Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)
Raspunsuri - Pagina 8
asi spune:
quote:
Originally posted by Amely
Stiu ca o luam de la capat si pana la urma vom reusi, dar tare e nasoala asteptarea. Cel putin eu cu sotul am hotarat ca intre timp sa ne distram cat putem, sa nu ne trezim ca trec anii si noi am ramas doar cu...asteptarea.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Nici nu stii ce ma bucur ca ai ajuns la concluzia asta.
Noi am gresit ca am tot asteptat si nu am iesit nicaieri ca ba nu aveam bani de iesit ba asteptam ca vine bebe si uite asa timpul a trecut.Dupa ce l-am adus pe Razvan ne-am dat seama ca noi suntem obositi si stresati si avem nevoie de timp de refacere.
Noroc ca Razvan a fost un copil foarte cuminte si ascultator(acum e dracusor cu chip de inger) iar acum a mai crescut si mai putem si noi lua o pauza de 2 zile.
Vreau sa va zic la toate ca a fi parinte e cel mai greu lucru din lume.Daca nu ar fii atat de frumos nu cre ca si-ar mai dori cineva sa fie parinte.
Asa ca fetelor relaxativa si invatati din pataniile si greselile unei aspirante la mamici.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
stuart spune:
Simonette, cat ma bucur pt. tine!!!!!!!
Sa nu ai emotii ca va fi bine! 
Dianadi, te rog mai informeaza-te inainte de a lua decizia! Poate ca nu am stiut eu sa comunic cu dansul?????
Adevarul este ca medicii in Ro muncesc f. mult si la urma urmei sunt si ei oameni!
Acum eu locuiesc in UK dar am fost de Craciun in Bucuresti. Normal ca in 2-3 saptamani nu le poti rezolva pe toate.
Adriana mica, poate ca sentimentul este mai aparte pt. ca intalnim aici si multi "neghiobi" care confunda Bucurestiul cu Budapesta si zic ca Lb. Romana este lb. slava! Sau ca Brancus este francez! Cum sa nu ti se aprinda patriotismul!!!!!!!! Mai ales cand lucruri de genul acesta vin din gura unor profesori!?
Un alt ex.: cand cu d-na de 67 de ani, olandezii comentau ca reusita se datoreaza unui dr.italian care a venit in Ro si a facut FIV-ul cu pricina. Asta o stiu de la sotul unei prietene, dr. intr-un spital din Amserdam. M-am contrazis cu el de era cat pe-aci sa ne
. O tinea una si buna ca la ei la spital asa s-a auzit! Asta este...
Va
pe toate si doresc ca anul acesta sa fie bogat in
! Macar cate unul pt. fiecare!
Stu
Liana30 spune:
pica doamne fatooo da mumoasa esti cu ochelari![]()
![]()
simo tin pumnii sa reusesti cu dosarul si poate ca pana il termini reusesti sa raai si gravidutza..
Madanoooooo 
danutza
io pe tine..
Amely multa bafta!!!
stuart
tie asi mai multi 

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
asi spune:
Liana multam'
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
bubulina1 spune:
Ma intreba cineva o data de ce nu mai intru pe forum, am evitat sa raspund. Acum e cat se poate de clar: cu cat intru mai rar, cu atat nu imi mai raspunde nimeni daca intreb ceva. Daca eu nu am timp sa scriu cateva cuvinte pentru fiecare este pentru ca nu am timp, nu pentru ca nu vreau.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
Liana30 spune:
uffffff bubulinoooo...tocmai tu sa spui asa???mey...mey...pai aveam pretentii la tine
se poate sa te superi tu asa????????
io ti'as raspunde muica da nu stiu...ai putinica rabdare ca iti vor raspunde fetele si tie...
si..si.. te 
sa'ti treaca
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Bubulina...imi pare sincer, tare rau ca esti suparata pe noi!!! Eu, sincer si fara sa para ca ma scuz, am stat tare prost cu timpul si recunosc, ca in ultimul timp nu am scris la fiecare in parte, nici de citit nu pot spune ca am citit chiar tot... Fara sa par deplasata, pot jura ca am aceeasi afectiune pt fiecare dintre voi, dar am scris intr-adevar pe sarite si te rog sa ma ierti...e valabil si pt celelalte fete! Sper sa-ti treaca supararea si sa fii cea de alta data! In capul meu in ultimul timp, au fost numai acte, maternitati, notariate si drumuri pana la DPC+stresul cu pizzeria si tot frecusul! Cu toate astea, cand ajungeam seara acasa, deschideam calculatorul sa vad ce mai e nou! Frunzareala...ca eram asa de obosita incat nu ma puteam concentra sa dau raspunsuri la obiect... Cred ca bat campii rau de tot! Ideea e ca nu v-am parasit nici o clipa, desi nu am fost calare pe tastatura
Hai...te rog io mult, nu mai fi suparata! Si io am crezut ca fetele m-au uitat si ca si-au facut prietene mai noi si mai interesate, dar sa stii ca nu-i asa! Hai...pot sa te
? Daca vrei poti sa te stergi, dar io tot te
si inca de multe ori!

