Cluj rulz (33)
Raspunsuri - Pagina 2
svety spune:
Mai fete, neatza voua. M-am trezit la 6 cu un sentiment profund: ioi ce tare imi iubesc copchilu'. Si cum s-a dus Mihai, l-am luat pe Dan langa mine si vro' ora jumate m-am uitat la el cum doarme. Tre' sa va zic ca n-am vazut ceva mai minunat .
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
svety spune:
Maine ne aniversam...asa ca mananc pizza de la Chicago's
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
codruta_grg spune:
Svety poate trag o fuga sa te vad la Chicago's . Cum ziceam, stau tare aproape de restaurant. Aaaa si Felicitari pentru aniversare
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
asi spune:
Buna dimineata!
Am luat o pauza de relaxare .
De azi incep refelexoterapia la 7.30 vine fata.
Anca ma bucur ca ai revenit!Noi iesim la bulgareala.
Cine mai vine?
Familia mea
Razvan
asi spune:
Acum sa va zic de ce am fost supi.
M-am apucat de cura de slabire si dupa 2 saptamani de foame si nervi am slabit 1kil jumate.M-am suparat rau.
Acuma am schimbat tactica ca nu era buna.
Tot reusesc eu sa dau cateva kile jos.
Familia mea
Razvan
asi spune:
Nervi din cauza ca eu sunt o pofticioasa si nu aveam voie.
Eu slabesc de la nervi.Dar varsta se pare ca nu imi mai permite sa slabesc asa de usor
Familia mea
Razvan
asi spune:
Anca frumoase pozele!
Le-am aratat si lui Razvan si tare s-a bucurat sa o vada pe Ale.
Familia mea
Razvan
ralucames spune:
Feteloorr!!! sunt asa de suparata...cum n-am mai fost in viata mea!! mi-e un dor nebun de fiica-mea -care v-am zis ca e la parintii mei de sambata... mor daca nu o vad repede... asa ca maine fug pana in Marasti sa mi-o vad, cu toata interdictia ce o am, nu ca nu as merge azi, dar nu apuc. Imi zicea mama ca a facut ff putina febra, ca i infundat nasucu... no ziceti voi, cum sa nu merg s-o vad???
Svety, te inteleg perfect in ceea ce priveste reactia ta la Dani, e absolut normala... si eu faceam frecvent asa cu Stefania... imi era asa drag sa o privesc ore intregi, indiferent ce facea.... Felicitari pt. dintisori!! poti fi mandra de acest eveniment!, sa va iasa repede si fara mare greutate!!
Anca, is superfrumoase pozele, Alessia a crescut tare de cand nu am vazut-o... si e frumoasa foc!! (are cu cine semana)... nu te superi ca mi-am salvat cateva poze, offcourse
...ce mi-a placut cea in care e imbracata cu sortul de bucatarie... de la buni l-a imprumutat?? sau e al tau??... dar si cea in care e cu castile pe cap...
Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana frumos
Revin, intr-o alta pauza!!!!
minunea vietii mele
baby-boom spune:
Iuuuuiiii, si amu' sa vad cin' si trage pi fund!!!!
Da, vreu la bulgarit!!! Sau si mai bine, la sanius!!!!!!...nu glumesc, adeca io deja mi-am convocat consortu' sa ne duca pe deal. in faget, vis-a-vis de biserica si de hotelul stil....ca-i zapada, si camp, si un pic de delutz!!!!!
Stanca, si ce-i cu south africa?...cumva sa te stimuleze, sa ajungi ca locuitorii ei...de fapt mai mult somalezii, nu?...iaca, din suflet o , sa nu te mai oftici, las' ca pleaca si ele, kg si anume!!!!
Anca, io nu ma pot hotari, ca toate-mi plac...da' cel mai tare alea din plan mai apropiat..., de fapt am o preferata, aia sub paturica...si poza si ideea, nota 10)...si la fel ca Stanca si eu le-am vizionat acompaniata de ficulina...a mea nu stie cine-i ale, da' daca-i zic "uite, mami, Ale"...zice si ea, ca maimuta, Ale, Ale...in rest toti sunt bebi!!!
Revin
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi