Deserturile Nataliei (4)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Am facut degetelele, mi-au iesit super...unele mai grasute, altele mai silueta....da' au iesit per total...data viitoare o sa am si o "scula" mai buna ptr facut degetele. Ca acu am folosit o punga, care mi s-a si rupt . Maine la fac cu frisca, sper sa gasesc in apropiere smantana buna, sa nu mai bat drumu' prin oras.
aime si Vladimir, 1an+
Aime,daca nu iti este foarte peste mana mergi la magazinul celor de la Strunga de la Piata Nicolina.Au o smantana dulce la galetusa care este excelenta pt frisca.
Natalia,doar stii ca noi devoram tot! Asteptam reteta.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
crisiacob spune:
Am facut Brownies!!!!!!!!!!
Excelente!!!!!!!!
Imi pare rau dar n-am apucat sa le fac poze
Tot am zis ca peste un sfert de ora, peste 5 minute....Si n-am mai apucat! Ca sa nu va mai zic ca am facut o portie dubla
Multumesc inca o data pentru reteta. Data viitoare fac prajitura cu lamaie.
Acum ma duc la
Pupici si noapte buna!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Lucia_B spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Blatul e pandispan cu suc de portocale, e reteta mea preferata de pandispan, iese foarte bun si parca insiropat.
Daca intereseaza pe cineva, pot s-o postez.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Nici nu intreba, baga repejor receta aici si dupa alte intrebari ai sa vezi cit multi o asteapta si-s interesati .
O saptamana usoara.
-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
aime spune:
quote:
Aime,daca nu iti este foarte peste mana mergi la magazinul celor de la Strunga de la Piata Nicolina.Au o smantana dulce la galetusa care este excelenta pt frisca.
Miha, merci de pont, le stiu produsele (si smantana lor e chiar f buna ptr frisca!!!), intr-un timp, Vladut manca iaurt numai de la ei. Acu' am mai descoperit un magazin in Nic I, pe langa Agricola, cu produse super si fara alte adaosuri (ii stiu pe cei cu fabrica).
aime si Vladimir, 1an+
V. Erica spune:
Multumesc tuturor pt. aprecieri. Am avut "profesori" buni!
Natalia, sectiunea e taiata din baza tortului pt. Vlad? Arata f. bine. Ma intrebai de gherute. Sunt facute din ciocolata Poiana si aplicate pe biscuitii roll.
Alt subiect n-as deschide pt. ca n-am timp sa fac asa des ornamente, desi mi-am propus sa mai exersez, insa as deschide o cofetarie si te-as lua asociata, ce zici?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
Balbina spune:
Cris, felicitari pentru reusita!
Of, de s-ar spala vesela asta singura, urita treaba mai e spalatul veselei
Dana, sectiunea e de la ultimul tort, ala cu sinii.
Ma flatezi cu cofetaria , mi se pare o idee buna, dar numai daca as face alte dulciuri decit cele traditionale din cofetariile romanesti. Oricum, sint inca departe de asa ceva si momentan nu sint atrasa suficient de aceasta idee.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Balbina spune:
Pandispan cu suc de portocale
Aromat si cu gust puternic de portocale, nu mai necesita insiropare
3/4 pahar suc de portocale
1/3 pahar ulei
1,5 pahar zahar
6-7 oua
3 lingurite praf de copt
2 pahare faina
Se amesteca uleiul, sucul, galbenusurile si 1 pahar de zahar. Se adauga faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
Se bat separat albusurile cu o jumate de pah. de zahar. Se amesteca cu grija cele 2 compozitii.
Se toarna intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina, se coace la foc moderat (circa 180 grade C). In timpul coacerii sa nu fie zgomote puternice la bucatarie (trintit de usi, bocanituri, etc.), ca se poate lasa pandispanul.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
aime spune:
Am facut Lady's fingers, aseara.
Aspect:10, gust: va spun diseara, dar cred ca tot 10.
Am folosit smanatana Dorna rosie, de la galetusa, 22%, cand am pus zaharul (tos, Margaritar; poate trebuia pudra?) mi s-a inmuiat si i-am adaugat si un pachetel de intaritor. A iesit numa buna, cum spunea Natalia, nici sa curga, nici batzoasa.Acu m-am uitat in frigider, s-au intarit .
aime si Vladimir, 1an+
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by Balbina
In timpul coacerii sa nu fie zgomote puternice la bucatarie (trintit de usi, bocanituri, etc.), ca se poate lasa pandispanul.
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
Natalia, tu vorbesti serios cu zgomotele?
Reteta suna bine, o s-o fac si eu pt. piticii mei. Multumim pt. ea.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari
Balbina spune:
Aime, hai, zi-ne impresiile despre gust!
Eu scapasem din vedere ca exista si smintina Dorna la galetusa. Tin sa fac o precizare: cind spun Dorna rosie, am in vedere de fapt smintina dulce a lor, de 32% grasime, in ambalaj tetrapak.
Dar pt. reteta asta e perfecta cea de la galetusa.
Dana, vorbesc f. serios. Recomandarea aceasta o gasesc in orice reteta de pandispan data de profesionisti. Eu coc pandispanul numai seara/noaptea, dupa ce imi culc puiul si in casa e o liniste deplina.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!