va doara burta de ras, incercati, la noi mergea...
Si jucam carti de toate felurile, insa cand doream o portie de ras, jucam Trombon; nu-mi aduc aminte sa ne fi amuzat ceva mai tare, desi ne trecuse demult varsta copilariei; sau poate chiar de asta???
http://community.webshots.com/user/tora97
ooana spune:
Monopoly mie imi place mai ales ca l-am testat de curand!
Saptamana trecuta am fost la Selgros si am vazut ca au scos varianata lor de Monopoly care se numeste...Selgropoly!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
gabirus spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Fetelor, mi-e nu-stiu-cum sa va spun cum ne distram noi, cai batrani, cand ne strangeam mai multi; dar nu ma pot abtine.
Ne strangeam in cerc si, fiecare, cand ii venea randul, sforaia in toate felurile, lung sau scurt, gros sau subtire, sforait sa fie; regula spune ca daca nu poti (de ras, normal) sa sforai imediat, iesi afara din joc si, tot asa, pana ramane unul (castigator). Daca vreti sa va doara burta de ras, incercati, la noi mergea...
Si jucam carti de toate felurile, insa cand doream o portie de ras, jucam Trombon; nu-mi aduc aminte sa ne fi amuzat ceva mai tare, desi ne trecuse demult varsta copilariei; sau poate chiar de asta???
http://community.webshots.com/user/tora97
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
SUPER! Eu rad deja numa la gandul
Noi ne mai distram cu pictionary. Se fac 2 grupe concurente. Una din grupe se gandeste la un cuvant (cu cat mai silly cu atat mai bine), i se spune cuvantul unuia din grupa adversa, iar acesta trebuie sa o deseneze intr-un anumit timp. La ce calitati artistice am eu, e funny rau de tot
POZE