Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ma bucur ca va placu felicitarea (Anca am vazut ca tu mi-ai zis in privat, atunci nu eram dar am receptionat mesajul:)

Stanca, nu ai reusit sa deschizi felicitarea sau ce n-ai inteles, ca nici eu nu prea inteleg:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

....Roxu', am cetit...e greu cu alea din engleza in romana, intradevar...sunt f. intortocheate...da's bucuroasa, ca fac un picutza fata...daca am si-un dictionar la indemana nu-s probleme!!!!

Svety, dau pm...ca-mi picase netu' fro' ora!

Stanca, magazinul de pe Iuliu Maniu are si site, ca fac livrari acasa....www.bebecenter.com....daca nu-i com da .ro, k?...au asa ceva, de la maxi cosi...cred ca si graco, nu-s sigura!

Anca, cate bone ai vazut?...ma bucur ca ati gasit...si sper sa se obisnuiasa Ale cu ea cat mai repede!

Va pupam

p.s. ...azi am fost super happy, ca a venit principessa Elise la mine cu o banana in mana si a zis: "BANANA".... atat de corect si cu glasciorul ei cristalin....am plans instant...in conditiile in care la noi banana e o chestie asa pe care o mananca din an in pasti....si dupa aia a luat-o logoreea, ca spunea tot ce aveam io in mana: "ceapa", "ceaciu", "tziup"...etc....
...asta nu se pune ca-mi laud odrasla, nu?...ca urasc chestiile astea...oricum stiu ca astea-s faze normale la varsta asta, da' chiar ma bucur ca un copil prostutz!

pusi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

no, ca n-am scris bine:
DECI:
www.bebecenter.com

Anca, iaca viu si io cu niste nume de site-uri...inde-s mai multi puterea creste, nu?...
...bebelusulmeu.ro
copilultau.com
reclama.ro
reclama ....

...nu mai pun www, ca poate-i reclama si ma trage careva de coditze....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Stanca ma impusc cu mitraliera, zau....

bebecenter.ro...gata, asta-i ala bun!

poze cu noi

Mergi la inceput

hihihii, ca m-au taxat, deja.....

poze cu noi

Mergi la inceput

no, Stanca, cred ca era mai usor daca faceam io asa din 1-a....

Uite, scaune de masina: http://www.bebecenter.ro/catalog/index.php?cPath=1

...enjoy!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si pe mine ma bate gandul sa ii cumpar scaun de masina de la Maxi Cosi: Priori-XP. E de la 9 luni la 4 ani cica.
Acum avem scoica de la Graco si asta cica merge pana la 9 luni. Sa vedem.....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

I'm baaaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!!!!!!!!!!!!!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Nice to have you back, missis Tache!....daca ma iei cu de-astea!

Cum v-ati distrat?

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Distrat?????
Am muncit ca robu`. Sunt obo. Iar acum am si mai mult de munca! Dar nu ma plang, ca-mi place! Am de prelucrat peste 1000 de poze !

Mi-a fost fffff dor de voi!

Pe cand o intalneala???

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput