Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Catty imi pare rau pt experienta urata prin care ai trecut, dar gandeste-te ca macar ai scapat de o belea si luna care urmeaza nu trebuie sa te mai chinui cu maselutele.
Fetele la care au venit uratii un mare si sa ramana optimiste.
Tabitinem pumnii pt laparoscopie.
Eu maine ziua, 12 ,la ora 12 fac prima ISA si apoi a 2-a dupa ovulatie.
Va pe toate

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

cristinna: maine o sa-ti tin pumnii sa fie cu noroc prima IA si cred ca joi pentru a doua. Multumesc mult si numai bine. Peste 2 saptamani sa ne dai o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Adela imi pare rau ca nu te-au iertat nici luna asta nenorocitii de . Dar o sa le venim noi de hac cat de curand, sunt sigura.

Catty saracutza de tine, observ ca tu cand ai probleme cu sanatatea te alegi intotdeauna cu ce-i mai rau. sa treaca maselutza si imi vine sa-i pe nenorocitii aia de sefi. Dar tu chiar nu poti sa-ti gasesti in alta parte? E pacat de tineretea ta sa stai sa slugareshti la asha animale.

Picca scumpa, ai ajuns acasa? Sa ne spui ce ai facut. Te pup dulce.

Tabi baftaaaaaaa cat cuprinde.

Cristinna tin pumnii sa reusesti ISA si sa se lase cu

Iepurici bine ai revenit.

Ce fac fetele mele preferate? Oana , Liana chiar asha nu mai vreti sa vorbiti cu noi ?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Tabi, cand faci laparo? Saptamana asta?
Iti tinem pumnii stransi!!!!!!

Stii, si eu sunt tot berbeaca :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asa cum sunt de obicei...visatoare si dansatoare...am aparut...
am avut probleme cu netul si inca mai am dar sper sa rezolv cat mai repede si sa revin in fortza...

ps" mi'am mancat toate unchiile de la maini ca nu am putut sa fiu aici cu voi...

va pupacesc pe toate si ma bucur ca nu m'ati uitat

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, fetelor!Ce gasca vesela!
Am scris si eu mai demult la subiectul acesta, dar multe s-au mai scris de atunci. Ma bucur tare mult pentru reusitele unor fete de aici
Eu am fost la prof Marinescu, care mi-a spus ca am un chist hematic si mi-a dat Diane35 timp de 2 luni. Eu nu prea as vrea sa iau, ma mai gandesc ce fac. Eram in z14 cand am fost si mi-a facut histeroscopie. Putea sa imi spuna atunci daca am foliculi formati, nu? Ar fi trebuit sa intreb eu. Cu temperatura nu am probleme, curba este cum ar trebui sa fie.
As vrea sa ma duc si la dr Herghelegiu la eco, o sa fie undeva dupa ovulatie, se poate vedea ceva atunci, in faza luteala, daca a fost sau nu ovulatie?

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, fetelor, ce gasca vesela! Am mai scris mai demult aici dar multe s-au mai scris de atunci. Felicitari proaspetelor mamici!
Intrebarea mea este: cand am fost la prof. Marinescu in z14, mi-a spus ca am un chist hematic si mi-a dat Diane35 2 luni, nu mi-a spus nimic despre foliculi, nici eu nu am intrebat. La histeroscopie se vedeau, putea sa imi spuna, daca il intrebam?
Curba te temperatura este OK, o doctorita mi-a spus ca atunci am ovulatie.
Ma voi duce si la dr Herghelegiu sa vedem ce spune, dar o sa fie in faza luteala, luna viitoare. Atunci, dupa z20 imi va putea spune daca am avut sau nu ovulatie?
Ma bucur de veselia care este aici, tineti-o tot asa!

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Liana bine ai revenit!

Tabitha succes la laparo si sa vii cu vesti bune.

Cristinna sa fie intr-un ceas bun ISA.

Simonette succes la facut acte si sa iti gasesti puiutul cat mai repede!

la toata gaska

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Dianadi, bine ai revenit,

Eu nu as lua in locul tau Diane35, sunt cele mai tari si cele mai nocive anticonceptionale!!
Sincer, eu as merge la alt Dr. pentru monitorizare ecografica!
Ti-l recomand pe Dr. Tutunaru (Elias), este super profi..

Poate ca acel chist era un folicul mare care statea sa se sparga!

Tu in general cat de lung ai ciclul? 28? 30 zile?
Ai facut stimulare?

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna ziua frumoaselor.
Tabi,mult noroc,si bafta pe maine.Sa nu-ti faci probleme ca va fi totul f bine,si cat ai zice ps,vei fi din nou acasa langa sotior.
Catty,cum mai esti cu moralul?Imi pare tare rau ca pe langa toate ,te mai chinuie si maselutza;uite eu te pup si o sa treaca da?
Eu,sunt in ziua 13;ovulatia a trecut deja ,iar al meu sot a fost super "activ" zilele astea.Ieri m-a durut destul de rau ovarul drept pana seara de nu am avut chef de nimic,desi sotiorul avea dispozitie de zile mari.
E o treaba pe care eu nu o inteleg! Am citit ca multe dintre voi "prestati ",desi va doare una,alta si nu e momentul potrivit pt.,sa zicem asa,dar e perioada fertila .Pe mine nici daca ma tai nu pot face lucrul asta!A face un bebe, e cel mai fain lucru din lume si atunci ar trebui ambii parteneri sa fie in elemntul lor sau nu???

Mergi la inceput