Cluj rulz (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Svety, pupici si la gandacel! Si laaasa ca trece el si vaccinul...asa e, ce sa-i faci...

Stanca, vreau sa-mi faca cret lejer, doar din uscat cu difuzorul, eu in mod normal am parul ondulat, s-a indreptat saracul de la vopsit si poluare...puii mei stiu...vreau sa vad daca iese ceva...

Cristiana, la Oradea merg la un soi de teambuilding...

Simo, sunt trista ca nu a raspuns prietenul nostru la telefon...mai incearca, nu te lasa...

Flo, ti-am dat un i-meeeeeeeeeil

Roxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina nu stiu magazinul.Vreau scaun de masina din ala la care se da jos spatarul si ramane un inaltator.Asta e pentru copii mai mari.

Roxana si eu ma fac la nevoie cu difuzorul dar cand aveam parul mai lung nu statea prea mult in pozitie buna.Poate ca daca iti tai si tu putin din varfuri reusesti o freza beton

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Dani!!!!
de la Alex. Ca sunt mai mare(cu doua saptamani!

Corina
pozici de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor o dedicatie pt voi www.e-felicitari.net/felicitari/807-capul_sus.php?id=1133898987615331&reply=" target="_blank">aici

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La multi ani Dauntz!!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

dani si bafta la vaccin

raluca, tot studiezi de nu te vede omu'?

roxa drum bun si freza faina!!

stanca, eu ca n-am gasit in magazin prin cluj, am gasit pe net! ai in plus taxele postale, da' no...eu m-am lansat in tot felu' de comenzi...sa vezi cand tre sa scot banu ce m-apuca rasu' plansu'...

fetele, aproape ca am gasit bona! pare dragutica, curatica si la locul ei...facem o proba, sa vedem ce zice ale...daca toate merg bine si o sa am o gramada de timp liber banuiesc ca voi da in plictis
m-am apucat si de cautat casa...asa, la plezneala am dat cateva telefoane...e de speriat ce chirii pot sa ceara unii!!!! practic, daca stau si numai 3 luni, cand plec as putea lua vreo 2 pereti cu mine....
a, si sa va zic ce am vazut...stiti ca in cluj sunt strazi care-s late fix cat o masina?????? sa ma tune daca suntem normali sa construim in halu' asta!!!!! is io mai prapastioasa de felu meu, da' ma gandesc la tot felu'...ca de ex. cum intra o masina de pompieri daca vai de mine ii musai?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flavia foatre draguta felicitarea!

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca ma bucur ca ai gasit bona.Acum o sa ai timp sa te gandesti la strazile din Cluj.
Zi-mi si mie unde ai gasit chestiile pe net.

Flavia(impreuna) nu am inteles dedicatia

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

eu sunt danut si mama tasteaza cu degetutul meu. va multumesc pt. urari. va iubim mult.
si acum sa ma dau pe brazda:

l;o
,t79 fc ecyx drn cnc Ysebv3ecx

dan a scris.

Fetelor poate ma ajutati: caut mocheta cu masinute pt. camera lui Dan. In Turda nu am gasit. Stiti in cluj un magazin unde sa mearga mihai la sigur? Nu prea are timp de plimbari.

Florina, da-mi adresa si nr. tau de tel. Mihai sa-ti dea apel si tu sa vii jos. E bine?

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

svety, salturi mortale a facut neuronu' meu ca sa-si aduca aminte numele magazinului...in marasti, langa piata, in drepta cum te uiti la piata..piritex. aveau si gata taiata bucatele destul de mici dar si la metru....sper sa mai fie.

stanca, caut si iti trimit niscaiva linkulete...
aaaa, vorbesti de strazile la care se gandeste si bogdu? ca mi-s obo la neuron acu dupa ce mi-am adus aminte de piritexu pt. svety

Mergi la inceput