Deserturile Nataliei (4)
Raspunsuri - Pagina 9
aime spune:
Natalia, pai la gust tot 10, normal. E o praji f usoara, fina, ptr doamne .
Am insa o intrebare, am vazut in poza ca la tine arata ca "un tot" asa, ei, la mine ...nu, nu se poate taia asa ca prajitura, patratele. Oare nu s-au inmuiat bine degetelele? Sau asa si trebuie?
aime si Vladimir, 1an+
Balbina spune:
quote:
Originally posted by aime
Natalia, pai la gust tot 10, normal. E o praji f usoara, fina, ptr doamne .
Am insa o intrebare, am vazut in poza ca la tine arata ca "un tot" asa, ei, la mine ...nu, nu se poate taia asa ca prajitura, patratele. Oare nu s-au inmuiat bine degetelele? Sau asa si trebuie?
Aime, dar cum sint degetele la gust, sint inmuiate? La mine prajitura sta mereu ca un tot intreg, dar nu e obligatoriu, unii o iau cu lingura din platou. Important e sa fie buna la gust, ceea ce e si cazul tau.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
aime spune:
Da, sunt inmuiate, doar ce a ramas deasupra (eu le-am acoperit cu frisca, dar s-au mai ridicat cat au stat) e un pic mai tarisor.
Oricum sunt bune, mi-ar fi placut sa pot taia si eu frumos.
Aaaaaa, degetelele le-am facut cu o zi inainte si le-am lasat cam 25 min la cuptor (asa s-au copt).
Editez: am taiat in seara asta....SUPER...a iesit ca a ta...cred ca ne-am grabit cu taiatu'...nu stiu, da acu s-a taiat f bine!!!!
Super praji!!!!
aime si Vladimir, 1an+
Balbina spune:
Aime, vai, nici nu stii cit ma bucur, inseamna ca era nevoie de un timp mai mare sa se patrunda. S-o savurati cu placere!
------------------
Numai bine,
mariussimiuc spune:
N-am mai intrat pe aici de vreo cateva zile si iata ca deja am gasit vreo 2 retete noi.Mai Natalia mai,cum ii dai tu mie de treaba... Eu iti multumesc totusi si sotu' iti zice "saru-mana".
Faza cu trantitul si bocanitul la bucatarie atunci cand faci pandispan o stiam si eu.Si se mai recomanda ca nici tava sa nu fie trantita atunci cand este bagata in cuptor sau atunci cand se intoarce.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Balbina spune:
Miha, ce pot sa spun, ma flatezi
Iti recomand sa incerci aluatul acela lu' domnu Oetker, e o minune! Pe mine m-a cucerit deja.
------------------
Numai bine,
Gabrielama spune:
Doamnele mele, Natalia draga,
citesc, ma uit la poze si vorbesc singura....
Si ma simt de cinci mii de ori mai handicapata in domeniul factutului de prajituri decat ma simteam pana acum.... sunt fascinata si sincer, am toata admiratia din lume pentru maiestria ta! Ce faci tu este Arta!
Am copiat reteta pandispanului cu porto - ca pare cel mai usor de facut - si incerc sa-l fac in weekend!
Felicitari!!!!
Gabi
mariussimiuc spune:
Natalia,ce fel de crema ai pus la minunatia asta ?
Balbina spune:
Gabi, ma faci sa rosesc ingrozitor . Nu e cazul sa te simti prost, sint chiar simple retetele, oricine le poate pregati, nu-mi plac retetele complicate. Ceea ce fac eu e diletantism, ARTA e www.artcake.ru/cakes.htm/a2/" target="_blank">asta.
Miha, in minunea aia am pus banala frisca (Dorna 32%) batuta cu zahar si vanilie. A fost un strat mai gros, dar s-a imbibat in pandispan. Pe primul blat am mai pus si niste bucatele de portocale.
------------------
Numai bine,
mariussimiuc spune:
Multumesc Natalia! acu am fugit la bucatarie!