Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai la galerie pt Tabitha

inainteeeeee moldoveancoooooooo
maine io te tin de mana..si nu te strang tare
ca stiu ca nu'ti place

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Simonette, "niciodata nu e prea tarziu". Merci frumos!

Catty, bine c-ai scapat cu bine si uite nx pt patronul si seful tau care se poarta ca un PORC scuze pt. obraznicie)!

Tabitha, drum bun catre Bucuresti si multa, multa bafta!! Te asigur eu ca pana in aprilie vei avea un test cu II(sau II, tot aia este) si de ce nu prima echo a lui bebe!

Dianadi, vad ca tu ai facut histeroscopie, este complicata? Ti-a facut anestezie generala sau locala? Ma intereseaza si pe mine sa aflu mai multe amanunte de la cineva care a trecut deja prin asta, nu numai ce scrie pe net! Iti multumesc anticipat!
Referitor la dr. Herghelegiu, sincera sa fiu mi s-a parut cam superficial ( nu , este doar parerea mea), dar sunt sigura ca exista si alte pareri!

Pt. toate fetele care fac sau urmeaza sa faca IA zilele urmatoare, multa, multa bafta!

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: sotul meu merge cu mine la Bucuresti si imi va fi aproape tot timpul. E un dulce. Multumesc mult ca te-ai gandit la el, saracutul...

Liana: Esti dulcica foc. Multumesc mult de galerie. Si poti sa ma strangi cat vrei tu de mana, ca sa te simt in timpul operatiei si sa stiu ca nu am trecut pragul celeilalte lumi. Sunt morbida, nu? Hai ma, ca glumesc si eu. Abia astept sa scap si sa raman insarcinata pana la ziua mea de nastere.

aventura: asa cum ti-ai dat seama, miercuri am programata operatia. Multumesc pentru gandurile frumoase.

asi, madana, cristinna, andicu, catty, simonette: va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru sprijin. Sunteti minunate si nu o sa uit niciodata lucrul asta. Sper sa va pot intoarce aceste gesturi de solidaritate (sau mai bine sa dea D-zeu sa nu fie nevoie, sa ramaneti cat mai repede insarcinate). Va pup pe toate, pe cele pe care le-am uitat le rog sa ma ierte, ca sunt si eu un pic emotionata, doar trece sange prin mine, nu apa.

Stuart: si pe tine te si-ti multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Mersi, aventura! Eu am 28 de zile, temp creste si se mentine dupa ovulatie. Acum am sangerari (am mai avut si altadata), dar nu a venit CM. Imi pare rau ce spui de Herghelegiu. De ce ti s-a parut superficial? si unde se pot face programari pt dr Tutunaru? Ai un telefon? E doar la Elias sau si la o clinica? Pt Diane 35 e vorba doar de 2 luni ma gandesc si pe urma pot sa raman, dar sa se dizolve chistul. Aveam chistul si in noiembrie, cand a fost vazut la alta eco.
Acum iau si un tratament naturist.

Draga stuart, histeroscopia este o ocografie transvaginala (cand introduce camera inauntru).
Va sarut,

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna, fetelor , va urez o saptamana super fertila !

Stuart, imi pare rau ca ai trecut prin atatea, de fapt fiecare fata de aici are povestea ei... mai mult sau mai putin trista.
Referitor la mioame, si eu stiam ca in principiu nu sunt periculoase la dimensiuni mai mici. Nu stiu daca ai intrat pe site-ul Dr. Tutunaru (reclama), acolo au mai fost cazuri similare cu al tau. Din cate spunea Dr. T., daca le operezi ramai mai greu insarcinata, dar poti pastra sarcina, iar daca nu le operezi, ramai mai usor, dar poti sa o pierzi... Deci cum o dai, nu e bine...
Referitor la endometrioza, intr-adevar nu e cel mai fericit diagnostic; cel mai bine ar fi sa faci o laparoscopie, va fi cea mai lamuritoare in acest sens ! Teoretic daca nu ai simptomele specifice, n-ar trebui sa te gandesti la asta... Cu FSH-ul in ziua 3 cum stai ? (ziceai ceva de pre-menopauza...) Stii cum e, de multe ori doctorii sunt mai pesimisti decat e cazul, asa ca FII OPTIMISTA, va sosi cu siguranta si vremea ta !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele,

Azi dim mi-am luat iar sange sa vad cum stau.
Am fost si la dr si mi-a dat doxacilina, 2 pastile/zi 10 zile.

Nu prea am ce sa va spun, decat ca va multumesc pt sprijin si ca sunt cam daramata, dar imi revin repejor.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ingeras dragalas io

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Ingeras capul sus ! O eventuala toxoplasmoza chiar nu e o tragedie, se rezolva simplu cu tratament !

Felicia, Adela luna viitoare sigur veti reusi !

Catty, imi pare rau ca ai patimit cu maseluta, dar gata, trece !

Tabitha iti tin pumnii !!!

Cristinna, multa bafta la prima ISA !

Dianadi, si eu am avut un chist hematic de 34/48 mm (datorat stimularii), dar s-a resorbit singur intr-o luna. Mai bine repeta eco, sa vezi daca intr-adevar e cazul sa iei AC. Am auzit ca "Jasmine" ar fi mai blande... dar astea numai medicul ti le recomanda.

Melutzica , ai dreptate ca de multe ori perioada fertila ne surprinde poate in situatii mai neplacute, dar stii cum e... pofta vine mancand ! Oricum, subscriu la ce ai spus !

rami

Mergi la inceput

Dragele mele, unde as putea citi cap 1 din acest subiect, cap 2, 3 etc. sa vad ce se scria pe atunci? Poate sa imi trimita cineva linkurile?

Daiana

Mergi la inceput

Draga rami, multumesc mult pt raspuns, pana acum nimeni nu mi-a confirmat ca a avut asa ceva, sau cel putin nu am retinut.
Un alt doctor mi-a scris posibil chist endometriozic si m-am apucat sa studiez ce e cu endometrioza asta.
Acum pentru chist tu ce ai luat? eu iau pana la cm un tratament naturist. Nu m-am hotarat daca sa iau AC sau sa mai merg cu naturistele cel putin o luna, (adica zmeur, napraznic, detox, ceaiuri, suc de morcov), fructe.

Daiana

Mergi la inceput