Deserturile Nataliei (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Multumesc de aprecieri.Inca nu am taiat praji, doar iei la 3 ore am taiat putin din ea ca sa-i dau finei mele sa guste.Azi am sa am un critic culinar in vizita si am sa va zic si parea lui.
Natalia, imi era mai usor sa le fac asa, numai ca m-am chinuit din cauza ca nu am stiut ca saculetul de ornat era putin descusut si-mi mai iesea din aluat si pe o alta gaurica.Mi-au iesit destul de multe degetele(6 tavi) si norocul meu e ca pot baga 2 tavi deodata si am terminat treaba mai repede.Oricum am sa mai fac compozitia de baza ca sa fac mici choux-uri si sa le umplu cu diverse compozitii.Ieri am avut chef sa fac praji si sti u de ce nu ma apuc ca nu ma mai las dupa.Ieri am facut si papanazi,dar lor nu le-am facut poze.
Saptamana asta as face praji cu mere.
Oricum tb sa imi intru in mana si sa incep sa-i fac sotului meu iarasi ceva bun dulce ca sa nu zica ca-l neglijez.
Pe mine sa nu ma puneti in bucatarie ca nu ma mai scoateti de acolo

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Erica,frumos tortuletul,la cat nu mananc eu dulciuri imi vine sa bag mana prin monitor sa iau o bucatica din ursulet.
Oricum fetelor sunteti o mana cereasca cu ideile voastre.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Dana, am ramas masca de ceea ce am vazut, e foarte, foarte frumos! Din ce ai facut capul ursuletului, si cu ce glazura l-ai ornat? Labutele sa inteleg ca sint niste biscuiti glazurati, dar gherutele?
Barbie e superba, fusta ti-a iesit perfecta (la mine o luase la vale , am in general o problema cu simetriile).
Ornamentul cu frisca la celelalte torturi este impecabil. De cind ma chinui si eu sa ma invat sa ornez cu frisca tot asa de frumos, nu-mi iese, imi tremura miinile, am incercat si cu cornetul, si cu seringa, deh, ce sa-i faci cind ai doua miini stingi. Si ce frumos ai scris cu ciocolata, esti de nota 10!

Sa stii ca ar trebui sa deschizi un subiect unde sa ne dai idei de decorare a torturilor, impreuna cu instructiuni fotografice, asta daca ai avea timp, desigur.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

De nspe ori ma chinui sa trimit acest mesaj.

Tumpi, cu siguranta o sa aprecieze si criticul culinar prajtura.
Cit despre teapa cu saculetul, si mie mi s-a mai intimplat sa se rupa punga, cel mai des taman atunci cind ornez vreun tort.


------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

V Erica si felicitari...esti o maestra

Natalia mi-am salvat si eu toate pozele tale, ptr ca merita aratate odata cu retetele. Si vreau sa fac "degetelele" saptamana asta. Sunt sigura c-o sa-mi iasa.
Si sa nu uit....ultimul tort e


aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

mersi de sfat! eu am facut tiramisu !

a iesit bun ......dar cam mic :)
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am facut degetelele, mi-au iesit super...unele mai grasute, altele mai silueta....da' au iesit per total...data viitoare o sa am si o "scula" mai buna ptr facut degetele. Ca acu am folosit o punga, care mi s-a si rupt . Maine la fac cu frisca, sper sa gasesc in apropiere smantana buna, sa nu mai bat drumu' prin oras.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Natalia, ai avut dreptate in legatura cu brownies, s-au devorat toate, drept urmare azi am facut iar, la solicitarea sotului.
Iat tortul cu tz....tz este suuuper tare!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tocmai am primit poza cu sectiunea ultimului tort. Sarbatoritul a fost foarte incintat de surpriza, s-a dovedit a fi cu mult simt al umorului.
Blatul e pandispan cu suc de portocale, e reteta mea preferata de pandispan, iese foarte bun si parca insiropat.
Daca intereseaza pe cineva, pot s-o postez.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Oana, Aime,


------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput