Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

buna fetelor,
Bubulina scumpa, stiu exact ce simti ,am trecut si eu prin exact aceleasi sentimente . Diferenta este ca, eu deja m-am obisnuit cu asta si am invatat sa nu mai pun la suflet.Oriunde in societate se leaga prietenii ,dar nu toate sunt la fel de profunde si comunicative. Intru, salut si pup fetele de aici, care imi sunt dragi toate in egala masura , imi spun bucuria sau necazul si uite asa toata lumea e fericita. Am renuntat o data la DC tocmai pt ca ma simteam cumva marginalizata (nu pot sa zic sigur ca am avut sau nu dreptate), dar cu toate astea mi-au lipsit fetele tare mult, asa ca am invatat sa ma integrez doar atat cat se poate.
Deci incearca sa nu te superi , poate fetele nu au stiut sa iti raspunda la intrebare asa cum din pacate nu stiu nici eu. Insa sa fi convinsa ca toate fetele de aici sunt niste luptatoare care se ajuta intre ele si cel mai importanta sa nu uiti ca intotdeauna aici vei gasi niste fete cate iti pot darui o prietenie neconditionata.

Bun, acum sa va spun de mine : azi la 12 am facut prima ISA inainte de ovulatie . Avnand in vedere ca aseara am facut pregnylul si la cum aratau foliculii si endometru inainte de prima ISA, se pare ca in noaptea asta voi ovula si maine dim voi face a2-a ISA.Am 3 foliculi maturi de 25-27 mm si endometru de 11 mm ...asa ca Doamne ajuta
Va pe TOATE

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Cristinna frumoase valori. Tin pumnii sa se prinda din prima ... sau a doua ISA

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Bubulina,eu imi cer scuze dar chiar nu stiu sa-ti raspund la intrebare...hai nu mai fi suparata...
Liana,pe unde umblasi..
Catty ma bucur ca a mai trecut maseluta...
Cristinna,Doamne ajuta!!!
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Amely,scumpica,mare adevar ai grait.La un moment dat ,si eu numai la bebe ma gandeam si sotul meu,care este pt.mine cel mai dulce om de pe fata pamantului,mi-a zis cu tristete ca las viata sa treaca pe langa mine si pierd adevarata esenta a lucrurilor.Ei,din acel moment am schimbat placa.Ma bucur de viata alaturi de el si de cei dragi,am redescoperit placerea de a face dragoste fara stresul zilelor fertile si asa sunt sigura ca atunci cand va dori Dumnezeu ,va veni si bebe.
Bubulina,uite eu te pup in mod special ,si apoi pe toate celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Liana te re si eu de 3x si iti multumesc ca nu m-ai uitat!

Catty, ce sa mai zic iubita? Pentru moment nu mare lucru, incerc sa uit de toata problema asta ca aici tot nu am ce sa fac, decit eventual sa ma informez. Dar cum am trecut prin situatia asta de "imobilitate" inainte de incercarile de fiv stiu cit e de rau si nu mai vreau sa ajung acolo. CU toate ca acuma e ceva mai bine decit anul trecut ca macar am multumirea ca am facut tot ce am putut la momentul respectiv. Poate ca Doamne Doamne o sa aiba mila si de mine si o sa aranjeze lucrurile asa ca sa fie bine. Stii ca am mai spus eu mai demult: mie toate lucrurile bune mi-au venit tirziu in viata asa ca poate e la fel si cu bebe.

Daiana, mie nu mi-au spus nimic dupa operatie, m-au taiat si m-au trimis acasa. Astia pe aici nu prea stau de vorba cu tine si cum eu am facut prostia sa am incredere in ei (de obicei sunt super paranoica cind e vorba de o problema medicala pentru mine sau cineva apropiat si citesc si ma informez inainte) am luat-o in bot destul de rau cu chestia asta. La Giulesti mi-au spus ca se puteau face tratamnete dupa operatie ca sa mai stimuleze functia ovariana (nu genul de stimulare pentru fiv, altceva) dar aici nimic. Asa ca acuma incerc sa-mi adun singura informatiile. Ultima chestia care am gasit-o despre trat naturist pt. endometrioza a fost trat cu Propolis capsule 500mg x 2/ timp de 6 luni, am sa incerc sa fac chestia asta ca Propolisul e bun si nu face rau. SI mai iau si Vitex Agnus Castus capsule ca aici nu gasesc Mastodynon si cam atit pentru moment.
Nu mai stiu daca tu ai spus ceva de dr. Tutunaru daca mergi la el intreaba-l de trat pentru endometrioza. Are si site unde poti pune intrebari reclama si chiar iti raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna seara fete dragi!
Bubulinutzoscumpa eu te in loc de raspuns la intrebarea ta...tu stii ca si eu abia acum am facut pt prima oara hormonalele si intrebarea ta ma depaseste...dar am vazut ca ti-a raspuns Amely...nu fi suparata,te asigur eu ca fetele de aici nu uita pe nimeni,cu atit mai mult o dulceata de fata ca tine...
Amely si mie mi-a fost dor de voi toate si va multumesc ca-mi sinteti mereu alaturi...
Stuart iubita,si eu am facut o histeroscopie acum 1 an si jumatate pt indepartarea unui polip...stai linistita ca nu e mare lucru...mi-au facut anestezie generala,nu am singerat aproape deloc dupa aceea si m-a durut burta f putin...
Simonica vezi ca ti-am mai trimis un PM...
Liana esti o scumpa si-o zapacita ca de obicei...
Madana...

