Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)
Raspunsuri - Pagina 7
bubulina1 spune:
Bune fetelor! Imi pare rau ca intru asa rar, dar sunt foarte prinsa intr-un proiect la servici care imi mananca majoritatea timpului.
Mi-am refacut analizele de ziua 14 si azi m-am intepat pentru ziua 21.
As vrea sa va intreb ce inseamna un LH la jumatate din valoarea minima pentru faza ovulatorie? E posibil sa creasca asa mult sa zicem in 2 zile (fertility imi zice ca am ovulat in ziua 16)?
Nu stiu ce sa mai cred, e a doua oara cand imi iese aiurea in ziua 14.
picca, imi pare bine ca ai ajuns cu bine acasa. Sa nu ma tragi de urechi ca intru asa rar! Asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi toate si va 

Speranta moare ultima!
Cununia noastra
simonette spune:
Buna dimineata dragutelor! O zi calduroasa va doresc

Pe mine tocmai m-a sunat asistenta sociala cu care voi colabora pt atestat, sa stabilim data pt. prima evaluare psihiatrica! Pe data de 06.02.2006! Abia acum am inceput sa am emotii!
Ingerasule, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta
Totul va fi bine iar noi, suntem alaturi de tine! Tin pumnii sa scapi cat mai rpd de afurisita de toxoplasmoza si sa ramai neintarziat
Multi

Catty, inteleg ca pana la urma totul s-a terminat! Sunt sigura ca se va vindeca si bubita rpd! Pana atunci ai suportul nostru moral si rabdare multa!
pe amandoi obrajorii, ca nu stiu pe ce parte e nebuna aia de maseluta care ti-a creeat atatea probleme!
Picaflorule, am primit PM-ul de la tine si chiar nu inteleg de ce nu ai putut lua legatura cu ...! o sa mai incerc eu, daca vrei! Ma bucur ca ai ajuns bine acasa si astept sa ne mai vdm, desi nu stiu cand se va intampla asta! Stiu doar ca primavara e paproape
[sper]
Stuart, multumim pt urari! Asemenea!!!

Va
si va 

pe toate cu mult drag!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
simonette spune:
Bun venit tuturor fetelor noi!!! Va doresc la toate sa stati cat mai putin pe-aici si sa fiti binecuvantate cat mai rpd cu bbi!!! Bafta multa si s-auzim de

Amely spune:
Va pup fetele!
mi-a fost dor de voi, dar sunt innebunita zilele astea cu examene si probleme la servici... A trebuit sa-mi iau cateva zile de concediu ca sa pot invata, dat tot mi se pare ca nu-mi ajunge timpul la atata materie cata s-a adunat...
Catty, te inteleg perfect si iti tin pumnii, si cu maselutza si cu examenele!
Ingeras, nu-mi vine sa cred cate belele s-au adunat, n-am lipsit decat cateva zile si ce vad? avort menstrual si toxoplasma depistata... Imi pare tare rau draga mea...sunt sigura ca se va rezolva rapid si vei avea curand un bebe. Bine cel putin ca ai aflat cauza problemei, si acum poti sa o elimini. De acum totul trebuie sa fie in favoarea lui bebe, da?
Picca, mi-a fost dor de tine, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa!
Simonette, ce bine ca esti din nou prezenta la apel, ne-ai lipsit o perioada, si tu si Olteanca, dar acum e din nou veselie aici!
Despre mine, nici eu nu stiu ce vesti sa va mai dau, ca sunt innebunita si nici macar la bebe nu pot sa ma concentrez... Incepand din ziua 22 am dureri de ciclu, azi sunt ziua 26 si au incetat durerile. Nu am nici un fel de sangerare, nici macar bej sau roz. Sanii stau sa plesneasca, ff durerosi si destul de sensibili, nu prea i-am mai avut de mult asa...si tari fetelor de m-am speriat. Dar s-ar putea sa fie efectul Gynex-ului... Aseara am avut la un moment dat convingerea ca as putea fi
, simteam ca o iau razna... Dar azi nu mai stiu, nu mai dau nici un semn. Ma abtin deocamdata de la test fiindca nu vreau sa plang, vreau sa-mi dau examenele si sa scap de ele. Cam asta e, va mai tin la curent...
Aseara m-am rugat si v-am inclus pe toate
in rugaciunile mele, mai ales pe Tabitha, careia ii tin pumnii stransi de tot pt. maine
Pupicei!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
simonette spune:
Mai Amely, mai ce-ar fi sa ai tu un samburel mic acolo in burtik??? Moaaama, ce m-as bucura!!! Iti multumesc ca mi-ai simtit lipsa...uneori citind, chiar aveam impresia ca m-ati uitat! Sunt bucuroasa ca nu e asa! De acum, sper sa fiu un pic mai prezenta, fiind nevoita sa stau acasa ca am inceput pregatirile in eventualitatea venirii lui "maimutica" mic, orice ar fi el!!! Sper sa vina cat mai rpd! Io sunt gata sa fiu mamica si ieri
!!!
Tu lasa simptomele...da-ti examenele linistita si pe urma....loveste-ne cu II Eu asta vreau!!!
Bafta la examene si...
Dianadi spune:
Draga stuart, multumim pentru urari, multumesc si pt informatiile legate de doctor. Cred ca o sa imi anulez programarea la Herghelegiu si o sa ma duc la Iosup, ce zici? Tu locuiesti aici, in Bucuresti sau in UK?
Danutza, mersi foarte mult pentru informatii. Pacat ca esti asa departe, in San Francisco. Si dupa diagnosticare, ce tratament ai mai facut. Exista un site endo-resolved, unde se recomanda o dieta, o carte intreaga cu retete, si aici pe site s-a discutat pe acest subiect. Ma tot intreb, pentru ca eu nu am mai avut astfel de probl. inainte, daca tratamentul cu marar si branca ursului mi-a influentat negativ starea. Ai citit despre dieta?
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Va urez o saptamana cu soare in suflete, caci afara este un ger de crapa pietrele!
Amely, bafta la examene!. Si vorba lui Simo, dupa aceea poate ne anunti vestea cea mare! Iti tin pumnii!
Eu sunt in ziua 25, fara simptome prea accentuate, sau care exista poate doar in imaginatia mea. Asa incat, incerc o abordare mai realista si mai detasata (cat se poate, ca doar stiti si voi cum este).
Stuart, multumim. Este adevarat ca romanii aflati departe de casa au un sentiment patriotic mai aparte. Stiu asta, pentru ca si eu am o prietena la studii in Franta, si imi spunea ca a fost uimita cat de emotionata a fost la petrecerea de 1 Decembrie.
Adriana
Pozici
Anamadalina spune:
Fetelor, va rog sa nu uitati ca si eu va tin de manutze in incercarile noastre...
si acuma astept ca au trecut zilele fertile si sunt curioasa... poate... poate... ca am prestat, spre fericirea sotului meu... 

![]()
poate cine stie???
Am avut suficienta treaba cat sa nu am timp sa ma gandesc la asta, mai bine... o sa vedem...
Amelie, iti tin pumnii...
Ingeras, stiu cum sunt astea, dar nu esti singura, stii deja asta, iti tin pumnii!
La multi ani tuturor de ziua noastra!
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate in incercarile noastre si va multumesc ca existati si nu ma simt singura in lupta asta.
Va pup,
Maduta
adela achim spune:
Buna fetele!
Amely bafta la examene,si poate da Dumnezeu si...
;eu iti tin pumnii,dar orice ar fi mergem inaite,daaaaaaaaa?
Anamadalina,Adriana mica va tinem pumnii si poate ne dati o veste buna,ce bine ar fi...
Simonette,sint cu ochii pe tine si astept sa ne dai vesti bune...
Piccaflor,sanatate mamei tale si felicitari pentru bucuria facuta copiilor de la centru;faptul ca ai avut taria sa fii alaturi de ei demonstreaza ca esti o optimista,si...
Stuart felicitari si tie...
Va 

ADELA
Amely spune:
Sunteti niste scumpe fetelor...si eu astept vesti bune de la voi. Cateodata ma minunez cate lucruri extraordinare stiti, cele mai bune sfaturi de la voi le-am primit mereu, ca dr-ii nu au timp de toate fleacurile, iar prietenele/rudele mele habar n-au despre ce vorbesc![]()
Simo, de-abia astept sa te vad cu bebe-strumf acasa, sau poate in burtik, de ce nu? sau poate amandoua
Adriana mica, nu mai ai mult nici tu, doar cateva zile...tie la cate zile iti vine CM-ul de obicei? Eu sper sa te ocoleasca cel putin 9 luni de acum incolo
.
Mie una mi se strange inima ori de cate ori vad un bebe pe strada sau in parc, sau oriunde, se pare ca ceasul meu biologic a ajuns la maxim, ticaie intr-una si nu ma lasa nici sa dorm... cred ca am luat-o razna rau... Si am atata treaba de nu mai stiu nici cum ma cheama
, incerc din rasputeri sa nu ma mai gandesc la bb.
Astazi nu mai am deloc semne de gravideala
, in afara de sani tari si durerosi. Nu vreau sa-mi fac sperante care s-ar putea dovedi false, doar ma stiti, eu sunt culmea realismului (in ciuda devizei optimiste
). Dar uneori parca prea ne intinde nervii la maxim asteptarea asta.
M-a durut sufletul cand am vazut ca i-au venit rusii Adelei, dupa 5 zile de intarziere... Rusii astia, strica cheful tuturor. Stiu ca o luam de la capat si pana la urma vom reusi, dar tare e nasoala asteptarea. Cel putin eu cu sotul am hotarat ca intre timp sa ne distram cat putem, sa nu ne trezim ca trec anii si noi am ramas doar cu...asteptarea.
Dar ai dreptate Simo, gata cu simptomele, ma pun pe invatat, si dupa aia fie ce-o fi...
Vorba filmului: "ceva-ceva, tot o iesi!"![]()
Va pupic cu drag pe toate-toate si va fac loc in cele mai frumoase ganduri!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi