Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai fete, neatza voua. M-am trezit la 6 cu un sentiment profund: ioi ce tare imi iubesc copchilu'. Si cum s-a dus Mihai, l-am luat pe Dan langa mine si vro' ora jumate m-am uitat la el cum doarme. Tre' sa va zic ca n-am vazut ceva mai minunat .

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Maine ne aniversam...asa ca mananc pizza de la Chicago's

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety poate trag o fuga sa te vad la Chicago's . Cum ziceam, stau tare aproape de restaurant. Aaaa si Felicitari pentru aniversare

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Am luat o pauza de relaxare .
De azi incep refelexoterapia la 7.30 vine fata.

Anca ma bucur ca ai revenit!Noi iesim la bulgareala.
Cine mai vine?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Acum sa va zic de ce am fost supi.

M-am apucat de cura de slabire si dupa 2 saptamani de foame si nervi am slabit 1kil jumate.M-am suparat rau.
Acuma am schimbat tactica ca nu era buna.

Tot reusesc eu sa dau cateva kile jos.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

stanca, foame si nervi zici?....... nu cumva tu te ingrasi de la nervi???

Mergi la inceput

Nervi din cauza ca eu sunt o pofticioasa si nu aveam voie.
Eu slabesc de la nervi.Dar varsta se pare ca nu imi mai permite sa slabesc asa de usor

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Anca frumoase pozele!
Le-am aratat si lui Razvan si tare s-a bucurat sa o vada pe Ale.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Feteloorr!!! sunt asa de suparata...cum n-am mai fost in viata mea!! mi-e un dor nebun de fiica-mea -care v-am zis ca e la parintii mei de sambata... mor daca nu o vad repede... asa ca maine fug pana in Marasti sa mi-o vad, cu toata interdictia ce o am, nu ca nu as merge azi, dar nu apuc. Imi zicea mama ca a facut ff putina febra, ca i infundat nasucu... no ziceti voi, cum sa nu merg s-o vad???

Svety, te inteleg perfect in ceea ce priveste reactia ta la Dani, e absolut normala... si eu faceam frecvent asa cu Stefania... imi era asa drag sa o privesc ore intregi, indiferent ce facea.... Felicitari pt. dintisori!! poti fi mandra de acest eveniment!, sa va iasa repede si fara mare greutate!!

Anca, is superfrumoase pozele, Alessia a crescut tare de cand nu am vazut-o... si e frumoasa foc!! (are cu cine semana)... nu te superi ca mi-am salvat cateva poze, offcourse
...ce mi-a placut cea in care e imbracata cu sortul de bucatarie... de la buni l-a imprumutat?? sau e al tau??... dar si cea in care e cu castile pe cap...

Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana frumos
Revin, intr-o alta pauza!!!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Iuuuuiiii, si amu' sa vad cin' si trage pi fund!!!!

Da, vreu la bulgarit!!! Sau si mai bine, la sanius!!!!!!...nu glumesc, adeca io deja mi-am convocat consortu' sa ne duca pe deal. in faget, vis-a-vis de biserica si de hotelul stil....ca-i zapada, si camp, si un pic de delutz!!!!!

Stanca, si ce-i cu south africa?...cumva sa te stimuleze, sa ajungi ca locuitorii ei...de fapt mai mult somalezii, nu?...iaca, din suflet o , sa nu te mai oftici, las' ca pleaca si ele, kg si anume!!!!

Anca, io nu ma pot hotari, ca toate-mi plac...da' cel mai tare alea din plan mai apropiat..., de fapt am o preferata, aia sub paturica...si poza si ideea, nota 10)...si la fel ca Stanca si eu le-am vizionat acompaniata de ficulina...a mea nu stie cine-i ale, da' daca-i zic "uite, mami, Ale"...zice si ea, ca maimuta, Ale, Ale...in rest toti sunt bebi!!!

Revin

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput