Cluj rulz (33)
Raspunsuri - Pagina 9
svety spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
Ii dau lingurite, nu linguri. Am masurat si intra intr-o lingurita exact 1 ml suc. Deci ar fi 20 ml (10+10). Numai ca eu, daca a zis dr. 10, apai 10 ii dau. Sa ma vedeti cum le masor . De asta am intrebat daca nu le pot face impreuna?
perfect atunci. Nu le fa impreuna daca tii la nr.10. Mai sigur sa numeri dupa. Parerea mea e sa le faci separat. Si eu le fac separat. Stie ea ce stie ca nici prea mult morcov nu-i bine si prea putin nu are efect. Ce doctorita ai? Eu merg la Zaharie Gabriela-are cabinet langa gara, adica pe langa Gaz.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
codruta_grg spune:
Unde gasesc razatoare de sticla sau macar de plastic? Ca maine o deleg pe mama sa imi ucmpere.
Cica din aia de sticla nu se mai fabrica....Poate ati vazut voi pe undeva??
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
svety spune:
Codruta incerc sa-ti fac eu rost de una. Daca mama o mai are, ti-o dau pe a mea. Nu promit, maine iti spun mai mult.
Plec iute ca i se face baie lu' fii-miu si apoi eu fuga cu tztzti la "lapte lui, lapte copilasului".
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
machetutza spune:
fetelor am intrat sa va salut,
sa vad ce mai faceti!!
Cristiana - felicitari pt sotul tau! Roxana
daca ai zis Harvard, atunci sa stii ca...
il trimit pe Lucian la meditatzii, de pe acum.
Raluca - mai poti draguta?? cate ai? (nn. examene)
pupici cu sanatate pt. "Fiia" - asa-i spune Lucian
Stanca - te invidiez! si eu vreau masaj, ca deh
chiar am nevoie! masaj din ala care te face subtiriiica,
trasa prin inel, exista pt mine??
si felicitari pt. flacaul pe care te poti baza de acum inainte!
Svety - si voua pt dintisor! si noi avem pitici,
adica pitic - ca a ramas doar unul din 7
Codruta - bun venit! ai spus ca stai aproape de chicago's?? noi stam pe langa cofetarie, peste drum de restaurant.
Florina - pupici pt voi! dupa intalnirea de la Cristiana, Lucian a vb 2 zile despre Elise. ii tot spunea lui
taica-su: "See are pupa bebe." (Elise are papusa bebe)
Tuchi- ce-ti fac comorile?? cred ca al meu piscotzel s-a indragostit de Dragos, ca mai intreaba si acum unde-i Dragos.
De fapt, cred ca s-a indragostit de... intalneala, ca imi tot aminteste de copii.
Roxana - salutari si voua ! si spor la treaba mamicii constiincioase!!
phuuu!! cat am scris!
si inca, va mai zic:
sunt in sesiune - colega de suferintza cu ralucames - si incep si serviciul, pe 1 februarie, dupa 2 ani de stat "pe tusa".
m-oi stradui sa tin piept furtunii de la slujba, dupa atat amar de vreme de liniste "casnica"!
cand nu mai pot, vin si cer ajutor la voi!!
va pupicesc!
Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/my_photos
machetutza spune:
ps: imi cer scuze pt. mesajul deslanat, inestetic, dar nu stiu de ce nu pot sa-l vizualizez inainte de a-l trimite?!
am apasat pe "vizualizeaza" si am stat de m-am plictisit, dar nu s-a deschis fereastra...
erata : in mesajul pt Cristiana s-a strecurat si cuvantul "roxana"; nu stiu cum l-a suflat vantul pana acolo???
Simona , mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/my_photos
codruta_grg spune:
Machetutza noi stam in Gradin Manastur, pe Firiza. Inseamna ca si tu stai pe langa mine. Noi acum stam la mama. Apartamentul nostru e pe Mogosoaia (la 5 minute) dar nu stam acolo ca e frig. In primavara vrem sa il punem la punct. Tu unde stai?
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
codruta_grg spune:
Machetutza, m-am uita prin pozele tale si cred ca il stiu pe sotul tau, din vedere.
Poze cu noi
codruta_grg spune:
Noi ne plimbam prin jurul cartierului. Suntem 6 mamici cu carucioare. Dar nu suntem toate, tot timpul. Ne-a intrebat un domn: "E manifestatie?"
Poze cu noi
cattalina spune:
fetele din grigorescu....ma puteti ajuta careva....
am inteles ca este o gradinita particulara pe aici ce se numeste MIllenium....stie careva adresa( macar strada)
va multumesc
cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)
steaua spune:
H-hi-hi! Ce de manasturence!
Si eu stau prin zona........... pe Mogosoaia!
Corina
pozici de Alex