Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (8)
Raspunsuri - Pagina 5

Pico spune:
Pico spune:
 Buna fetelor!
Felicitari pentru cele 7 "scutece".ca de obicei eu intru mai rarut.Am citit cateva pagini si ma regasesc in ele.
micuta mea are 5350 g isr de mancat mananca destul de des la 2 h 2 1/2 depinde.Nici ea nu sta prea mult la san.Chestia mai nasoala este ca mi se pare ca nu mai ia cum trebuie in greutate.De ex saptamana trec avea 5250g iar acum 5350.Doar 100g pe saptamana?..cam putin nu?
Eu nu am fost pt nici o molifta iar sambata avem botezul.Poate o sa merg miercuri acum.
Cu Ioana am fost si mi-a citit popa si atat fara comentarii.Parca mi-a zis sa aduc si o sticla cu apa...nu mai stiu sigur.
Si radu a dormit singur o perioada dar acum doarme cu noi.Nu stiu cum sunt sotii vostrii dar al meu e umpic mai putoare..dar se da pe brazda ca altfel . Pe Ioana nu a luat-o in brate pana a proape de 6 luni..pt ca ii era frica...si e medic!!!!!!!!
. Pe Ioana nu a luat-o in brate pana a proape de 6 luni..pt ca ii era frica...si e medic!!!!!!!!
Lavi si la mine a fost la fel cu Ioana atat ca eu eram anul 3.Acum ma chinui cu ultimul semestru de master. Raman sigur cu 2 restante dar asta este.
multi pupici la bebelacii aia grasuni.
Avem si noi poze
http://yahoo.photos.com/smileypico
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Pico spune:
Pico spune:
 hai ca m-am prostit...
http://photos.yahoo.com/smileypico 
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

catutza spune:
catutza spune:
 Voi ce suzete folositi? Eu am de la "nuk" ,dar fimea fiind falcoasa ii raman urme pe fata  , as vrea o suzeta care sa fie dintr-un material mai moale...am vazut una in catalogul de la Baby Expo,era de la Chicco,dar cand ajung eu la ei la magazin ?!? Nu se omoara ea prea mult cu suzeta,dar e buna cateodata.,mai ales seara cand vreau sa o adorm.
, as vrea o suzeta care sa fie dintr-un material mai moale...am vazut una in catalogul de la Baby Expo,era de la Chicco,dar cand ajung eu la ei la magazin ?!? Nu se omoara ea prea mult cu suzeta,dar e buna cateodata.,mai ales seara cand vreau sa o adorm.
Catutza  si  Bianca-Maria (2.11.2005)
  Bianca-Maria (2.11.2005)

Doinna spune:
Doinna spune:
 Buna dimineata si dela noi.Suntem bine,Zoe a inceput sa doarma noaptea cite 4-5 ore neintrerupte(in sfirsit ca nu mai rezistam)asa ca suntsi eu mai odihnita.Sa nu uit,as vrea sa pun si eu niste poze ptr voi dar nu stiu cum,ma puteti ajuta?
Alexandrina nu stiu sa dau sfaturi dar am sa-ti povestesc cazul meu:acum aproape 3 ani cind am avut primul copil si anume pe Daniel,sotul meu s-a mutat in alt dormitor(pur si simplu s-a intimplat asa fara sa discutam,bebe nu dormea noaptea sotul trebuia sa se trezeasca dimineata si sincer cind lucrezi pe urma toata ziua cred ca este normal sa-i protejam noaptea.Noi mai dormim dimineata sau cind dorm bebeii dar ei cind suna ceasul....oricum,dupa ce Daniel a mai crescuttot delasine sa intimplat sa dormim impreuna la fel de indragostiti.Deci nu cred ca tb sa te ingrijorezi...a,si sa nu uit acum de cind o avem pe Zoe...la fel,doarmesingurel chiar daca Zoe doarme in patutul ei ,nu stiu,mie imi place maimult asa nici nu as vrea noaptea sa ma feresc sa nu-l trezesc...daca inca esti ingrijorata incearca celmai bine sa vorbesti cu el,iti doresc bafta si bebe sanatos.

Doinna spune:
Doinna spune:
 Buna dimineata si dela noi.Suntem bine,Zoe a inceput sa doarma noaptea cite 4-5 ore neintrerupte(in sfirsit ca nu mai rezistam)asa ca suntsi eu mai odihnita.Sa nu uit,as vrea sa pun si eu niste poze ptr voi dar nu stiu cum,ma puteti ajuta?
Alexandrina nu stiu sa dau sfaturi dar am sa-ti povestesc cazul meu:acum aproape 3 ani cind am avut primul copil si anume pe Daniel,sotul meu s-a mutat in alt dormitor(pur si simplu s-a intimplat asa fara sa discutam,bebe nu dormea noaptea sotul trebuia sa se trezeasca dimineata si sincer cind lucrezi pe urma toata ziua cred ca este normal sa-i protejam noaptea.Noi mai dormim dimineata sau cind dorm bebeii dar ei cind suna ceasul....oricum,dupa ce Daniel a mai crescuttot delasine sa intimplat sa dormim impreuna la fel de indragostiti.Deci nu cred ca tb sa te ingrijorezi...a,si sa nu uit acum de cind o avem pe Zoe...la fel,doarmesingurel chiar daca Zoe doarme in patutul ei ,nu stiu,mie imi place maimult asa nici nu as vrea noaptea sa ma feresc sa nu-l trezesc...daca inca esti ingrijorata incearca celmai bine sa vorbesti cu el,iti doresc bafta si bebe sanatos.

utocatalina spune:
utocatalina spune:
 Mamici am si eu 2 ?: Cind se face molifta si cit se da la preot? Si a 2-a: cind vine ciclu dupa nastere? Va pup pe toate si pe bb!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta

cristinamh spune:
cristinamh spune:
 si noi tot nuk, si din exces de zel mai raman urme.
integral din cauciuc au cei de la chicco, dar nu e ortodontica.
mai poti cauta si model cu suport drept, ca sa nu se mai afunde...
catalina, no2. vine cand are chef, poti doar sa speri sa vina cat mai incolo... no1. normal cat te lasa sufletul... so molifte is vreo 3 parca, dar cea importanta e la 40 de zile.
pico si canuta, tinem pumnii la examene...!!!
Cristina  Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Andrei-Razvan(2.08.2003) si  Iris-Sabina(17.11.2005)
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris 
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

alexandrina spune:
alexandrina spune:
 N-apuc acum decat sa va multumesc mult pentru raspunsuri.
Cristina multumesc pentru cerere, inca n-am cautat Contractul ala, dar o sa-l vad eu...
Aseara dupa ce am inchis calculatorul, chiar am realizat brusc ca am antecedente in familie: eu nu i-am vazut niciodata pe parintii mei sa doarma impreuna. Mama zice ca din cauza ca tata sforaia desi eu nu tin minte sa-l fi auzit sforaind prea tare.
O sa revin si-o sa reiau raspunsurile voastre pe-ndelete, si-o sa mai tin putin subiectul cald...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
 Alexandrina.
Alexandrina.

camelia_daniela spune:
camelia_daniela spune:
 Joy, sa stii ca acelasi lucru il simt si eu vis-a-vis de husbandul meu! Bine, al meu doarme in cealalta camera in cursul saptamanii ... de atent e atent, n-am ce zice, insa distantarea asta ma "doare" si pe mine! Vine de la servici, schimbam doua vorbe si dupa aia intra pe net si cateva ore bune nu mai putem nici macar vorbi! Sa speram ca lucrurile se vor indrepta pe masura ce bebe se va mari un pic, pentru ca asa sunt si eu "iert dar nu uit" !
Meems, referitor la experienta ta cu bebe dupa masa de dimineata ... si noi patimla fel - eu o iau pe domnisoara langa mine, insa uneori adoarme, alteori nu ... si e un chin sa incerc sa o adorm !! Poate dura si doua ore !!! Dar ce sa facem tre' sa aspteptam sa crestem !!!! 
Pupici, 
Camelia
ALEXANDRA DARIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060102/n/Daria/dt/7/k/9408/age.png
 Poze Camelia  si
 si  Alexandra Daria
 Alexandra Daria

lavi02 spune:
lavi02 spune:
 Mai fetelor, nu va mai lasati barbatii pe net putinul timp pe care il petrec acasa! zau!
Eu si al meu husband am stabilit sa nu mai stam pe net sau pe forumuri in week-end. Sa ne petrecem timpul unul cu altul si cu puiutii! Week-end-ul asta am cedat tentatei duminica seara tarziu. Eu prima 
Sau in fine, timp f f limitat.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)