Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 6

camelia_daniela spune:
camelia_daniela spune:
  Fetelor, am si eu o problema - de ieri puiul meu a inceput sa regurgiteze ! Sa va spun si ce anume s-a intamplat - ieri am plecat cu husbandul pana la Carrefour Ploiesti si am lasat-o pe micutza cu mama mea. Negandindu-ma sa ma mulg in prealabil i-am lasat un bibe cu laptic Humana. Bun... a mancat ea lapticul, toate bune si frumoae ! Cand am venit, i-am facut baitza si i-am dat sa pape dupa ce a terminat, voiam sa o ridic la ragait si atunci a dat afara ceva laptic. La 1 noaptea se intampla acelasi lucru, numai ca de data asta mi s-a parut ca a varsat mai mult (daca nu cumva aproape tot!) . Si lo urmatoarele mese s-a intamplat cam acelasi lucru ...
Fetelor, am si eu o problema - de ieri puiul meu a inceput sa regurgiteze ! Sa va spun si ce anume s-a intamplat - ieri am plecat cu husbandul pana la Carrefour Ploiesti si am lasat-o pe micutza cu mama mea. Negandindu-ma sa ma mulg in prealabil i-am lasat un bibe cu laptic Humana. Bun... a mancat ea lapticul, toate bune si frumoae ! Cand am venit, i-am facut baitza si i-am dat sa pape dupa ce a terminat, voiam sa o ridic la ragait si atunci a dat afara ceva laptic. La 1 noaptea se intampla acelasi lucru, numai ca de data asta mi s-a parut ca a varsat mai mult (daca nu cumva aproape tot!) . Si lo urmatoarele mese s-a intamplat cam acelasi lucru ...
Ajutati-ma ... dati-mi si mie un sfat, ceva !!!!!!!!!!!
Multumesc!
Camelia
ALEXANDRA DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
 Poze Camelia  si
 si  Alexandra Daria
 Alexandra Daria

dienutagraviduta spune:
dienutagraviduta spune:
 salut.
noi am facut botezul; a iesit foarte frumos, toate bune si frumoase; nu a racit nimeni, slujba a fost foarte frumoasa si luuuunga ... popa multumit dupa, lumea multumita, noi plini de cadouri. in total au fost 17 invitati; de fapt, am fost 17 cu totul.
multa alergatura, oboseala, casa cu fundul in sus, etc.
in schimb, eu zilele astea am avut probleme cam mari cu luca; mai exact ne-am ingropat in diaree, si numai stim cum sa o scoatem la capat; sau mai bine zis cum sa scoatem nasu la aer din ea, ca deja e groasa treaba, cred ca se lasa cu o coprocultura; am avut mari activitati si in timpul botezului, si dupa : schimbat la 2 ore cel tarziu, sters si spalat jeturi color trase de pe masa de infasat cam pe tot ce statea cu nesimtire in cale (eu; covor; usa de la sifonier; tati; prosoape; scutece noi; alifii; si muuulte altele).
ca sa nu va mai spun ca azi la -16 grade noi am mers la doctor cu copilul ... noroc ca nu e firav si nu raceste (constat) asa usor ...
cine a mai facut coprocultura ? am inteles ca se recolteaza intr-un gel anume ...

joy04 spune:
joy04 spune:
 UTOCATALINA, dai cam cat te tine inima preotului si cum am aflat si eu acuma, este molifta la 1 zi, la 8 zile, la 3 saptamani si la 40 zile....uite aici cate ceva interesant 
http://www.parohiamacin4.go.ro/nastere_botez.htm
Noi avem suzi BABY NOVA, este ortodontica nu lasa urme sunt multumita..doar ca intra apa in ea si trebuie sa o scoti; eu apas pe suzi, adica pe particica  pe care o tine in gurita si asta nu-mi prea place. dar este suzi luata de tati...asa ca ...
So deci mai multe dintre noi avem "probleme" cu bb-i dupa masa de dimineata.
joy si  Vlad Andrei 01.12.2005
Vlad Andrei 01.12.2005
poze

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 Ilenutza, site-ul cu botezul este: www.parohiamacin4.go.ro/nastere_botez.htm" target="_blank">http://www.parohiamacin4.go.ro/nastere_botez.htm
Catutza si Ilinca are suzeta NUk, si ii raman urme pe fata. Dar de ce te deranjeaza? 
Noi i-am luat Ilinaci balansoar ca sa dezvat fata de tinut mult timp in brate si vad ca e incantata. Ura, poate asa ma mai axez si eu asupra treburilor casnice! Asta daca nu stau pe net
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Catutza- noi avem 3 suzi. 2 de la ceva firma elvetiana, aduse de mami din Germania, din silicon. Lasa urme, cealalta NUK, la fel, lasa urme.
Pe mine nu ma deranjeaza...
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah

lordra spune:
lordra spune:
 Dienutza, io i-am facut Darei coprocultura. Te duci la Cantacuzino si-ti dau ei un recipient special pt. asta. Ii iei a doua zi o monstra de kk cu linguritza care e in interiorul acelui recipient si o pui in gelul dinauntru. Daca o iei de cu seara, o pui la frigider pana a 2-a zi dimineata. Daca o iei dimineatza, o duci direct la institut. Rezultatul ti-l dau in cateva zile. Vezi ca proba trebuie dusa dimineata, la prima ora, adica pe la 7,30 - 8,00.
E bine sa-i faci analiza, sa stai tu linistita. Poa' sa fie o alarma falsa, ca la mine. Daca-l alaptezi mai mult la sān, nu prea are ce sa fie.
Ina, condoleantze . Imi pare rau ca treci prin asta acum, cand ai nevoie sa stai cat mai nestresata ca sa ai laptic
. Imi pare rau ca treci prin asta acum, cand ai nevoie sa stai cat mai nestresata ca sa ai laptic
Silvia, multam pt. informatia cu frigiderul. M-am agitat degeaba. Temp. din frigider este de 4-5 grade, ca m-am uitat in cartea tehnica (de ce kuru' meu nu m-oi fi uitat io de aseara, nu stiu. Deh, da-i Doamne mintea omului de pe urma!), asha ca n-au fost niciodata 14 grade (normal ca daca deschideam usha, temp. aerului creshtea brusc). M-am linistit. Nu mai zic ca as'noapte am tinut frigiderul la 5 si as'dimineatza intrasem in criza daca nu cumva am tinut vaccinul prea la rece (n-are voie sa stea sub 2 grade). Nu cred insa ca a fost pericol de inghetare din moment ce am mancat azi unt si iaurt d-acolo si nu erau inghetzate.
Deh, asha-s io: cand n-am motive de stres le caut cu lumānarea
Tania, bai, tu cand inchei cu suferintzele fizice? Ti-a ieshit pe nas epiziotomia aia, lua-o-ar naiba . Gata, e timpul sa-ti mai mearga si tzie bine, nu?
. Gata, e timpul sa-ti mai mearga si tzie bine, nu?

ilenutza spune:
ilenutza spune:
 Felicia, merci pentru site!
Si tot pentru tine o intrebare: ce fel de balansoar ati luat ca studiez si "problema"! am vazut niste bouncere pe la 2,5 mil!
Noi nu am introdus inca suzeta dar am luat una de la nuk , ca sa fie!
ilenutza si bb victor(22.12.2005)

tania-z spune:
tania-z spune:
 Mai fetelor la mine cosmarul NU SE TERMINA!!!! Alina, Lordra, Bic, Noki si celelalte fete, cat as fi vrut sa se adevereasca sperantele voastre, dar n-a fost asa!

Rezultatul controlului de azi: m-a cusut DEGEABA. tesututile mele moi se sfasie in jurul atzelor, durerile sunt mari iar eu o iau de la capat: inca o luna cel putin de mers zilnic la spital la pansat si Dumnezeu cu mila. Se pare ca e o problema cu "materialul clientului", adica am ceva boala de imunitate, trebuie sa-mi fac analize sa vad ce e. Intre timp sa ma tin deoparte de accidente, ca se pare ca orice operatie mi-ar pune capac. Oare de ce trebuie sa platesc atat?? Si pentru ce? 

Tania & BB Stefan

felicia74 spune:
felicia74 spune:
 Ilenutza cu placere! 
Eu (de fapt sotul) am luat balansoar de la Cora, marca Bertoni, cu 1.300.000. La Carrefour este acelasi tip, dar fara bara de jucarii - 900.000.
Cred ca merita banii, mai ales din moment ce asa ceva nu folosesti decat pana pe la 7 luni- asa am citit pe site, probabil ca de la acea varsta nu mai au rabdare bebeii sa stea linistiti in sezlong.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Morgano spune:
Morgano spune:
 Salutare fetelor!
Am cam tras chiulul la DC zilele astea, da' am o scuza, imi merge netu' fte fte prost, asa ca am citit tot-tot insa nu am putut posta. 
Ina, condoleante, si eu te inteleg pt ca si bunicii (din partea mamei)pe care i-am iubit enorm au murit inaintea unor momente fte imporante din viata mea si nu au apucat sa ma vada nici studenta (bunica) si nici casatorita (bunicul), iar bunicul din partea tatalui nici el saracu' n-a avut zile sa stie macar ca va avea o stranepoata. Bunica din partea tatalui, aliata lui in divortul parintilor si implicit distantata de noi (de parca ar fi fost vreodata macar buna si calda cu mine!) si-a vazut nepoata ieri prima oara, am trecut noi 5 min pe la ea in timpul plimbarii, altfel cred ca murea si nu binevoia sa vina sa o vada, ca altceva nu am asteptat in nici un caz. Dar fata de taica-mi-o macar a vazut-o. Tatal meu vine zilnic la cabinetul lui stoma care e la demisolul casei noastre, dar nepoata lui habar nu are cum arata, nu vrea s-o vada. 
Taniutza, sper sa-ti revii la sanatate si buna-dispozitie, cuscra! Te pupic si tin pumnii. Stai si tu pe laterale, lasa pe altii sa faca totul in fara de bebe si incearca sa te vitaminizezi si odihnesti. 
Lavi, bun cu lapticu' si tzitzi la tine. Ma bucur ca ti-a reusit asa cum ti-ai dorit. Eu am ramas constant la 3tzitzi+2bibe, si ne e fte bine asa ambelor, ba chiar cateodata ma trezesc cu bluza uda ca-n vremurile bune si mai salt cate un bibe in favoarea tzitzi. 
Alexandrina, nasol la tine, dar reparabil zic eu, daca iei atitudine din timp. Sfatul meu e urmatorul, si sa zicem ca e un rezumat la ce au spus fetele: poarta o discutie dieschisa cu el si incearca sa-i explici calm si frumos ca voi 2 ati conceput un copil pe care iti doresti sa-l cresteti impreuna si in armonie. Da-i in cap in mod mascat la faza cu statul pe net, eu sunt de principiul: da-i impresia ca el e seful, si tu fa ce consideri. Cat despre a dormi separat, nu sunt deloc de acord decat in situatia in care fie tati sforaie, fie copilul e marait noptile si atunci tati trebuie sa doarma sa poata face fata la job si la familie a doua zi. 
Noi desi avem destule camere impartim dormitorul fte frumos, noi in patul nostru mare imbratisati in 90% din nopti, Ana la ea in patut si uneori serile cu noi cate 1 ora de joaca. Dar de dormit doarme numai la ea in pat si noi numai la noi si impreuna. Acuma nu inseamna ca dc tati ma tine in brate seara si se cere la iubirit mai si primeste ce-si doreste, dar eu zic ca suntem fericiti in general. In particular ne mai certam din cauza oboselii si a muncitului prea mult. Stres se cheama. Insa nu am motive sa ma plang. 
Revin dupa baitza!
 Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)