Deserturile Nataliei (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

tumpi, poti sa amesteci daca vrei, numai sa le bati separat inainte, dupa aceea le amesteci, batute.
Cind zic smintina mai lichida, nu am in vedere ca e ca apa, ea curge de pe lingura, dar tot e grosuta, numai ca nu sta batz, ca frisca batuta. Despre Dorna verde nu pot sa spun nimic, n-am folosit niciodata si nu stiu cum e cind o bati, ce consistenta are.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tumpi, sa stii ca mie mi-a placut mai mult la gust Dorna verde, in ciuda faptului ca nu s-a intarit, asa ca eu zic sa nu-ti faci griji chiar daca iese mai moale.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Si eu m-am mirat cand m-am intalnit cu ea, dar pe de alta parte m-am bucurat, deoarece nu o mai vazusem de mult timp.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

gata am facut si lady's fingers, intr-adevar cam moale a iesit cu dorna verde, eu le-am ornat cu smantana de la galetusa.Am taiat putin ca am avut niste musafiri ,dar inca nu este gata ca abia au stat 3 ore la rece, o sa vad maine cum sunt cand mai am un musafir special.
Am pus si poze
lady's fingers

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor cum faceti voi frisca din smantana ? spuneti-mi si mie ca mi s-a facut o pofta de cand ma tot uit la pozele voastre;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Tumpi,m-ai tinut un pic in suspans pana la forma finala. Si ce bina arata! Si eu am facut-o dar parca nu arata asa bine.In plus,am vazut ca tu ai aliniat frumos degetelele,ca pe niste sodatei,eu le-am pus asa...alandala.Eram grabita! Sa mananc di ea!

Danita,ca tot ai intrebat de frisca din smantana.Eu ieri am facut Prajitura cu miere la care trebuie frisca. Eu bat un pic smantana,cu mixerul,cu viteza crescatoare,iar atunci cand incepe sa devina pufoasa pun zahar dupa gust si vanilie.Si mixez in continuare pana se intareste si se tine de paletele mixerului.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Tumpi, mi-ai facut o pofta cu pozele alea, aoleu si vai de mine.
E cea mai buna prajitura din lume, e preferata mea indiscutabil.
Ai sa vezi ca si daca e mai moale e super la gust, chiar mai buna decat Dorna rosie care e cam grasa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Tumpi, super prajitura ta, imi inchipui cit e de buna!
Mi-a placut ca ai spritat degetele cu virf cu ornament, au iesit chiar originale.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Ultimul meu tort , pentru sotul unei prietene. Ideea ii apartine prietenei in totalitate, eu n-am fost decit executantul:
http://community.webshots.com/photo/496085899/2598429630080823175WChVGH
Abia astept sa aflu care a fost reactia sarbatoritului.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Natalia, am intrat sa-ti multumesc mult de tot pt. retete si sa-ti arat rezultatul, e sub semnatura...
Ce super ti-a iesit tortul pt. Vlad... O sa-l incerc si eu.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
aniversari

Mergi la inceput