![]()
![]()
![]()
Simonettu, care va iubeste mult!!!
catty spune:
BUBULINA, ti-as raspunde eu la intrebare, dar nu stiu. Nu te supara pe noi, dar uneori avem mai multa treaba si nu avem asa de mult timp sa intram cum am vrea.
AMELY, succes la examene, si poate vi cu o veste buna.
SIMONETTE de abia astept sa il gasesti pe bebe strumph.
PICA ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa.
DANUTZA tu ce mai zici in rest?
TABI iti tim pumnii sa iasa bine la laparo.
Eu ce sa zic, cm a trecut, si ne-am pus iarasi pe prestat. Luna asta nu i-au nimic pt ca suntem inglodati in datorii si nu imi ajung banii, dar sper ca de luna viitoare sa reincep. Maseaua s-a mai desumflat, dar ma junghie tare rau de la frig si simt cum mi se strange pielea la locul taieturii. Am examene sambata si duminica, mult de invatat si timp ioc, dar trecem si peste asta.
Va pup si vorbim maine.
catalina
Avalon spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Bune fetelor! Imi pare rau ca intru asa rar, dar sunt foarte prinsa intr-un proiect la servici care imi mananca majoritatea timpului.
Mi-am refacut analizele de ziua 14 si azi m-am intepat pentru ziua 21.
As vrea sa va intreb ce inseamna un LH la jumatate din valoarea minima pentru faza ovulatorie? E posibil sa creasca asa mult sa zicem in 2 zile (fertility imi zice ca am ovulat in ziua 16)?
Nu stiu ce sa mai cred, e a doua oara cand imi iese aiurea in ziua 14.
picca, imi pare bine ca ai ajuns cu bine acasa. Sa nu ma tragi de urechi ca intru asa rar! Asta nu inseamna ca nu ma gandesc la voi toate si va
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
Bubulina, asa mi s-a intamplat si mie cand am facut LH-ul in ziua 14 a iesit sub limita fazei ovulatorii si mi-a explicat un dr. ca ziua 14 la mine nu inseamna ovulatie, ci faza foliculara, pt ca ovulez ceva mai tarziu, prin ziua 17... si intr-adevar, cand m-am uitat la valorile fazei foliculare (dinainte de ovulatie) am vazut ca valoarea mea se incadreaza in interval... LH-ul creste spectaculos inainte de ovulatie cu o zi, deci probabil daca as fi repetat analiza in ziua 16 s-ar fi incadrat in valorile fazei ovulatorii, dar nu a mai fost nevoie pt ca ecografic s-a dovedit ca ovulam. Sper ca ti-am fost de folos
.
Madana spune:
Buna dragelor,
Bubulina gospodina de ce vrei sa ma superi? Se intampla ca ai pus o intrebare delicata si nu stim cum sa-ti raspundem. Poate o sa se gaseasca pe aici cineva care sa poata sa-ti dea un raspuns, dar noi, celelalte care mai avem multe de invatat, ne gandim la tine chiar daca nu ne exprimam in cuvinte. Hai nu mai fi suparata ca nu e cazul. 

Liana 

Catty imi pare bine ca a inceput sa cedeze maselutza. 
Picca ai un suflet de aur iubita 

Va pup pe toate si va iubesc la fel pe TOATE. O seara placuta fetelor.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"