Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari(102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by cami30

buna dimineata. Fetelor am si eu o rugaminte urgenta la voi. Am o colega careia i-a fost prescris menogon insa nu a reusit sa0l gaseasca nicaieri. Cine imi poate spune si mie in loc de menogon ce se poate lua sau daca stiti voi unde se poate gasi acest medicament
va multumescf

cami

Stiu ca o fata de la Fiv zicea ca are menogon.Ar fi bine sa intrebi si acolo.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata! O zi frumoasa va doresc

Cami30, menogonul se geseste in spital la Giulesti si daca nu ma-sel e si ceva mai ieftin! Vb.vine ca e asa de scump! Tu ce mai faci ce mai zici? Ne e dor de tine!
Aventura, hai cu testul ala...lasa teama la o parte ca nici stresul asta nu e bun! Tzin pumnii sa fie II
Adrianamica, stiu ca dupa 30 de min. nu e valabil testul, dar fiind doar ziua 27, posibil sa insemne totusi ceva!Repeta testul cu urina de dimineata si da-ne o veste buna! Bafta multa
Lachy, sa te mai felicit o data pt nota de la examen! Io ti-am zis ca am incredere in tine
Madana

Pupicei la toate fetele!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Adriana repeta testul ca eu cred ca e ceva.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata la toata lumea
In primul rand va pup pe toate (sa nu se supere careva),si va urez o zi minunata.
Liana sper ca esti mai bine cu durerea de cap.
Adriana,acum 2 luni am patit si eu asa,mi-am facut un test mai repede si a iesit cu 2 liniute.Si totusi,mi-a venit peste 2 zile.Fa un test de sange,e cel mai sigur.Mult mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc de incurajari.

Sper sa nu ma fi grabit cu testarea, dar in cazul meu, cu CM neregulat in ultimele luni, ar fi trebuit sa mai astept ceva, si imi este teama ca nu incep tratamentul in timp util. Ori, daca s-a produs ovulatie luna asta, s-a intamplat in jurul zilei 14, asa incat maine sau poimaine ar trebui sa imi vina CM (sau nu!).

M-am programat la 12.30 la test de sange; maine voi avea rezultatul. Ce-o fi, o fi. Ma tot uit la test, si dintr-un anume unghi se vede destul de clar a doua liniuta. In lunile inainte sa raman insarcinata anul trecut, nu am avut nici un test pozitiv. Apoi, in luna cu pricina, am facut un test(tot Femina, ca si acum) in ziua 29, si s-a pozitivat din primele 5 minute dar linia era inca foarte pala.

Mielutzica, tu ce marca de test ai facut acum 2 luni?

Adriana
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Fetelor nu v-am scris ca am fost foarte foarte trista!!!!!

In ziua a 10-a testul meu de sange a iesit 0.0!!!!!1
Nici macar 0.1 :(((

L-am sunat pe Dr. meu Tutunaru si mi-a mai dat ceva sperante mi-a spus ca poate sa fie sarcina inca tanara si poate sa iasa 0.0..

Dar eu nu-l cred, ce naiba, ar fi trebuit sa iasa macar acolo ceva, nu?

Cel mai tare ma intristeaza ca luna aceasta am facut stimulare (a 2-a luna de stimulare), am avut 4 foliculi mari (2 pe st., 2 pe dr.), s-au spart mai multi, am avut ovulatie monitorizata la echo, endometru 11,4, am prestat in ziua respectiva, inainte si dupa, sotul are spermograma ok si totusi nu am ramas!!

Pai ma intreb daca natural (desi am ovulatie in fiecare luna) fara monitorizare am vreo sansa sa raman!!!!!

Mai are cineva experienta cu test de sange 0 in ziua a 10-a (de la ovulatie) si apoi pozitiv sau au auzit cineva?? Sunt disperata!!

Mergi la inceput

Adriana,am cumparat un test de aici ca nu mai aveam acasa romanesti.Dar de obicei folosesc DiaSpot.Sunt cele mai bune dupa mine.Insa atunci am folosit "MY private secret",cumparat de aici.

Mergi la inceput

Aventura,lasa nu mai fi suparata,ca va fi bine.Exact in aceeasi situatie sunt si eu.La fel ca tine, ovulez in fiecare luna,sotul e super ok, prestam de numa,si...Dar ce poti sa faci?Numai sa privesti cu optimism mai departe.Eu ma bucur ca suntem amandoi oki,si nu avem provleme,si cand va vrea Dumnezeu atunci va fi.Pt ca altfel nici eu nu-mi explic de ce.
Insa sunt convinsa ca voi fi mamica! Stiu si simt acest lucru.De restul nu-mi mai fac griji.Hai lasa supararea ca vine si timplu nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Melutzica te !

Tu de cat timp incerci sa ramai?
Ideea e ca totul poate sa fie ok aparent dar inauntru sa fie ceva de ex. trompe infundate...

Mergi la inceput

Aventura,te pup si eu.Eu incerc de 8 luni.Multe fete zic ca nu e mult,dar mie mi se pare o eternitate.Totusi acum abordez altfel problema,in sensul ca nu ma mai itereseaza doar asta.Am atatea lucruri in viata de care sa ma bucur,si am reusit din nou sa savurez modul de a face un bebe, nu ca si scop promordial, ci ca pe un lucru natural.Si cum ti-am spus cand va vrea Dumnezeu atunci va fi.

Mergi la inceput