Cluj rulz (33)
Raspunsuri - Pagina 4
carrie spune:
Roxadaca mi-ati simtit lipsa.
Ralu bine ca e ok Stefi io am o conversatie interesanta cu sotu tau pe mess, incerc sa-l conving sa lase Tv-ul in favoarea ta, daca tot sunteti solo.sa-mi zici maine daca am avut succes
nu mai are nime problema cu unghiile la picioare care o am eu:(ii grav atunci!
va pup, noapte buna, maine am o zi cam belita la job.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
roxana1974 spune:
Noapte buuuna copiii...
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Sunt pregatita s-o iau de la inceput/ An, dupa an la fel (ceva cantec de-a lui Mihai cand ii face baie ficiorului.
Am venit sa dau o raita si daca nu-i nimeni, .
Iaca Alba-ca-Zapada si piticii de pe creieru' meu.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
svety spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Svety, de ce zici ca ai comis-o? foarte bine ca ai luat piticii, sa vezi ce haios o sa fie Dani...o sa vorbeasca cu piticii, o sa-i certe, o sa ce fatza o sa faca la ei..tot pe-atunci i-am luat si noi lui Serban, a fost undeliciu. Am facut greseala ca i-am pus la indemana lui si le tot rupea cate un picior si le rodea...si asa au ramas doar urme pe pereti de la pitici lipiti...piticii au ajuns bucati...
Roxana, io-s moarta dupa lipiturile astea si dupa jucarii si de mi le mazgaleste,. Faza cu stricatul jucariilor ma termina. Eu eram o pastratoare si o zgarca notorie. Si acum mai am o lada de jucarii. Mi le dadeau parintii pe ascuns ca altfel eram .
Stanca, si pe mine m-ai derutat cu South Afica. Si...da mor dupa fii-mio. O sa fiu o mama geloasa.
Azi l-am cantarit pe Dan si stupoare! Intr-o luna a pus doar 3500 g. Am fost avertizata ca se va opri la un moment dat. Oricum are 9400 g si 74 cm. S-a lungit parca peste noapte.
Carrie, si noi mergem vineri la vaccinul de 6 luni. Si mie mi-e groaza. Ne tinem pumnii reciproc.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
ralucames spune:
Buna dimineata!!!
Draga Criss. aseara l-am prins pe sotziorul meu razand copios pe mess. si asa mi-am dat seama ca vorbea cu tine... ei-ei ce prapadit e. Cred ca l-a prins rusinea aseara si ti-a ascultat sfatul, ca a ajuns in pat inainte ca eu sa adorm
Cu unghiutzele Theei nu stiu ce sa faci, numai daca o sa inteleaga sa te lase, ca altfel nu cred ca o sa reusesti sa i le tai... ca e prea mare sa o prostesti... cum fac eu cu Stefania... SUCCES deplin iti doresc... stiu cat de enervant poate fi sa nu te lase...
minunea vietii mele
ralucames spune:
Am scris un mesaj anterior ff lung, consistent si la subiect(e), si pe cand sa termin fraza... poc... pica calculatorul (scuzati cacofonia) si mi se sterge tot... eu nu o mai patisem, de asta m-am enervat mai tare decat daca stiam ca mi se poate intampla... acum le inteleg pe cele patite...
Iara imi face figuri!!!
minunea vietii mele
ralucames spune:
imi iau portia de net... asa ca ... continuu...
Sveti, asa-i ca ai vrut sa scrii ca a pus Dani al tau doar 350 de grame... nu trei kilograme jumate??? lamureste-ma te rog, ca tare incalcita mi-s Oricum, pupici lui, numai sanatos sa fie!!
bineinteles ca mai intru si azi macar o data, ca altfel nu-s sanatoasa... am niste probleme urate de invatat...asta e, trec repede si peste asta... abia astept sa-mi vad odorul... multumesc de intelegere si rabdare... va pup pe toate si va doresc o zi buna!!!
minunea vietii mele
asi spune:
Buna dimineata!
Va doresc o zi cu mai multa caldura decat e afara!
Aseara am fost tipa la masaj dar dupa am fost ametita rau.
De unde gasesc eu ulei de masaj?
Cristiana imi pare rau dar nu stiu ce sa te sfatuiesc cu unghiile de la picioare.Si Razvan plange dar nu se zbate pentru ca odata l-am taiat putin si s-a speriat.Acum urla dar sta.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
codruta_grg spune:
Svety, tu intrebai de hartie foto. Am vazut in metro erau 25 coli (170g/mp) la 214.100 lei.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski