Parinti cu copii de SD 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Mihaela, felicitari, bine ai venit.
Imi pare rau de ce ai patit. Traesti o viata cu un om si nu stii ce ii poate capul...Ma bucur ca o ai alaturi de tine pe fetita ta si nu ai renuntat la ea. Ai sa dai si peste omul care va va iubi pe ambele pt. ceea ce sunteti si cum sunteti. Sa mai intri si sa ne mai povestesti, sa ne arati poze, sa ne intrebi....ce vrei tu.
Azi am facut certificatul si avem tot gr. 1
Vineri 24.02.2006 suntem la Radio International, ora 21-22.
Cine vrea, poate sa ne asculte....noi ne bucuram. Se va difuza pe tot globul







Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

buma seara!am avut probl. cu net-ul. va multumesc pentu incurajari.bianca este o nazgamba e foarte volubila. se straduieste din rasputeri sa vorbeasca ,este destul de receptiva la tot ce se ntampla in jurul ei.are anumite jucarii cu care se joaca,la noi in casa se asculta muzicade dim. si pana seara iar cand iiplace o melodie danseaza.peste o sapt. va implini 4 ani.inca nu am nici o poza dar o sa ie cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

paula: explica-mi si mie ce inseamna gr 1 ?!?

iti tin pumnii la radio international ! sa fiti tari! merge si felis? nu stiu daca pot asculta si eu... am sa ma interesez. or avea si pe net transmisie?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

buna seara. ce faceti voi mamici si copii?am avut prob. cu net -ulsi de aceea si mesajul trecut l-am scris aiurea.acum am rez.si bianca mea are tot gr.1.asta e....o am acum la parintii mei(eu lucrez in ture )si mi-e tare dor de bianca. in curand vom sta impreuna2 sapt. pentru ca voi fi in concediu si vom recupera timpul pierdut una de cealalta.pula ce-ti fac puisorii? cum se inteleg?bianca mea e putin geloasa pe copiii mai mici de varsta ei.prefera sa se joace cu cei mai marisori .as vrea sa stiu si eu daca exista vreo fundatie care se ocupa de copii cu astfel de prob. si cum as putea sa iau si eu legatura.mai vorb. va pup pe toate si pe "chinezoi"(asa ii alint eu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Gr 1= mai nou grav, adica are drept de insotitor. Sa nu uitati sa ma asculati la Radio International pe data de 24 februarie la ora 21 timp de o ora.....ca ma supar pe voi sa aud ca nu ati auzit ce am vorbit.
Merg singura si cu 2 specialisti.








Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

fetelor.Sunt o mamica din Cluj si am un baietel de 1 an si 6 luni care este sanatos, nu are SD, dar eu am intrat la voi pentru ca va citesc de mult si am toata admiratia si stima pentru voi, pentru felul cum luptati cu greutatile si modul in care le acordati ingrijire puilor vostri cu nevoi speciale,sunteti adevarate luptatoare si va admir din toata inima.Copilasii vostri sunt adorabili, i-am vazut in poze ,sa va traiasca si sa va umple inimile de bucurie si voua putere sa-i cresteti mari si frumosi.Eu in facultate , in stagii am intalnit copii cu SD si m-am atasat foarte mult de ei , sunt atat de afectuosi si draguti ca-ti vine sa-i papi.

Va pupa mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

boca daniela: pot sa te intreb ce meserie ai? poate ne dai si noua faturi... nu de lata.. dar avem nare nevoie....

paula: sa traiti am inteles! ora 21 a romaniei, la mine e 20... imi pun telefonul sa sune! iti tin pumnii. sa fi tare, luptatoare, puternica, asa cum esti de obicei! radicala! copiii au nevoie de tine !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:


disperata , din pacate nu lucrez in domeniul in care m-am specializat in facultate(psihopedagogie speciala) ci in sanatate la un spital de adulti, dar in viitor sper sa reusesc sa lucrez intr-un centru sau fundatie pentru copii.Deci experienta in domeniu nu prea am,doar din facultate, dar daca vreti sa ma intrebati ceva , eu va raspund cu placere , atata cat stiu.Vedeti ca in orase sunt centre pentru copii cu SD sau fundatii care au personal de specialitate medici, kinetoterapeuti,psihologi,logopezi,este foarte important sa duci copilul la un asemenea centru pentru ca in timp pot recupera foarte mult.Si nu ii izolati de ceilalti copii, scoateti-i cat mai des in colectivitate unde mai sunt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali 64 spune:

Sfaturi competente despre problemele cu care ne confruntam in cresterea copiilor nostri puteti gasi si pe www.sindromdown.ro unde de astazi a inceput sa posteze dna. dr. Popescu Constanta - medic pediatru cu stagii de specializare pe Sd in strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Scuze ca ma bag aici, dar Paula te-am auzit si vreau sa te felicit (si pe sotul tau) pt ceea ce sunteti si ce faceti.
Si felicitari pt Alexandra pentru pasii ei, la cat mai multi.

Multi si pt voi toate. Eu una ma simt incurajata de cate ori va citesc

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput