Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina nu vreau sa ajung ca aia.Doamne fereste de asa ceva dar acolo acum e asa frumos nu ca la noi minusuri la greu.

Raluca sanatate Stefaniei!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

multam fetele :))
o crescut asa de mult fata asta a mea de ma apuca asa o nostalgie cand ma uit la pozeeee.....si adevarul e ca bb astia ai nostri sunt niste dulci! io ma tot uit la ea, mai ales cand doarme...si ii fac poze, si o miros si o pup!

si ca veni vb de dormit....imi adoarme la amiz in 3 minute, fara sa zica nici pas!!! iar seara....offf...parca o apuca! de la 9 juma la 11 facem tumbe si cantam!!!! ca tot cu noi in pat adoarme si apoi o iau pe sus si o mut la ea in pat....si toate astea in timp ce tati cade lat si trage la aghioase de n-are treaba!!!!

acu is dezamagaita...ca v-am zis ca i-am comandat casuta...si ma suna un nene de la bucuresti sa-mi zica ca pana prin martie nu mai aduc .......parca vad ca numa' bine pana atunci creste si pretu'....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ancuzzaaaa!!! M-am indragostiiiit!!! De Alesia! iremediabil! e o dulce!
revin!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

yuhuuu, salutaare

ati observat ca n-am scris de 3 zile???nu cred, da io am simtit.is addicted rau...nu mi-a mers DC-ul de acasa habar n-am de ce.

noi suntem bine, am fost la o nunta la Zalau in we si a fost chiar dragut!

am o problema care ma framanta:nu-i pot taia la fatuca mea unghiile la picioare nicicum, e cumplit de isterica, nu ma lasa sa ma ating de ele si jur ca n-am traumatizat-o never.in somn se gadila treaza nu mai zic.am incercat cu explicatii, cu amenintari, inainte de desene, in timpul, am si tinut-o dar a fost crunt, pur si simplu nu stiu ce sa mai fac.moaama ce problema am, nu radeti va rog ca io

si eu sunt tot mai indragostita de gagalice, inteleg ce simtiti, si iubesc varsta asta.ma gandesc ca nu o pot iubi mai mult ca e maximul si ma trezesc a doua zi ca clar o iubesc mai mult

noi cred ca vineri mergem la vaccinul de 2 ani jumate, mi-e o groaza...

saptamana asta e pauza de intalniri?ca voiam sa va zic ca miercuri nu pot veni.suntem invitati sa vedem puiutii motanului nostru birmanez, la stapanii mamicii, care au o luna si sunt 5.Thea cred ca ii va iubi.

fetelor am fost la Napoli si am mancat niste tortellini cu sos de gorgonzola deliciosi.vi-i recomand cu caldura

svety, felicitari de aniversare

va pupicesc

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Ce ati patit dragelor, faceti declaratii de dragoste piticilor?
Credet ca mai e necesar sa spunem ca in fiecare zii ii iubim tot mai mult.Mult mai mult decat ne-am inchipuit.....

Nici eu nu servesc intalnire miercuri ca am masaj reflexo.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Io-s am uitat de intalneala. Unde se face? Nu stiu daca venim, dar unde e ??? [:P]

Stanca, ai dreptate, cu fiecare zi ii iubim mai mult dragii de ei!

Cristiana, am observat ca lipsesti, dar am zis ca sigur nu sunteti acasa si asteptam sa ne povestesti. Ba chiar te-am pomenit cand m-am intalnit Duminica cu Simo si Flo! Sa zica si ele!

Va laaaas ca-s prastie ... si inca la job

Serbanica talharica

Mergi la inceput

Ioi cred ca trebe sa o luam de la capat cu intalnirile si ca eu sunt la rand.Disera vorbesc cu tipa de la masaj si daca nu poate pe miercuri atunci o tin eu daca nu o amanam pe saptamana viitoare.

Sa va zic o chestie faina care a facut-o superbul meu fiu.
Mi-a adus o farfurie cu sunca din bucatarie pana in birou fara sa o dea pe jos.Ei ce ziceti de asta?Deja am ajutoare nu gluma.

Roxanica du-te draga acasa las-i incolo.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Multumim de felicitari.

AM COMIS-O. am cumparat Alba-ca-Zapada si cei 7 pitici, din aia ce se lipesc pe perete (nu stiu cum se cheama) si i-am pus deasupra patutului. O sa pun o poza ca arata super. M-a si costat 200.000. Plus un bonus pt mine, Pinochio.Cand vine Mihai,.
Sunt pe fuga, pe mai tarziu.

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetele!!!
Mi-am mai revenit din suparare... ca Stefania e bine, pe maini bune, a si papat putin... nu stiu exact cat,ca nu am vazut-o... mama zice ca e vesela, canta, danseaza, deci nu poate fi vorba de rau...nuu?? si azi a dormit 4 ceasuri de amiaza, dar impartite in doua ture... prapadita...am sunat de cateva ori acasa la ei, si mama mi-a cam interzis sa le mai "derajez"

Stanca, felicitari flacaului iubit, ca merita!! asa ajutor in casa e binevenit

Am o veste buna!!! am revazut apartamentul pe care l-am cumparat... de fapt suntem cam pe la jumatatea tranzactiei... si e asa frumooossss... de-mi curg okii dupa el... abia astept sa ne mutam!!! nu mai am rabdare...

Va pup si noapte buna !! eu mai stau la citit

minunea vietii mele

Mergi la inceput

off, Stanca, pe la 19 am plecat si eu acasa..asteptam o informatie ca sa termin un material...

Bravos lui Razvan, ai ajutor de nadejde, nu alta :)

Svety, de ce zici ca ai comis-o? foarte bine ca ai luat piticii, sa vezi ce haios o sa fie Dani...o sa vorbeasca cu piticii, o sa-i certe, o sa ce fatza o sa faca la ei..tot pe-atunci i-am luat si noi lui Serban, a fost undeliciu. Am facut greseala ca i-am pus la indemana lui si le tot rupea cate un picior si le rodea...si asa au ramas doar urme pe pereti de la pitici lipiti...piticii au ajuns bucati...

Ralu, pupici la galusca, vai cum te inteleg, de fapt toate te intelegem, sunt sigura...si eu ii duc dorul lui Serbanica toata ziua...daramite 3 zile la rand...ooofff...cum e fata acum?

Serbanica talharica

Mergi la inceput