Multumesc tuturor fetelor pt urarile adresate mamei mele si pt primirea calduroasa...
De M Oana mai stiti ceva fetelor?...

Va pupic pe absolut toate,fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Cristinna felicitari pt ISA si sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara fete dragi,

Amely, pai tocmai asta este problema, ca nu stiu cand ar trebui sa imi vina (sau nu!)CM. In ultimele luni a fluctuat la 28, sau 32 sau chiar 35 de zile(intr-o singura luna). Asa incat am decis ca, preventiv sa "stric" un test sambata in ziua 29, respectiv marti in ziua 32(daca mai este cazul). Chiar daca voi fi trista in fata unui eventual test negativ, prefer ca, in cazul in care bebe este totusi la purtator, sa aflu asta si sa incep tratamentul de sustinere in timp util.

Multumesc tuturor fetelor care ma incurajeaza. Va promit ca, dupa sotul meu, veti fi urmatoarele cu care voi impartasi starea mea la aflarea vestii, fie ea vesela ori amara.

Cristinna, bafta la ISA! Iti tin si eu pumnii pentru reusita!

Bubulina, te rog nu te supara. Si eu am avut de cateva ori sentimentul ca sunt off-topic, si asta pentru ca nu toate subiectele care se discuta imi sunt accesibile. Spre exemplu, nu stiu sa raspund la intrebarea ta, pentru ca nu am facut niciodata pana acum analize hormonale. Dar sunt sigura ca vei primi raspuns de la fetele care stiu cate ceva despre asta.

Adriana
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Danutza, eu stiu ca exista un remediu homeopat numit "ovar", f. bun pt. stimularea activitatii ovariene, dar trebuie discutat cu un medic homeopat.

Tratamentul prof. Andritoiu l-am tinut si eu in urma cu ceva ani. Eu luam insa tinctura de propolis, laptisor de matca tablete si apilarnil tablete - produse de Institutul Apicol. de la Institutul Apicol. De cativa ani am vazut ca nu mai fac apilarnil!

Piccaflor, merci iubita pt. incurajare! Eu de fapt sunt infricosata tocmai de anestezia generala pe care am mai experimentat-o si la laparoscopie (mi-e frica ca nu ma mai trezesc). Starea de rau de dupa si durerile oricat de mari ar fi le suport cu stoicism!

Liana, esti o scumpa !

Multi pt. fiecare,

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Va multumesc foarte mult pentru sustinere! Intr-adevar sunt foarte suparata, se pare ca am probleme cu ovulatia si nici macar nu am posibilitatea sa merg de 3 ori pe luna la monitorizare eco. Lucrez pana seara tarziu si foarte departe, asa ca nu stiu sincer cum voi rezolva problema. A facut cineva monitorizare la Medicover?
Cristinna, felicitari pentru valorile de pus la panou! Sa fie cu succes ISA!
Avalon, eu am fost prin ziua 13 la eco si aveam un folicul de 20 si endo de 6. Ce m-a indus in eroare a fost lichid in sac Douglas si mi-a zis aia ca deja am avut ovulatia, desi eu nu cred. Conform TB, am ovulat in ziua 16, iar toate valorile de pe buletin se incadreaza intr-adevar in faza foliculara. Doamne ajuta sa iasa bine progesteronul si sa fii avut ovulatia mai tarziu!
Nu va suparati pe mine, sunt foarte stresata si foarte suparata ca merg toate pe dos. Nu am cazut inca in butoi, dar nici mult nu mai am.
Va pup pe toate

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput